Sindicatul Feral a fost notificat oficial cu privire la disponibilizarile colective: Combinatul metalurgic din Tulcea isi inchide portile

Sursa: Obiectiv
Luni, 20 Ianuarie 2014, ora 11:31
415 citiri
Dupa prima runda a negocierilor dintre patronatul si sindicatul din Combinatul metalurgic Feral se pare ca disponibilizarea colectiva a majoritatii angajatilor nu mai poate fi evitata.

Sindicatul Feral a fost notificat marti cu privire la intentia de disponibilizare a angajatilor si procedura prevede ca urmeaza raspunsul sindicatului, care se va da in cel mult zece zile.

Tot potrivit notificarii, in care sunt nominalizate posturile care se disponibilizeaza, concedierea colectiva se va ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.