Ziare.com

Cum ne minte in fata dl Tudorel Toader. Falsul privind OECD

de Ioana Ene Dogioiu, Senior editor
Luni, 09 Iulie 2018, ora 07:08

   

Cum ne minte in fata dl Tudorel Toader. Falsul privind OECD
Pe 13 iunie, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, acuza Ziare.com de dezinformare in urma interviului pe care l-am realizat cu Drago Kos, seful Grupului de lucru al OECD privind coruptia in tranzactiile comerciale internationale (Working Group on Bribery in International Business Transactions), adica acea structura anticoruptie din OECD care are ca menire tocmai monitorizarea aplicarii politicilor anticoruptie ale organzatiei.

In interviul publicat de Ziare.com pe 1 iunie, dl Kos, fost presedinte GRECO, critica sever decizia CCR privind revocarea Codrutei Kovesi despre care afirma ca distruge echilibrul puterilor in stat.

Drago Kos a avut si un mesaj extrem de dur la adresa ministrului Justitiei, in replica la declaratia acestuia potrivit careia expertii GRECO care au criticat modificarile aduse Legilor Justitiei ar fi destul de slab pregatiti profesional:

"Colegii mei de la GRECO nu au nevoie sa-i apar eu, dar vreau sa spun ceva: ministrul vostru al Justitiei va invata curand, intr-un mod dur, ca este intr-o mare eroare. Imi pare rau ca imaginea tarii are de suferit din cauza declaratiilor lui impulsive".

Ziare.com a publicat raspunsurile dlui Kos atat traduse in limba romana, cat si in original, in limba engleza.

Ministrul Justitiei s-a simtit lezat de afirmatiile dlui Kos si pe 4 iunie a anuntat ca va cere OECD sa clarifice raportarea la declaratiile expertului:

Tudorel Toader
4 iunie la 15:24 * Pentru a se clarifica daca declaratiile atribuite dlui Kos au fost facute in nume personal sau in numele OECD, am transmis scrisoarea catre OECD!".

Un prim apel pe care OECD pare sa-l fi ignorat, cat timp dl Toader a simtit nevoia unei reveniri pe 11 iunie:

Tudorel Toader
11 iunie la 09:59
OECD nu a raspuns la intrebarea daca declaratiile atribuite dlui Kos au fost facute in nume personal sau in numele organizatiei. Voi reveni cu aceeasi intrebare!"

Pe 13 iunie, ministrul Tudorel Toader a postat pe Facebook o declaratie in care prezenta concluziile pe care domnia sa le-a extras din presupusul raspuns al OECD.Postarea ministrului ridica cel putin doua mari semne de intrebare:

1. Functia dlui Drago Kos. Ministrul spune ca ar fi vorba despre "presedintele Grupului de lucru pentru tranzactii comerciale internationale", adica fara nicio legatura cu anticoruptia. Ei bine, OECD mi-a confirmat oficial, sub semnatura dlui Spencer Wilson, Media Relations Manager, Public Affairs & Communications Directorate, ca functia dlui Kos este alta: "I can confirm that Mr Kos is the current Chair of the OECD Working Group on Bribery in International Business Transactions". Adica dl Kos este presedintele Grupului de lucru privind CORUPTIA in tranzactiile comerciale internationale.

Deci ministrul Toader a extras din titulatura dlui Kos cuvantul cheie: coruptie. Cum nu cred ca este o simpla eroare, avand in vedere razboiul dlui ministru cu mine si Ziare.com, consider ca ministrul Justitiei a falsificat intr-o declaratie publica titulatura unui oficial OECD pentru a o face sa para fara nicio legatura cu anticoruptia .

2. De ce dl Toader tine cu orice pret la secret continutul corespondentei cu OECD? Este clar ca dl ministru a fost nevoit sa insiste sa primeasca un raspuns avand in vedere sccesiunea faptelor cu care ne-a tinut la curent: a cerut, n-a primit nimic sau nu a primit ce a vrut, a revenit si abia apoi a primit un raspuns. De ce a avut nevoie OECD de atata presiune?

Daca raspunsul e atat de clar, de ce singura propozitie prezentata cu ghilimele in postarea dlui ministru nu arata sub nicio forma ca OECD s-ar disocia de afirmatiile dlui Kos: "Nu putem comenta pe marginea modului in care parerile dlui Kos au fost reflectate de presa din Romania". OECD arata doar ca nu este raspunzator pentru reflectarea acestor declaratii in presa in Romania, ceea ce este cu totul altceva.

Iar minciuna ministrului in privinta functiei dlui Kos creeaza o prezumtie de minciuna asupra intregii postari a ministrului.

Ca sa lamuresc ce i-a raspuns in mod real OECD ministrului am solicitat atat OECD, cat si dlui Toader sa imi remita continutul corespondentei referitoare la interviul dlui Kos.

Raspunsul OECD a fost rapid. Pe langa confirmarea functiei dlui Kos, reprezentatul OECD imi comunica faptul ca, din punctul lor de vedere, corepondenta e privata.Dl Toader insa a renuntat la caracterul initial privat al corespondentei. Cat timp dl Toader a invocat aceasta corespondenta intr-o declaratie publica in care a atacat credibilitatea unei publicatii, ea devine o informatie de interes public. Parca dl ministru sustine ca nimeni nu poate fi atacat in baza unor probe la care nu are acces.

Raspunsul primit de la minister la solicitarea oficiala in baza Legii 544 a accesului la informatiile publice nu invoca vreun caracter privat al corespondentei, dar este halucinant si cu totul fara precedent: "Respectand logica succesiunii evenimentelor, va rugam sa aveti amabilitatea de a transmite atasat solicitarii dumneavoastra corespondenta purtata, cu privire la tema mentionata, de Ziare.com cu OECD, respectiv cu domnul Drago Kos. Ulterior, va vom inainta corespondenta purtata la nivelul Ministerului Justitiei cu OECD".Eu sunt convinsa ca niciun functionar public nu si-ar fi permis un asemenea raspuns golanesc. Pe langa faptul ca Ziare.com a publicat si in original raspunsurile dlui Kos, jurnalistii nu au nicio obligatie fata de vreo institutie publica in baza Legii 544, lege care nu prevede obligatii sub conditie pentru autoritatile publice.

Am continuat demersul cu o reclamatie administrativa si, cum ea a ramas fara raspuns, ma voi adresa instantei de judecata pentru a vedea ce va zice un judecator despre raspunsul pe care l-am primit de la Ministerul Justitiei.

Intrebarea ramane: de ce dl ministru nu posteaza continutul integral al corespondentei cu OECD? Din cum s-au intamplat lucrurile, cred ca exista un singur raspuns plauzibil: pentru ca ministrul Toader minte, asa cum a mintit in privinta functiei dlui Kos.

Daca OECD s-ar fi disociat cu adevarat de afirmatiile dlui Kos, dupa cum pretinde fara dovezi dl Toader, nu am nicio indoiala ca, pe de-o parte, nu ar fi fost nevoie de atatea insistente pentru ca OECD sa-i raspunda dlui Toader, pe de alta parte, imediat dupa sesizarea dlui Toader, insusi OECD ar fi cerut Ziare.com sa procedeze la cuvenite precizari, ceea ce nu s-a intamplat nici macar in corepondenta pe care eu am purtat-o cu reprezentatul OECD. Dl Spencer Wilson nu a avut nicio observatie in privinta felului in care Ziare.com a reflectat declaratiile lui Drago Kos.

Surse diplomatice spun ca prin insistenta domniei sale si minciuna cu privire la functia dlui Kos, pe care am adus-o personal la cunostinta OECD, ministrul Toader ar fi provocat o mare iritare in cadrul acestei organizatii la care Romania se straduieste din rasputeri sa adere. Atat de mare incat este un obiectiv inclus in programul de guvernare. Si iritarea provocata i-ar fi fost transmisa pe canale diplomatice dlui Dragnea si dlui Tariceanu.

UPDATE: Dupa publicarea acestui articol, ministrul Toader a anuntat, pe Facebook, ca in cursul zilei va publica raspunsul primit de la OECD. "Se va vedea cine denatureaza adevarul!", spune Tudorel Toader.

Acelasi lucru il asteptam si noi.

UPDATE: Ministerul justitiei a postat pe site-ul institutiei urmatorul text:

Precizari referitoare la corespondenta purtata de Ministerul Justitiei cu Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE)

Privitor la corespondenta purtata de Ministerul Justitiei cu Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), pentru corecta informare a opiniei publice, facem cunoscut continutul raspunsurilor OCDE:

"While Mr. Kos is the Chair of the Working Group on International Business Transactions, he does not use his title in the interview, nor does he indicate that he speaks in such a capacity. Therefore the interview in question cannot be presumed as being delivered on behalf of the OECD." (Traducere in limba romana: Cu toate ca dl. Kos este presedintele Grupului de lucru pentru tranzactii comerciale internationale, domnia sa nu foloseste aceasta titulatura in cadrul interviului si nici nu indica faptul ca vorbeste in aceasta capacitate. Prin urmare, nu se poate prezuma faptul ca respectivul interviu a fost acordat in numele OCDE.)
"We cannot comment on the way in which Mr Kos' views have been presented by the Romanian press. Similarly it is not for the OECD Secretariat to approve or disapprove any statement you would wish to make in this respect, while noting that we have already responded to the question related to Mr Kos' capacity in our e-mail of 12 June 11:03." (Traducere in limba romana: Nu putem comenta pe marginea modului in care parerile dlui Kos au fost reflectate de presa din Romania. In mod similar, Secretariatul OCDE nu are competenta de a aproba sau dezaproba vreo declaratie pe care ati putea dori sa o faceti in aceasta privinta, tinand cont, in acelasi timp, de faptul ca am raspuns deja la intrebarea referitoare la pozitia dlui Kos in emailul nostru din data de 12 iunie de la orele 11:03 AM.)
Dupa cum se poate observa, OCDE precizeaza, in corespondenta purtata cu Ministerul Justitiei, faptul ca: dl. Kos este presedintele Grupului de lucru pentru tranzactii comerciale internationale, acelasi lucru fiind mentionat si de ministrul justitiei in data de 13 iunie 2018. Totodata, este subliniat ca nu se poate prezuma faptul ca respectivul interviu a fost acordat in numele OCDE, iar OCDE nu poate comenta pe marginea modului in care parerile dlui Kos au fost reflectate de presa din Romania.

Reamintim ca OECD a transmis oficial pentru Ziare.com, sub semnatura dlui Spencer Wilson, Media Relations Manager, Public Affairs & Communications Directorate: "I can confirm that Mr Kos is the current Chair of the OECD Working Group on Bribery in International Business Transactions". Adica dl Kos este presedintele Grupului de lucru privind CORUPTIA in tranzactiile comerciale internationale.Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre ministurl justitiei OECD Drago Kos
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 16676 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
37 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Pe cine intereseaza zicerile solicitate unui neica-nimeni?

Individul ala ce le-a avut cu fotbalul si zicerile sale nu au interesat pe nici unul din milioanele de romani obisnuiti. Deci efectul diversionist urmarit a fost ZERO. Poate ca ministrul Toader a dat prea mare importanta acelui neica-nimeni desi reactia sa personala a fost fireasca iar minima sa interventie oficiala a dovedit minciuna la vremea respectiva. Realitatea pura este ca romanii nu percuteaza deloc la asa zisele observatii si sesizari venite din partea a tot soiul de organizatii si organisme internationale asimilabile poate eronat unor "onegheuri" de mai toti romanii satui pana peste cap de manariile murdare ale "onegheurilor" din tara lor.

 
 

 

Asa, si?

?

 

Sa incepem cu inceputul

Cat fac 1+1? Dacă nu sti forțează-te!

Cat timp mafia PSD-ALDE-UDMR isi bat joc de statul de drept roman

cu scopul principal de a-l scapa de puscarie pe multiplul infractor dragnea,Romania nu va fi admisa in OECD!
De altfel,admiterea Romaniei a fost blocata de Ungaria,in mod absurd pentru ca justitia romana a declarat ilegala infintarea unui liceu de limba maghiara la Tg.Mures!!!!
Deasemenea tara noastra nu va fi admisa nici in spatiul Schenghen si nu va scapa nici de monitorizare!!!
Mai mult,Romania va fi sanctionata grav,cu pierderi de miliarde de euro ,altfel oferiti gartis de UE!
Raul facut tarii noastre de mafia de corupti in frunte cu dragnea-tariceanu-unor si ceilalti din gastile mafiote,sunt extrem de grave si vor necesita ani pentru repararea lui!Teo
PS.caricatura de ministru al justitiei,"tudorele fa ceva"
si-a pierdut credibilitatea si la Comisia de la Venetia,din care se lauda ca face parte,atunci cand aceasta l-a avertizat ca nu are credit in cadrul ei fiind numit politic!

functia de ministru a justitiei este incompatibila

cu minciuna si coruptia. toader trebuie demis si anchetat pentru abuz in serviciu si participarea intr-un grup infractional organizat. va fi coleg de celula cu dragnea, profitand de imbunatatile conditiilor de detentie la care a muncit cu atat elan. stie el de ce insista pentru conditii mai bune...

.

Todirel bătular para omătului,se cocoață pe ițele unei limbarițe din care nu mai ințeleg mare lucru. Savantlacurile lui, nu fac nici cat o ceapă degerată, de moment ce Curtea Constituțională dă sentințe și el cere cu tot abațul condannarea cuiva.

Ziare.Com by DNA via Cipru

Doamna dogioiu, vedeți că ați mai spus aceste lucruri! PE BUNE! Foarte bine, dați-i in judecată pe toți, puneți-le cătușele, mama lor de comuniști! Nu uitați să incepeți cu cei din CCR.
Jos Ponta!

.

@ Horațiu Malai Mare, este cu burta la gură. Mai precis, insărcinat in ultimul hal. A primit ordin să sughițe cat mai zgomotos pe net, la fel duios ca milițienii domnului Badea Voiculescu de pe Antena3.

:))) soriceii astia,vor sa se lupte,cu elefantul !

.....

De ce nu va includetzi si pe Altetza Voastra

in lista celor ce merita catusele ? Credetzi ca nu meritatzi ? Ba da, meritatzi !

CIND VEZI CIT DE PROSPER poate fi un turnator , adica ,

un fost ofiter de informatii ...al carui nume nici nu mai conteaza , hranit si onorat de o lume cu potential , ce lucreaza pentru victime de speta securistului si el , cu numele de Ghita , acolo unde , poti spune orice aberatie , numai sa demoleze citusi de putin , GUVERNUL PARALEL !

Fara pic de jena si cu un aplomb de ministru , a carui ignoranta transforma totul in paranoia atunci cind atinge cote de tembbel , ne spune franc , precum ca RO are citeva zeci de mii de comndamnati pe fapte inventate , ca si cum bolovanul asta , cu obraji rumeni , hranit de biberoane de bolsevici onesti si azi foarte prosperi , ar fi facut el mii si sute de procese ???!!! si toate au fost cistigate acum de el .

Ca o remarca , pentru cei ca el si avind alte sedii de prin lumea asta ...la unele popoare se mai si impusca cu lume si cu mult alai si zel .............

Foarte usor se poate deforma realitatea !

Un exemplu:
Treburile nu merg bine.Omitind ,,nu,, avem :
Treburile merg bine !!!
Tudorel Toader :
1.Functia dlui Drago Kos. Ministrul spune ca ar fi vorba despre "presedintele Grupului de lucru pentru tranzactii comerciale internationale", adica fara nicio legatura cu anticoruptia.
In realitate :, dl Kos este presedintele Grupului de lucru privind CORUPTIA in tranzactiile comerciale internationale.
Vedem ca prin stergerea unui cuvint se schimba tot ce nu-i convenea domnului ministru Toader.

Dogioiul iar a fost prinsa cu minciuna! )))))))))

“While Mr. Kos is the Chair of the Working Group on International Business Transactions, he does not use his title in the interview, nor does he indicate that he speaks in such a capacity. Therefore the interview in question cannot be presumed as being delivered on behalf of the OECD." (Traducere in limba romană: Cu toate că dl. Kos este președintele Grupului de lucru pentru tranzacții comerciale internaționale, domnia sa nu folosește această titulatură in cadrul interviului și nici nu indică faptul că vorbește in această capacitate. Prin urmare, nu se poate prezuma faptul că respectivul interviu a fost acordat in numele OCDE.)

“We cannot comment on the way in which Mr Kos’ views have been presented by the Romanian press. Similarly it is not for the OECD Secretariat to approve or disapprove any statement you would wish to make in this respect, while noting that we have already responded to the question related to Mr Kos’ capacity in our e-mail of 12 June 11:03." (Traducere in limba romană: Nu putem comenta pe marginea modului in care părerile dlui Kos au fost reflectate de presa din Romania. In mod similar, Secretariatul OCDE nu are competența de a aproba sau dezaproba vreo declarație pe care ați putea dori să o faceți in această privință, ținand cont, in același timp, de faptul că am răspuns deja la intrebarea referitoare la poziția dlui Kos in emailul nostru din data de 12 iunie de la orele 11:03 AM.)"

Micul tudorel mincinosul

Deși nu ia crescut nasul tudorel zice ca intrucat organul olfactiv e tot mititel el nu minte mereu. E f bine ca Dna ied il va baga pe mana justiției, va iesi cu surle și trambițe din guvernul dancila. Mi-a fost scarba de respectivul mj de cand i-am văzut mersul de saltimbanc și faptul ca cara după el un dosar gol ca și capul lui.

 

Cucuschiop

Iar n- ai ințeles sub marine!

 

Ce và face Tudorel! Uite ce zice OECD!

" “While Mr. Kos is the Chair of the Working Group on International Business Transactions, he does not use his title in the interview, nor does he indicate that he speaks in such a capacity. Therefore the interview in question cannot be presumed as being delivered on behalf of the OECD." (Traducere in limba romană: Cu toate că dl. Kos este președintele Grupului de lucru pentru tranzacții comerciale internaționale, domnia sa nu folosește această titulatură in cadrul interviului și nici nu indică faptul că vorbește in această capacitate. Prin urmare, nu se poate prezuma faptul că respectivul interviu a fost acordat in numele OCDE.)

“We cannot comment on the way in which Mr Kos’ views have been presented by the Romanian press. Similarly it is not for the OECD Secretariat to approve or disapprove any statement you would wish to make in this respect, while noting that we have already responded to the question related to Mr Kos’ capacity in our e-mail of 12 June 11:03." (Traducere in limba romană: Nu putem comenta pe marginea modului in care părerile dlui Kos au fost reflectate de presa din Romania. In mod similar, Secretariatul OCDE nu are competența de a aproba sau dezaproba vreo declarație pe care ați putea dori să o faceți in această privință, ținand cont, in același timp, de faptul că am răspuns deja la intrebarea referitoare la poziția dlui Kos in emailul nostru din data de 12 iunie de la orele 11:03 AM.)"

Este exact stilul pesedist.

A da din gura,ca un papagal,pentru alti papagali,care asculta.
"Cand vulturii tac,papagalii incep sa trancaneasca"(Churchill).
Neadevar:"D Kos este presedintele Grupupului de lucru pentru tranzactii comerciale internationale."-zice TToader.

Adevar:"D Kos este presedintele Grupului de lucru privind CORUPTIA in tranzactiile comerciale internationale"
Este felul de a spune jumatati de adevar,strecurand,alaturi,neadevaruri si rezultand un enunt care este pur si simplu fals.
Dar cine sa analizeze "finetea"unei astfel de proceduri?
Cei care inghit,pe nemestecate trancaneli de papagali?
Vedeti dumneavoastra,ei,pesedistii se adreseaza DOAR publicului lor.
Un exemplu mai recent,Tariceanu care da sa plece in momentul in care Dreagnea se ratoise in razboiul stelelor.
Si vine cu explicatia,atat de jenanta,ca avea,de ceva timp,bilete retinute pentru o excursie de patru zile.
Acum trebuie sa intelegem ca retinerea unor bilete e un lucru ireversibil,un lant care te leaga pe veci de optiunea facuta,ceva ce nu mai poate fi ,sub nici o forma,revizuit?
(Renuntare!)
Si,cei pentru care a glasuit,si-au spus,desigur:Ce era sa mai faca,bietul om,avea bilete!
Pentru patru zile.
PS O mica meteahna pesedista o reprezinta si disparutul in ceata,in momente care se doresc importante.

 

Dl Kos chair of

bribery este mita data unui oficial (strain in cazul asta al conventiei). este vorba de exemplu de persoane fizice sau juridice care dau mita: microsoft, bechtel si multe alte multinationale de care se vorbeste dar nu se face nimic. nu are nici o legatura directa cu madam kovesi revocata.

Iar ne spune 2 1/4

Despre marile tunuri marca psd. E trist pt ca acum Codruta nu-i mai lasă sa facă ce vor in domeniul interlop. Cap de pod Tov Dragnea cu , pana acum, 5 dosare grăsuțe

bgane, Kodruta OUT!

OUT!

Separat de chestiunea aceasta cu ministrul....

...Romania (si Bulgaria) NU vor adera in viitorul apropiat la OECD, deoarece acest grup contine numai tari dezvoltate, ceeace nu este cazul nostru. Ca fapt divers, contine Chile, care este cea mai prospera economie sud-americana, iar in Europa Slovenia, cea mai dezvoltata natiune slava.

 

Interesant

Sa nu uitam a pe 09.06.2017 Ministerul Afacerilor Externe (MAE) reitera că aderarea Romaniei la Consiliul Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economică (OCDE) este un obiectiv major al actualei guvernari.
Insa cu modificarile facute la legile justitiei (inclusiv codurile penale) de catre mafia PSD+alde+udmr+minoritati Romania nu va adera nici la organizatia economica a triburilor de salbatici care umbla goi prin junglele din Amazon !
Aceste modificari facute de mafioti nu au nimic in comun cu civilizatia europeana !
Dar sa nu uitam ce a spus grasul de Tariceanu ca lupta cu statul paralel este mai importanta decat dezvoltarea economica a Romaniei !
Deci, in viziunea bolnavilor psihici din mafia PSD+alde, trebuie sa invingem statul paralel chiar si cu pretul iesirii Romaniei din UE si NATO !

La limită, declarațiile OECD sunt, poate, neimportante

Dar minciunile unui sinistru plătit din bani oublivi nu pot fi trecute cu vederea. Coroborate cu incercările sale de a decapita cea mai performantă instituție anticorupție din Romania, prin omiterea cuvantului relevant din titulatura dlui Drago Kos, Toader se umple de penibil și devine incompatibil cu statutul de demnitar al statului roman. Demisia e singura variantă!

 

De ce opozitia pupa in spate strainii? De ce se bucura cand

..strainii ataca Romania?

"Ministrul Justiției, anunță că astăzi va publica răspunsul primit de la OECD. "Se va vedea cine denaturează adevărul", scrie ministrul Justiției pe Facebook."

Interesant

Partenerii externi ai Romaniei (cu tratate semnate si obligatii ale Romaniei rezultate din aceste tratate) nu ataca Romania !
Strainii ne spun unde gresim si ne atrag atentia ca incalcam articole din tratatele semnate !
E o diferenta imensa !
Daca vrei sa spui ca cineva ataca Romania atunci acestia sunt rusii care vor destabilizarea tuturor statelor aflate la granita estica a NATO si UE !
Si daca observi, cam toate aceste state au aceleasi probleme cu destabilizarea justitiei ! Nu cumva este un plan rusesc ?

@Cucucorapshan 08.40

- mai dureaza putin pana-l modifica ca sa fie twodorel multumit ! nu-i asa marineee !? :o(((

"Cum ne minte in fata dl. Tudorel Toader. Falsul privind OECD"

@pupaza

Nu mai deraja de la subiect cu "strainii ataca Romania"! Nu ataca nici-o Romania, ci corecteaza afirmatiile unui mincinos aflat intr-o functie incompatibila cu modul in care acest individ denatureaza adevarul. Nu poti iesi in lume cu acest individ.

de ce atat mirare ?

D-l Prof. dr. Tudorel Toader ne-a mintzit mereu, in fatza si asa va face tot timpul, pentru ca asa-i dicteaza eul sau interior. Tocmai de aceea a fost si este atat de pretzuit de mafiotzii din p.s.d. adica - de ce sa n-o spunem - cam de totzi parlamentarii acestui partid si, pana la urma, de intreg partidul.

 

Dogioaico, termina cu ce-a spus fotbaliatorul! e vara, n-ai subiecte

si-l reincalzesti pe Kos... Tot ce trebe tu sa stii e ca "Nu putem comenta pe marginea modului in care parerile dlui Kos au fost reflectate de presa din Romania"... asta ca sa nu stearga pe jos cu tine si ziare.com...

 
 

Joha ti-a luat maul: a demis-o pe Kodruta... ai

ceva idei pe subiectul zilei?
Asa cum a avut dreptate in cazul Kövesi, la fel are dreptate si in cazul Kos... te doare Tudorel, Dogioaico?

Este de datoria jurnalistilor sa relateze abaterile

politicienilor. Toader a fost dovedit in nenumarate rinduri ca este un mincinos si un om fara onoare. Cu alte cuvinte, un psdist.

Interesant

Daca esti mafiot psd-ist sau daca sustii mafia psd te afli intr-una din urmatoarele situatii: ori esti teribil de prost, ori esti ticalos interesat.
Sustinatorii si membrii mafiei psd sunt 90 % teribil de prosti si 10 % ticalosi interesati !
Dorel-Tudorel este un ticalos interesat !

 

Dar nici destept nu e !!!!

A dat de trei ori admitere ca sa intre odata la facultate. Pe vremea lui ceasca, cand la drept se intra cu dosar de cadre (semnatura de la primul secretar ca omul e comunist de nadejde) si picau doi-trei, asa de forma !!!!! Si si-a transmis destaptaciune la plozi. Beizadeaua nr.2 a intrat la invatamant la distanta (la zi nu-l ducea capul sa dea la zi) pe pozitia 351 din 360 de candidati. Si dupa aceea taticul, rector la drept, la transferat la zi !!!!!

Ce specie! Cockroaches. Am crezut ca o sa scape

Romania de ei dupa ‘89.

Gile,sa stii ca Tudorel este mai mult decat un ticalos!

El, cand a devenit judecator a jurat "sa respecte Constitutia si legile tarii, sa apere drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei".In prezent, raspuzand unor comenzi politice Tudorel Toader apara persoanele certate cu legea, si acuza dur pe cei ce lupta impotriva politicienilor corupti. SalomVezi comentarii inadecvate
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor