Rezultatele 31 - 60 din 1000 (0.372 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Delegatie din SUA in inspectie la Laboratorul Sanitar Veterinar din Tulcea

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 11:16

Delegatie din SUA in inspectie la Laboratorul Sanitar Veterinar din TulceaTrei judete din sud estul Romaniei, Braila, Constanta si Tulcea au primit in ultimele doua zile vizita unei delegatii din partea Serviciului de Inspectie pentru Sanatatea Plantelor si Animalelor din cadrul Departamentului pentru Agricultura al Statelor Unite.

Vizite in gospodarii din satul Parches

Oficialii americani au ajuns in cele trei judete insotiti de reprezentanti ai Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Animalelor iar la Tulcea au vizitat gospodarii din satul

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Obiectiv ]

In prima saptamana din decembrie, Incepe marea vaccinare antigripala

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 11:16

In prima saptamana din decembrie, Incepe marea vaccinare antigripalaIn aceste zile, dozele de vaccin antigripal sunt asteptate la cabinetele medicilor de familie din tot judetul, astfel ca pacientii care stiu deja ca sunt in situatie de risc vor ajunge cat mai curand la cabinete pentru imunizarea antigripala.

In acest an, vaccinarea incepe cu o luna intarziere, astfel ca o buna parte din pacientii care se temeau de riscurile asociate gripei si-au achizitionat deja dozele din farmacii.

Cine face parte din grupele de risc

Ca in fiecare an, campania de

Life Show / stiri Actualitate5 vizite[ Obiectiv ]

Mos Nicolae a ajuns in satele Deltei Dunarii

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 11:16

Mos Nicolae a ajuns in satele Deltei DunariiIeri dimineata, peste 300 de copii care invata la unitatile scolare din Ceatalchioi, Pardina si Chilia Veche au primit pungi din partea lui Mos Nicolae, de data acesta prin intermediul echipei Consiliului Judetean Tulcea. Presedintele CJ, Horia Teodorescu s-a oprit la scoala din Ceatalchioi, dupa care la cea din Pardina, iar la final a ajuns la Chilia. Pentru fiecare dintre elevi echipa Consiliului a pregatit cate o traditionala punga cu dulciuri din partea lui Mos Nicolae.

Extrem de incantati

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Obiectiv ]

"Regele Mihai I radia intelepciune si dragoste de tara!"

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 11:16

"Regele Mihai I radia intelepciune si dragoste de tara!"Un sarbatorit al zilei de ieri, Nicolae Mihai, a fost timp de zece ani primar al municipiului. In decursul mandatelor sale, a avut o prima intalnire cu Majestatea Sa Regele Mihai, spre sfarsitul celui de-al doilea mandat, anume pe 19 iunie 1998.

"Este o data cu mare semnificatie sufleteasca. La cina aceea, ocazionata de venirea Majestatilor Lor, eu am fost... marele absent. Doctorul Mihai Romila m-a scuzat. In dimineata de 20 iunie, cand eu m-am dus sa-i intampin la micul dejun, la

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Obiectiv ]

Victor Iancu, organizator de destine

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 11:10

Victor Iancu, organizator de destineVictor Iancu tr
aieste, cu scurte pauze impuse de cariera, de optzeci de ani pe taramurile nord - dobrogene. Cu izvoare etnice italiene, sarbesti si bulgaresti, tot timpul s-a tras spre Tulcea. Si mereu a facut bine pe unde a fost.
De curand, printr-o hotarare

a Consiliului Local Tulcea, meritele sale au fost parafate prin decernarea titlului de "Cetatean de Onoare al Municipiului Tulcea".

Despre sine, Victor Iancu spune ca e roman, in primul rand, dar dintr-o casatorie mixta: tata este

Life Show / stiri Actualitate12 vizite[ Obiectiv ]

Alex Craita, un alt tulcean premiat la "Cupa 1 Decembrie" Galati

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 11:16

Alex Craita, un alt tulcean premiat la "Cupa 1 Decembrie" GalatiEste un copil din Tulcea, invata la Scoala "Alexandru Ciucurencu" din Tulcea, dar face sport la Galati, la clubul de sah "Sah Club Galati". Evident, participant la "Cupa 1 Decembrie"- sah pentru copii, competitie organizata de clubul la care este legitimat; concurs la care a facut o figura frumoasa, prin locul I pe care l-a castigat la categoria lui de varsta.

Alex Craita a castigat 5 partide si a pierdut doar una. Cum a evoluat in turneu: victorie impotriva lui Cervis Jean-Mihai, de la Micul

Sport / stiri Sport3 vizite[ Obiectiv ]

Dispozitive medicale pentru 165 de tulceni

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 11:15

Dispozitive medicale pentru 165 de tulceniCasa Judetean
a de Asigurari de Sanatate are fondurile necesare pentru a acoperi toate solicitarile depuse de asiguratii tulceni pana saptamana trecuta.

"In total, vorbim despre 165 de persoane care au depus dosare complete si ale caror cereri au fost aprobate. Practic, vor beneficia de dispozitive medicale toti asiguratii care au depus cereri pana in ultima zi a lunii noiembrie", spune presedintele director general al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Tulcea, ec. Eugenia Vasile, care le

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Obiectiv ]

Inca o organizatie de management al destinatiei Delta Dunarii?

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 11:15

Inca o organizatie de management al destinatiei Delta Dunarii?Dupa ce in urma cu mai bine de doua luni au fost demarate procedurile de infiintare a Organizatiei de Management al Destinatiei Turistice Delta Dunarii, printr-un parteneriat public privat intre Consiliul Judetean Tulcea si principalii actori din turismul tulcean, iata ca o noua initiativa pentru infiintarea unui OMD vine si din partea Asociatiei Litoral-Delta Dunarii. Evident, cu o initiativa de management a destinatiei turistice Litoral - Delta Dunarii.

Anul acesta, Delta Dunarii a avut

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Obiectiv ]

RAR a inceput curatenia printre service-urile dubioase

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 11:15

RAR a inceput curatenia printre service-urile dubioaseEra si timpul. Actiunea a avut amploare nationala si s-a finalizat cu inchideri de service-uri care nu aveau autorizatie de functionare si cu amenzi grele.

Conform unui comunicat al Registrului Auto Roman, "sanctiunile au fost aplicate pentru efectuarea de activitati de reparatii la sistemul de franare fara a detine autorizatie tehnica, neconformitatea de a nu efectua inspectiile finale, care sa garanteze ca autovehiculul corespunde conditiilor si reglementarilor legale privind admiterea si

Actualitate / stiri Actualitate33 vizite[ Obiectiv ]

Incubatoare sau acceleratoare de afaceri pentru ITI Delta Dunarii

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 11:15

Incubatoare sau acceleratoare de afaceri pentru ITI Delta DunariiMinisterul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene a lansat ieri apelurile de proiecte POR/165/2 (2.1.B - Incubatoare de afaceri) si POR/179/2 (2.1.B.ITI - Incubatoare de afaceri - ITI Delta Dunarii) aferente Axei prioritare 2 - Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatii de investitii 2.1 - Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Obiectiv ]

Adio, Sire!

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 11:15

Adio, Sire!King Mihai I of Romania greet people present in the courtyard of Elizabeth occasion of "Open Doors", organized on the occasion of his birthday and the birthdays in Bucharest, Wednesday, November 19, 2014

"A sosit momentul [...] s
a avem un comportament public rupt complet si definitiv de naravurile trecutului. Demagogia, disimularea, egoismul primitiv, agatarea de putere si bunul plac nu au ce cauta in institutiile romanesti [...]. Ele aduc prea mult aminte de anii dinainte de 1989.

Se cuvine

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Obiectiv ]

Vrajitorul din Oz, doua noi reprezentatii la Teatrul Jean Bart

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 11:11

Vrajitorul din Oz, doua noi reprezentatii la Teatrul Jean BartDragi copii, miercuri, 13 decembrie, orele 9.00 si 11.00, respectiv joi, 14 decembrie, ora 10.00, Teatrul "Jean Bart" va invita la spectacolul "Vrajitorul din Oz", de Frank Baum.

Dorothy Gale este o fetita de 12 ani care traieste intr-o ferma din Kansas alaturi de matusa sa, Em si unchiul ei, Harry. Intr-o zi, Dorothy este luata prin surprindere de o tornada, care o poarta, alaturi de catelusul ei Toto, pana in indepartatul taram de basm Oz. Odata ajunsa pe acel taram, Dorothy face cunostinta

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Obiectiv ]

Motorina ieftina, pentru anul viitor, de solicitat pana de Revelion

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 11:10

APIA face cunoscut inca de pe acum ca fermierii pot depune cererile de acord pentru ajutorul de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura pana la inceputul anului 2018, respectiv 3 ianuarie.

Cererile se depun la Centrul Judetean al APIA pe raza caruia sunt situate exploatatiile agricole pentru care se solicita ajutorul de stat sau unde au fost depuse cereri de plata pentru schemele de plata pe suprafata.

Beneficiarii sunt producatorii agricoli PFA, Ii si If,

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Obiectiv ]

20 de elevi din judetul Tulcea au primit burse din partea Consiliului Judetean Tulcea

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 11:10

20 de elevi din judetul Tulcea au primit burse din partea Consiliului Judetean TulceaLista este complet
a, astfel ca elevii se bucura deja ca vor intra in posesia mult asteptatei burse oferite de Consiliul Judetean Tulcea elevilor cu rezultate deosebite in timpul anului scolar.

Ca si anul trecut, in anul scolar 2017-2018, Consiliul Judetean Tulcea va acorda, in total, 20 de burse speciale elevilor merituosi din judetul nostru (noua pentru elevii din municipiu si 11 pentru cei din alte localitati din judet). Valoarea lunara a unei burse este 400 de lei.

Unde merg bursele in

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Obiectiv ]

Se cauta 800 de capsunari pentru Spania

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 11:10

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Tulcea, prin intermediul Serviciul de ocupare EURES ofera, 800 locuri de munca vacante in Spania (400 de femei si 200 de cupluri) pentru munca sezoniera in agricultura (sunt solicitate persoane apte pentru munca la camp, varsta 18 - 50 ani), pentru recoltarea capsunilor, campania 2018 (nu se solicita experienta!).

Potrivit ofertei, durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni cu data estimata de angajare 15 februarie 2018. Timpul de

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Obiectiv ]

Luna aceasta, pensiile vin mai devreme cu doua zile

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 11:10

Luna aceasta, pensiile vin mai devreme cu doua zileVesti bune pentru pensionarii tulceni: plata pensiilor a fost devansata in luna decembrie, beneficiarii urmand astfel sa incaseze pensiile mai devreme cu doua zile. Avand in vedere apropiatele Sarbatori de iarna si din dorinta de a veni in sprijinul beneficiarilor sistemului public de pensii, Casa Nationala de Pensii Publice si Posta Romana si-au manifestat disponibilitatea de a achita drepturile banesti in avans.

Potrivit informatiilor oferite de Mihaela Stanciulescu, directorul Casei

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Obiectiv ]

Cursa de persoane Tulcea - Babadag va avea statie in Visterna

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 11:10

Programul judetean de transport rutier public de persoane prin curse regulate pentru perioada mai 2013 - iulie 2019, aprobat de C.J. in sedinta din decembrie 2012, a fost modificat acum cateva zile de Legislativul Judetean la propunerea vicepresedintelui Dumitru Mergeani.

Modificarile sunt consecinta unor solicitari venite din teritoriu. Astfel, Primaria Sarichioi a cerut prelungirea traseului judetean rutier public de persoane prin curse regulate nr. 006, Tulcea - Sabangia - Enisala -

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Obiectiv ]

Vanatoarea de extractie a mistretilor din Delta Dunarii a inceput la Stipoc si Tatanir

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 11:18

Dupa ce luna trecuta Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii a avizat vanatoarea de extractie pentru cel mult 60 de
exemplare de mistret din Delta Dunarii in vederea monitorizarii virusul pestei porcine africane, dar si a altor boli, in ultima saptamana au fost vanate primele doua exemplare.

Primul exemplar a fost capturat in data de 28 noiembrie 2017 din Fondul de vanatoare nr. 41 Stipoc, iar cel de-al doilea exemplar a fost capturat in data de 29 noiembrie 2017 din Fondul de

Business / stiri Business4 vizite[ Obiectiv ]

Patru locuri I si doua locuri II la "Cupa 1 Decembrie", sah, Galati

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 11:17

Patru locuri I si doua locuri II la "Cupa 1 Decembrie", sah, GalatiRezultate peste asteptari de la copiii sahisti tulceni care au participat la competitia de la Galati, dedicata Zilei Nationale a Romaniei: patru clasari locul I si doua pe locul II.

In perioada 1-3 decembrie, in aula Universitatii Dunarea de Jos Galati, s-a desfasurat "Cupa 1 Decembrie", in organizarea clubului Sah Club Galati, cu participarea a numerosi sportivi legitimati la cluburi din Braila, Constanta, Cernavoda, Tecuci, Craiova, Buzau, Ploiesti, Bucuresti, Tulcea si Galati. O competitie

Sport / stiri Sport9 vizite[ Obiectiv ]

Soimii Topolog, singura echipa neinvinsa din fotbalul tulcean!

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 11:17

Cu doua etape inainte de finalul sezonului regulat, o singura echipa, Soimii Topolog a ramas neinvinsa in acest sezon si probabil asa va si incheia aceasta prima parte a campionatului. Campioana din urma cu doua editii de campionat a avut mari emotii si duminica la Somova, acolo unde a fost foarte aproape sa cunoasca primul esec, dar ca si la Macin sau Slava Cercheza a revenit miraculos in a doua repriza, dupa ce a fost condusa cu doua goluri la pauza.

Seria A: patru echipe pentru trei

Sport / stiri Sport5 vizite[ Obiectiv ]

Patru centuri pentru karatistii tulceni in stagiul de pregatire de acasa

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 11:17

Cum s-a mai anuntat, municipiul Tulcea a gazduit in perioada 30 noiembrie - 3 decembrie un stagiu zonal de iarna in karate kyokushin, in organizarea clubului Nippon Budo Sport Tulcea, sub auspiciile Federatiei Romane de Karate Kyokushin. Au venit la acest stagiu de pregatire 80 de sportivi din Braila, Galati, Sulina, Babadag, Baia, Jijila, Isaccea, Niculitel, Macin si Tulcea. Printre invitati, doi "grei" in karate: sensei Marius Gliga (4 Dan) de la Oradea si sensei Gabi Oancea (5 Dan),

Sport / stiri Sport9 vizite[ Obiectiv ]

Mos Craciun ar putea aduce apa potabila la Ceatalchioi

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 11:17

Mos Craciun ar putea aduce apa potabila la CeatalchioiIn conditiile in care o directiva europeana a fixat ca termen final Romaniei luna decembrie 2018 pentru ca fiecare unitate administrativ teritoriala din tara noastra sa aiba rezolvata nu doar alimentarea cu apa, ci si problema colectarii apelor uzate (canalizare), una dintre comunele mici din Delta Dunarii ar putea avea de luna aceasta, minune!, pentru prima data in istorie o alimentare cu apa functionala. Este vorba despre comuna Ceatalchioi, in care Administratia Nationala Apele Romane tot

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Obiectiv ]

Regina frumusetii, premiera de exceptie la Teatrul Jean Bart

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 11:17

Regina frumusetii, premiera de exceptie la Teatrul Jean BartRegizorul Vlad Cristache: "Singur
atatea te poate impinge catre nebunie"

Dupa "Oleanna" si "Demonstratia", regizorul Vlad Cristache a montat la Teatrul "Jean Bart" o noua piesa: "Regina frumusetii din Leenane" de Martin McDonagh. Inainte de spectacolul de duminica, tanarul regizor a avut amabilitatea sa raspunda catorva intrebari.

Reporter: "Regina frumusetii din Leenane" este a treia piesa pe care o montezi la Tulcea. Prin ce te-a atras textul piesei irlandezului Martin McDonagh?

Vlad

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Obiectiv ]

Lucrarea lunii decembrie la Muzeul de Arta

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 11:10

Lucrarea lunii decembrie la Muzeul de ArtaPe parcursul lunii decembrie, la Muzeul de Arta din str. Grigore Antipa nr.2, publicul poate viziona lucrarea artistului Tache Papatriandafil (1903-1951), "Pont-Neuf", apartinand colectiei de pictura.

"In mai putin de 50 de ani de viata, Tache Papatriandafil a reusit sa se dezvolte ca artist si sa se individualizeze in randul pictorilor ce au activat in cea mai efervescenta perioada artistica autohtona, cea interbelica.

Nu a absolvit Scoala de Belle Arte, ci doar a frecventat cursurile

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Obiectiv ]

Acuarelele lui Grigore Carata, expuse la Biblioteca Nationala a Republicii Moldova

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 11:10

Acuarelele lui Grigore Carata, expuse la Biblioteca Nationala a Republicii MoldovaPe 1 Decembrie, la Biblioteca Nationala a Republicii Moldova a avut loc vernisajul Expozitiei "Delta Dunarii. Ambele Maluri", expozanti fiind artistii plastici Grigore Carata (Tulcea) si Anatolie Gherasimov (originar din sudul Basarabiei).

"Asa cum apele Nistrului despart un popor, asa si apele Dunarii despart nu doua, ci chiar trei tari. Suntem mandri de personalitatile neamului nascute in sudul Basarabiei, unde m-am nascut si eu. Anatolie Gherasimov este din satul Hagi Curda.
El a visat mult

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Obiectiv ]

Cat trebuie sa platesti pentru a sta intr-o rezerva a Spitalului Judetean de Urgenta Tulcea

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 11:10

Cat trebuie sa platesti pentru a sta intr-o rezerva a Spitalului Judetean de Urgenta TulceaConform proiectului de Hotarare de Consiliu Judetean care propune aprobarea taxelor si tarifelor pentru anul viitor, pacientii care se interneaza in Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea vor achita suma de 10 lei pentru fiecare episod de spitalizare (coplata stabilita conform legislatiei in vigoare).

De asemenea, insotitorii (pentru toate persoanele ce depasesc 3 ani) vor achita o taxa de 10 lei pe zi.

Exista si solutii pentru cei care doresc sa stea in rezervele Spitalului Judetean de Urgenta

Actualitate / stiri Actualitate51 vizite[ Obiectiv ]

Tenis: Racheta Tulcea a castigat Cupa Cetatea Noviodunum

Luni, 04 Decembrie 2017, ora 11:16

Tenis: Racheta Tulcea a castigat Cupa Cetatea NoviodunumInceputa in ziua de joi, 9 noiembrie, cu meciul dintre Isaccea Team si Tulcea Knights, castigat de oaspetii tulceni, Cupa "Cetatea Noviodunum" s-a incheiat, vineri, 1 decembrie tot cu un meci direct intre o echipa din Isaccea si una din Tulcea. De aceasta data a fost vorba despre finalistele cupei, Isaccea Force One si Racheta Tulcea, echipe care au fost colege in grupa B a competitiei, atunci gazdele reusind sa se impuna cu scorul de 2-1: Pavel Gheorghita (Isaccea) - Jica Cosmin (Tulcea) 4-6,

Sport / stiri Sport4 vizite[ Obiectiv ]

Programul "Campionii Romaniei in scoli, licee si universitati", la Scoala "Constantin Gavenea"

Luni, 04 Decembrie 2017, ora 11:16

Programul "Campionii Romaniei in scoli, licee si universitati", la Scoala "Constantin Gavenea"Este a doua scoala din municipiu si judet in care sahul a fost introdus ca disciplina optionala, dupa Scoala "Elena Doamna". In ajun de Sf. Andrei, la Scoala gimnaziala "Constantin Gavenea" a fost lansat Programul National "Campionii Romaniei in scoli, licee si universitati", program care prevede cresterea si participarea activa si sistematica a copiilor si tinerilor la activitatile sportive. Programul este initiat de Ministerul Tineretului si Sportului si va fi implementat in colaborare cu mai

Sport / stiri Sport3 vizite[ Obiectiv ]

Consilierul judetean Nicolae Chichi cere ca APDM Galati sa paraseasca definitiv Tulcea

Luni, 04 Decembrie 2017, ora 11:16

Consilierul judetean Nicolae Chichi cere ca APDM Galati sa paraseasca definitiv TulceaUnul dintre consilierii judeteni care au luat cuvantul la punctul "Diverse" in ultima sedinta a Consiliului Judetean, ce a avut loc saptamana trecuta, a fost Nicolae Chichi, iar situatia adusa la cunostinta colegilor consilieri, conducerii Consiliului Judetean si conducerii AZL Sulina a fost ca Administratia Porturilor Dunarii Maritime (APDM) Galati ar trebui sa paraseasca definitiv Tulcea.

Demersul autoritatilor judetene de a prelua o parte din faleza si infrastructura portuara din

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Obiectiv ]

Din timp, cu ochii pe porcul de Craciun

Luni, 04 Decembrie 2017, ora 11:16

Din timp, cu ochii pe porcul de CraciunTinand seama ca unii consumatori tin la traditia porcului de Craciun "de la tara", sa vada cum este sacrificat si parlit la fata locului, animal pe care deja l-au arvunit, veterinarii vin de pe acum cu recomandari pentru evitarea posibilelor toxiinfectii alimentare, a posibilei infestari cu parazitul trichinella.

In primul rand, sfatul specialistilor este de cumparat carnea de porc, a preparatelor si a produselor obtinute din aceasta, numai din locuri sau spatii autorizate si supravegheate

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Obiectiv ]


Prima   1   2   3   4   5   6   7   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
AU OTRAVIT DELTA, OFICIAL: CONSILIUL JUDETEAN, VICTORIE IN INSTANTA IMPOTRIVA CONCESIONARILOR DE LA DELTA-ROM!
Tribunalul Tulcea a decis rezilierea contractului de concesiune nr.166/1.04.1999 incheiat intre ...
Alerta in portul Sulina: O nava a scapat de sub control
Nava pasager Print Constantin a fost la un pas sa "rada" toate ambarcatiunile din cheiul ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor