Articole despre "primar i c bratianu viorel chirita"

Rezultatele 1 - 9 din 9 (0.239 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Primar erou in deszapezire, nominalizat de vicepremierul Dragnea!

Luni, 03 Februarie 2014, ora 14:12

Primar erou in deszapezire, nominalizat de vicepremierul Dragnea!Chiar daca la nivelul altor judete, grav afectate saptamana trecuta de codul rosu de ninsoare si viscol, s-a lasat cu demiteri din functii, Tulcea a fost nominalizata permanent cu "foarte bine" desi situatia nu a fost neaparat... foarte buna.

Faptul ca a fost o coordonare foarte buna a autoritatilor membre ale Comitetului Judetean de Urgenta, ca toate problemele au fost semnalate iar prefectul, in calitate de presedinte al acestui comitet, a fost tot timpul informat pentru a informa mai departe a contat foarte mult in raport cu alti prefecti "habarnam".

Totusi, pentru situatia de la Tulcea si cum a fost ea gestionata, vicepremierul Liviu Dragnea l-a nominalizat pe Ion Olteanu, primarul comunei Topolog, ca pe un erou, la una din videoconferintele cu prefectii.

Trebuie spus aici faptul ca aceasta comuna de hotar a judetului Tulcea, pe drumul spre si dinspre Bucuresti, a fost una in care nu atat ninsoarea cat mai ales viscolul a blocat drumurile. Atat cel national, DN 22 A, cel judetean, DJ 222 B, cat si cele comunale.

Cu ce s-a remarcat primarul din Topolog astfel incat sa ajunga nominalizat de vicepremierul Liviu Dragnea?

Zeci de masini au fost oprite de Politia locala Topolog din dispozitia primarului Ion Olteanu, pentru a fi informati conducatorii auto ca spre Tulcea sau spre Saraiu de Constanta nu se circula in conditii de siguranta si risca sa ramana blocati in camp. Mai mult, zeci de persoane, pe durata codurilor portocalii sau rosu, au fost oprite peste ...

Actualitate / stiri Actualitate421 vizite[ Obiectiv ]

DNA-ul a lovit si la I.C. Bratianu: Primarul Chirita, trimis in judecata pentru "invarteli" cu teren. Cu fiica-sa...

Luni, 03 Februarie 2014, ora 14:12

DNA-ul a lovit si la I.C. Bratianu: Primarul Chirita, trimis in judecata pentru "invarteli" cu teren. Cu fiica-sa...*Viorel Chirita este acuzat de conflict de interese
Virginia Roxana Dumitru Chirita, fiica primarului este acuzata de fals in declaratii, folosire de documente ori declaratii false pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene si de inselaciune *Viorel Caulea, fost administrator de ferma, este acuzat de fals in declaratii, complicitate la folosirea de documente ori declaratii false pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene si complicitate la inselaciune

Pamant pentru fata mea, varianta DNA

Conform rechizitoriului, la data de 28 martie 2011, primarul Viorel Chirita, in exercitarea atributiunilor de serviciu si fara sa fie emisa o hotarare de Consiliu local sau sa fie organizata vreo licitatie publica, a incheiat un contract prin care Primaria a inchiriat fiicei primarului, Virginia Roxana Dumitru Chirita, o suprafata de 37,5 ha, contra unei chirii anuale de 250 lei/ha. Ulterior, acest contract, impreuna cu alte inscrisuri, a fost folosit de catre Virginia Roxana pentru sustinerea cererii formulate in vederea obtinerii de fonduri in cadrul "Masurii 112 - Instalarea tinerilor fermieri". Aceasta cerere a fost depusa de Virginia Roxana impreuna cu inscrisurile anexate la Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Constanta la data de 12 decembrie 2011. Printre inscrisurile depuse de catre Virginia Roxana s-au numarat si doua declaratii pe proprie raspundere ce contin date nereale (intocmite de ea si respectiv de Viorel Caulea) din cuprinsul carora rezulta ...

Actualitate / stiri Actualitate577 vizite[ Obiectiv ]

Tribunalul Tulcea a hotarat dizolvarea Consiliului Local I.C. Bratianu!

Joi, 03 Octombrie 2013, ora 16:12

Tribunalul Tulcea a hotarat dizolvarea Consiliului Local I.C. Bratianu!Primarul din I.C. Bratianu, Viorel Chirita, a ramas fara Consiliu local dupa ce instanta, respectiv Tribunalul Tulcea, prin Hotararea 3664 din 25 septembrie 2013 s-a pronuntat in Dosarul 1881/88/2013 si in temeiul art.55 alin.1 lit.a din Legea nr.215 din 2001, republicata, cu modificarile ulterioare a constatat dizolvarea de drept a Consiliului Local al comunei I.C. Bratianu.

Hotararea a fost comunicata partilor, respectiv Unitatea Administrativ Teritoriala I.C. Bratianu prin Primar Chirita Viorel in calitate de reclamant si Consiliul local comuna I.C. Bratianu in calitate de parat, precum si Institutiei Prefectului judetului Tulcea.

Anuntul privind dizolvarea Consiliului local comuna I.C. Bratianu a fost facut public zilele acestea pe site-ul Primariei comunei I.C. Bratianu si la avizier (a se vedea documentul alaturat).

Actualitate / stiri Actualitate344 vizite[ Obiectiv ]

ACoR Tulcea face ordine interioara

Luni, 09 Decembrie 2013, ora 16:12

ACoR Tulcea face ordine interioaraFiliala Tulcea a Asociatiei Comunelor din Romania (ACoR) se reuneste joi la varf. Presedintele Stefan Ilie, primarul Luncavitei, a anuntat ca profita de faptul ca in ziua mentionata, timp de ore, in Sala "Mihail Kogalniceanu" este planificata sedinta Colegiului Prefectural. Pentru ca tot se discuta probleme curente ale comunelor din judet, Ilie ii roaga pe primarii sai sa trimita din timp si Institutiei Prefectului Tulcea lista cu problemele speciale din mediul rural.

La propunerea anumitor primari, se impune realizarea unui acord de cooperare privind organizarea si exercitarea actiunilor si activitatilor Departamentului pentru registrul agricol, cadastru agricultura si activitati sanitar - veterinare. Cu acelasi prilej va fi reactualizat Regulamentul de Ordine Interioara al Filialei Judetene Tulcea a ACoR, asa cum a fost modificat in cursul acestui an printr-o dispozitie a presedintelui.

A fost convocat, totodata, Consiliul Director al ACoR Tulcea, format din prim - vicepresedintele Alexe Anastase (primarul comunei M. Kogalniceanu), vicepresedintii Viorel Chirita (I. C. Bratianu), Georgeta Ciupitu (Chilia Veche), Nicolae Cosovei (Somova), secretarul general Vitali Finoghen (Sarichioi), precum si membrii Nicolae Musat (Cerna), Vasile Marculescu (Smardan), Aurelian Sevastian (Maliuc), Marian Naiman (Frecatei) si Sorin Vals (Greci).

Actualitate / stiri Actualitate160 vizite[ Obiectiv ]

Rezultatele finale ale alegerilor de duminica: structura politica a consiliilor locale

Vineri, 15 Iunie 2012, ora 13:37

Rezultatele finale ale alegerilor de duminica: structura politica a consiliilor localeIn urma centralizarii pe judet a voturilor, pentru alegerea primarilor, PDL a obtinut 44.484 voturi (40,53%), USL 41.510 voturi (37,82%) si PP-DD 10.789 voturi (9,83%). USL a castigat 32 de fotolii de primar, PDL 17, PP-DD 1, UNPR 1.

Lista primarilor si structura politica a consiliilor locale, in urma scrutinului de duminica:

Tulcea - primar Constantin Hogea PDL; mandate Consiliul Local: 9 USL, 9 PDL, 3 PP-DD

Babadag - primar Georgian Caraman PNL; mandate CL: 5 PNL, 5 PSD, 5 PDL, 1 UNPR, 1 PP-DD

Sulina - primar Aurel Dimitriu PDL; mandate CL: 6 USL, 5 PDL, 1 PP-DD, 1 PRM

Isaccea - primar Anastase Moraru USL; mandate CL: 8 USL, 6 PDL, 1 PP-DD

Macin - primar Nicolae Topoleanu PDL; mandate CL: 8 PDL, 7 USL, 1 UNPR, 1 PP-DD

Baia - primar Nicolae Ianus USL; mandate CL: 10 USL, 3 PDL

Beidaud - primar Constantin Camburi PDL; mandate CL: 6 PDL, 4 USL, 1 PP-DD

Bestepe - primar Dumitru Tipirigan USL; mandate CL: 4 USL, 4 PDL, 2 PP-DD, 1 UNPR

C.A. Rosetti - primar Florentina Hancerenco PDL; mandate CL: 3 PDL, 2 PNL, 2 PSD, 1 CRLR, 1 PP-DD

Carcaliu - primar Anica Toma USL; mandate CL: 5 USL, 3 PDL, 3CRLR

Casimcea - primar Gheorghe Tilinca USL; mandate CL: 8USL, 3 PDL

Ceamurlia de Jos - primar Viorica Donciu USL; mandate CL: 6 USL, 4 PDL, 1 PP-DD

Ceatalchioi - primar Tudor Cernega UNPR; mandate CL: 3 UNPR, 2 USL, 2 PDL, 1 PNEsCD, 1 PP-DD

Cerna - primar Neculae Musat USL; mandate CL: 6USL, 4 PDL, 2 PP-DD, 1 UNPR

Chilia Veche - primar Georgeta ..

Actualitate / stiri Actualitate689 vizite[ Obiectiv ]

"Am primit doar un sfert din cat am solicitat"

Luni, 01 Martie 2010, ora 14:35

Primarul comunei IC Bratianu, Viorel Chirita, spune ca impartirea bugetelor locale s-a facut tot timpul pe criterii politice. Anul acesta, suma alocata destinata comunei pe care o administreaza inseamna doar un sfert din cea solicitata.
"Tinand cont ca este un an de criza, si in speranta ca vor mai fi rectificari bugetare, sa spunem ca suntem multumiti. Noi, ca si reprezentanti ai Asociatiei Comunelor, am solicitat la conferinta de la Bucuresti, ca la rectificarile bugetare ulterioare sa se tina cont de comunele care au inca facturi neachitate inca din anii 2008 - 2009, si sa ne sprijine Guvernul, sa tina cont de alocarile viitoare. Intelegem ca banii vor veni pe rand, ca toti odata nu se poate. Impartirea a fost ca totdeauna partinitoare, si unii sunt multumiti, altii nu, indiferent de partidul din care fac parte. Eu am primit doar un sfert din cat am solicitat", a spus edilul-sef al comunei I.C. Bratianu.
In aceeasi masura, primarul comunei Valea Nucarilor, Ileana Persinaru, sustine ca din cauza partidului din care face parte, PRM, tot timpul bugetul comunei pe care o reprezinta a fost mai mic decat al celorlalte.
"Eu tot ce mi-am propus, voi realiza, cu fonduri proprii. Am sperat ca vom primi mai multi bani de la bugetul Consiliului Judetean, dar daca nu s-a putut, asta este situatia. Ne conformam. Eu cred ca banii au fost impartiti pe criterii politice, la fel ca si in anii anteriori. Defavorizata am fost in toate cele trei mandate pentru ca eu, fiind de la ...

Personalitati / PRM275 vizite[ Obiectiv ]

Cu sprijinul primarilor sau fara,Taloniada medicala continua la Tulcea

Miercuri, 22 Octombrie 2008, ora 12:55

Doar o treime din taloanele repartizate primarilor la sfarsitul lui septembrie au fost distribuite populatiei In municipiu, taloanele au fost distribuite, fara implicarea Primariei, doar prin intermediul medicilor de familie si al asistentilor comunitari Nu stim la altii cum se intampla, dar in judetul Tulcea taloniada continua. Cum, nu stiti ce este taloniada? Este imposibil sa nu fi auzit de re-repartizarea taloanelor puse in circulatie anul trecut in cadrul derularii Programului Nationale de

Actualitate / medici183 vizite[ Obiectiv ]

Tulcea, un judet portocaliu. * Majoritatea primariilor de comune sunt conduse de P.D.-L.

Sambata, 07 Iunie 2008, ora 12:19

Candidatii Partidului Democrat - Liberal pentru functiile de primari ai comunelor sau oraselor din judetul Tulcea au obtinut majoritate de voturi din partea alegatorilor, in primul tur de scrutin. Astfel, din cele 23 de localitati unde edilii au fost deja desemnati, 12 au fost castigate de democrat - liberali, cinci de Partidul Social Democrat, patru de Partidul National Democrat si doar cate o primarie de comuna au castigat Partidul Noua Generatie al lui George Becali si Partidul Romania Mare,

Personalitati / Corneliu Vadim Tudor250 vizite[ Obiectiv ]

Comuna ciopartita

Luni, 12 Martie 2007, ora 10:40

Fostul lac, fosta crescatorie piscicola de la marginea comunei Jijila (pe harta inca figureaza Lacul Jijilei), actualmente desecat si concesionat, este pe cale de a fi trecut ,cu acte in regula ,din perimetrul administrativ-teritorial al comunei Jijila, in perimetrul comunei Smardan.
Un alt vecin, comuna I.C. Bratianu, asteapta la cotitura, gata sa puna mana pe Cantonul de Drumuri Garvan, obiectiv, de asemenea, aflat in perimetrul comunei Jijila. Aceste demersuri de a se smulge halci din

Actualitate / drumuri270 vizite[ Obiectiv ]


Cele mai citite stiri
Strada care duce la cer...
Fotografie actuala cu strada 9 mai, fosta Paul Statescu... o strada care duce la cer Misterele ...
Nedin Geanbai, un om in care au intrat multe mestesuguri
Inainte de a fi mester popular, Nedin Geanbai e si mester, e si popular. Nu trebuie s-o arate: o ...
Maine dimineata incep lucrarile la trecerea RO RO Isaccea - Orlivka
Dupa "lupte seculare", de maine dimineata, incepand cu ora 8.00, SC Navrom Bac SRL Galati a ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor