Rezultatele 31 - 60 din 1000 (0.399 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Se mai cauta mine de razboi: Bratul Chilia al Dunarii, cercetat de Fortele Navale Romane

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 08:16

Se mai cauta mine de razboi: Bratul Chilia al Dunarii, cercetat de Fortele Navale RomaneAdministratia Fluviala a Dunarii de Jos Galati a emis ieri un aviz catre navigatori si anume Aviz nr. 47 din 16 aprilie 2018 prin care, citam, "se aduce la cunostinta navigatorilor, ca urmare a comunicarii din partea MApN, ca in perioada 16.04.2018 - 18.04.2018 fortele si mijloacele specializate din compunerea Statului Major al Fortelor Navale vor desfasura activitati de cercetare in sectorul romanesc al Bratului Chilia intre Km 110 - Km 99, in vederea descoperirii sursei de aparitie a unor

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Obiectiv ]

Multi copii romani in Tabara Sulina ARC 2018

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 08:14

Multi copii romani in Tabara Sulina ARC 2018Fata de anii trecuti, Programul ARC va aduce anul acesta in Tabara Sulina un numar mai mare de participanti.

Initial, programul se desfasura numai la Sulina, apoi copiii au fost invitati si in tabere de munte, anume prin judetele Buzau si Neamt, drept care in Tabara Sulina au fost repartizate doar cinci serii.

"Anul acesta avem noua serii. Aceasta este principala noutate. Potrivit calendarului, prima serie vine pe 25 iunie, iar ultima serie pleaca pe 28 august. Vor fi aproape 2.000 de

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Obiectiv ]

Ca doar a fost "superoferta": Interes mare pentru oferta educationala a Politiei!

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 08:14

Ca doar a fost "superoferta": Interes mare pentru oferta educationala a Politiei!Inspectoratul Judetean de Politie Tulcea a avut ieri dimineata, incepand cu ora 10.00, o actiune de promovare a ofertei educationale iesita din comun. Daca in anii trecuti transmitea presei oferta educationala a Politiei si publica, de asemenea, la sediul Politiei, locurile scoase la concurs pentru cei care si-ar fi dorit o cariera in acest sector de activitate, de aceasta data optica a fost alta.

Parcarea de la Kaufland, gazda actiunii politistilor

In partea estica a parcarii de la Kaufland,

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Obiectiv ]

"Pastele Blajinilor": mormane de gunoi printre morminte!

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 07:41

"Pastele Blajinilor": mormane de gunoi printre morminte!Ca de obicei, la o saptamana dupa Pasti, tulcenii s-au dus in cimitire, la mormintele celor dragi, unde au dat pomana si au adus preoti pentru a oficia slujbe de pomenire.

Traditia aceasta este, de vreo cativa ani, un bun prilej pentru unii concetateni de-ai nostri ca, in cimitir, cu o mana sa-si faca nenumarate cruci iar cu cealalta sa doseasca resturile de la "imparteala" pe unde apuca, ba dupa o cruce, ba dupa un gard sau, de ce nu chiar, direct pe mormantul unuia, ca doar ... e mort!

Actualitate / stiri Actualitate45 vizite[ Obiectiv ]

Volei sperante: Calificare exceptionala pentru CSS Tulcea!

Luni, 16 Aprilie 2018, ora 08:17

Volei sperante: Calificare exceptionala pentru CSS Tulcea!Timp de doua zile, sambata si duminica, Tulcea a fost, dupa 13 ani, gazda unui turneu semifinal de volei masculin, de aceasta data la grupa de varsta 13-14 ani, altfel spus juniori sperante. Sperante ca si cele de a avea, din toamna, o echipa de volei masculin macar in a doua liga a seniorilor, asa cum un oras si un judet ca Tulcea, candva capitala voleiului romanesc, ar merita din plin.

Cu oaspeti de seama in turneul de la Tulcea, printre care Dinamo si CSM Bucuresti, echipa de volei masculin

Sport / stiri Sport10 vizite[ Obiectiv ]

Campanie de promovare a profesiei de politist, in parcarea de la Kaufland

Luni, 16 Aprilie 2018, ora 08:17

Campanie de promovare a profesiei de politist, in parcarea de la KauflandInspectoratul de Politie Judetean Tulcea invita cetatenii si, mai ales, elevii tulceni din anii terminali la evenimentul "Promovarea ofertei educationale a Politiei Romane pe anul 2018", eveniment ce va avea loc azi, 16 aprilie a.c, incepand cu ora 10.00, in parcarea hipermarketului Kaufland, din municipiul Tulcea.

Acest proiect se adreseaza tuturor persoanelor interesate de profesia de politist si isi doresc o cariera in Politia Romana, se arata in comunicatul de presa transmis de

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Obiectiv ]

Locuri libere in clasele pregatitoare din judetul nostru

Luni, 16 Aprilie 2018, ora 08:17

Lista care cuprinde toate posturile ramase libere dupa prima etapa de inscriere a micutilor in ciclul primar poate fi consultata pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Tulcea, la sectiunea "Inscrierea in invatamantul primar": este vorba despre mai bine de 300 de locuri ramase neocupate.

Un total general prezentat de oficialii Inspectoratului indica o oferta educationala de peste 1.800 de locuri, din care 1.500 s-au ocupat in prima etapa.

Conform procedurii specifice pentru

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Obiectiv ]

Obicei nefast al primarilor: angajeaza personal cu atributii in asistenta sociala

Luni, 16 Aprilie 2018, ora 08:14

Obicei nefast al primarilor: angajeaza personal cu atributii in asistenta socialaLa sfarsitul saptamanii trecute, si la Tulcea a ajuns o caravana de promovare si valorizare a profesiei de asistent social intitulata "Romania se ridica in picioare pentru asistenta sociala", campania nationala initiata de Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania fiind mai degraba un semnal de alarma. Si asta pentru ca, potrivit presedintelui acestui Colegiu National al Asistentilor Sociali din Romania, e un obicei nefast al primarilor, in special al celor din mediul rural, de a

Actualitate / stiri Actualitate44 vizite[ Obiectiv ]

Opt ani de inchisoare si daune de peste 100.000 de lei pentru ca a lovit cu masina un jandarm tulcean

Luni, 16 Aprilie 2018, ora 08:14

Opt ani de inchisoare si daune de peste 100.000 de lei pentru ca a lovit cu masina un jandarm tulceanSentinta in dosarul jandarmului lovit cu masina de un macinean cautat de oamenii legii pentru executarea unui mandat penal: opt ani va sta la inchisoare individul care s-a gandit sa agreseze un jandarm aflat in misiune. De asemenea, ii va plati daune materiale de aproape 10.000 de lei si daune morale de 100.000 de lei.

Fapta

In mai 2017, un echipaj mixt format din subofiterul de jandarmi Radulescu Ionut din cadrul I.J.J. Tulcea si trei lucratori de politie din cadrul Politiei orasului Macin

Actualitate / stiri Actualitate48 vizite[ Obiectiv ]

Geniile informaticii de maine se "antreneaza" la Tulcea

Luni, 16 Aprilie 2018, ora 07:53

Geniile informaticii de maine se "antreneaza" la TulceaCei mai buni elevi in domeniul informaticii, atat de la nivel de gimnaziu, cat si de la nivel de liceu, se afla, pana miercuri, la Tulcea, intr-un stagiu de pregatire organizat de Inspectoratul Scolar al Judetului Tulcea, cu sprijinul Fundatiei "Francu" pentru Progres si Educatie.

Este vorba despre lotul largit al Romaniei, din care fac parte 32 de tineri, care participa la tabara de pregatire pentru olimpiadele nationale, insa, dupa ce program si ce teste le-au pregatit la Tulcea profesorii

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Obiectiv ]

Protest spontan (si) la Spitalul Judetean de Urgenta din Tulcea!

Vineri, 13 Aprilie 2018, ora 08:16

Protest spontan (si) la Spitalul Judetean de Urgenta din Tulcea!Aproape 200 de angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta Tulcea au protestat, ieri dimineata, in curtea unitatii, la o zi dupa ce au primit fluturasii cu salariul ce se va acorda luni, 16 aprilie 2018.

"Protestul spontan" a fost pus la cale inca de miercuri dupa-amiaza dupa ce mare parte dintre cei peste o mie de salariati ai spitalului s-au trezit cu veniturile nete diminuate ca urmare a diminuarii unor sporuri, conform art. 25 din Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului

Actualitate / stiri Actualitate33 vizite[ Obiectiv ]

Elevii Liceului Teoretic "Grigore Moisil" Tulcea, premiati la Olimpiadele Nationale

Vineri, 13 Aprilie 2018, ora 08:16

Elevii Liceului Teoretic "Grigore Moisil" Tulcea, premiati la Olimpiadele NationaleMoisilistii, recunoscuti drept cam-pioni ai judetului Tulcea nu doar in ceea ce priveste promovabilitatea la examenul de Bacalaureat sau la Evaluarea Nationala, au demonstrat ca rezultatele stau in munca zilnica, sustinuta si constanta, prin premiile de la Olimpiadele Nationale.

Atat pentru elevii calificati, cat si pentru profesorii ce au depus efortul indrumarii si al pregatirilor, primavara anului scolar 2017-2018 a culminat cu locuri pe podium, mentiuni si participari la nivel national la

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Obiectiv ]

Ultima zi in care se primesc cereri pentru contractele cu CJAS Tulcea

Vineri, 13 Aprilie 2018, ora 08:14

Ultima zi in care se primesc cereri pentru contractele cu CJAS TulceaProcesul de contractare a inceput inc
a de luna trecuta, dar abia incepand cu data de 5 aprilie au putut furnizorii sa depuna cererile aferente, respectiv documentele solicitate, conform legislatiei in vigoare.

Astazi, 13 aprilie 2018, este ultima zi in care se pot transmite cereri de contractare pentru semnarea Contractului cadru pe anul in curs.

Amintim faptul ca, in vederea incheierii contractelor pe anul 2018, furnizorii trebuie sa transmita cererea de contractare si documentele necesare

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Obiectiv ]

Superoferta la Kaufland: Campanie de promovare a profesiei de politist

Vineri, 13 Aprilie 2018, ora 08:14

Inspectoratul de Politie Judetean Tulcea invita cetatenii si, mai ales, elevii tulceni din anii terminali la evenimentul "Promovarea ofertei educationale a Politiei Romane pe anul 2018", eveniment ce va avea loc luni, 16 aprilie a.c, incepand cu ora 10.00, in parcarea hipermarketului Kaufland, din municipiul Tulcea.

Acest proiect se adreseaza tuturor persoanelor interesate de profesia de politist si isi doresc o cariera in Politia Romana, se arata in comunicatul de presa transmis de

Actualitate / stiri Actualitate39 vizite[ Obiectiv ]

Prioritati ale Casei de Asigurari pentru 2018: optimizarea PIAS si reducerea birocratiei

Vineri, 13 Aprilie 2018, ora 08:14

Conform celor transmise de reprezentantii conducerii institutiei, pentru anul in curs activitatile specifice ce vor fi derulate la nivelul Casei de Asigurari de Sanatate Tulcea vor urmari cu prioritate cresterea gradului de informare a asiguratilor, imbunatatirea accesului asiguratilor la servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale prin optimizarea reglementarilor in ceea ce priveste pachetele de servicii si conditiile acordarii acestora, eficientizarea procesului de monitorizare a

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Obiectiv ]

Actorul Nelu Serghei: Meseria noastra e sa ne daruim

Vineri, 13 Aprilie 2018, ora 07:51

Actorul Nelu Serghei: Meseria noastra e sa ne daruimFara Nelu Serghei, o Istorie a teatrului tulcean ar fi nu doar incompleta, ci si substantial denaturata. Un om care maine, poimaine implineste jumatate de veac pe scena si care, in tot acest timp, a consolidat institutia teatrala tulceana (generic vorbind), nu poate fi omis decat prin nedreptate.

E Nelu, nu e Ion. Nelu Serghei. Nascut intr-o zi cu rezonante monarhice, pe 10 mai 1955. Casa ii e pe strada Trandafirilor, la doi pasi (o coincidenta) de Teatrul "Jean Bart". Cetatean roman, parinti

Actualitate / stiri Actualitate42 vizite[ Obiectiv ]

Trei sahisti de lot national de la Clubul Sportiv Logic Delta!

Joi, 12 Aprilie 2018, ora 08:17

Trei sahisti de lot national de la Clubul Sportiv Logic Delta!In perioada 26 martie-6 aprilie 2018, in statiunea Calimanesti-Caciulata a avut loc Finala Campionatului National Individual de Sah pentru Copii, Juniori si Tineret, unde Clubul Sportiv Logic Delta a participat cu urmatorii sportivi: Borisov Maria (F08), Mardare Adelina Izabela (F08), Borisov Sofia Ioana (F10), Mocanu Miruna (F10), Tanase Andrei (U12), Pufleni Maria (F12), Sarighioleanu Sebastian-Laurentiu (U14) si Hristea Andreea-Beatrice (F16), pregatiti de profesorii Sarighioleanu Marius,

Sport / stiri Sport4 vizite[ Obiectiv ]

Spuma informaticii romanesti, pentru o saptamana la Tulcea

Joi, 12 Aprilie 2018, ora 08:16

Spuma informaticii romanesti, pentru o saptamana la TulceaTimp de o saptamana, la Hotel Esplanada si la Colegiul Anghel Saligny Tulcea, cu sustinerea Fundatiei "Francu" pentru Progres si Educatie, spuma olimpicilor la Informatica se vor pregati intens pentru olimpiadele internationale. Faptul ca Tulcea a fost aleasa gazda stagiului de pregatire pentru lotul largit de Informatica al Romaniei, o disciplina in care, sa recunoastem, tara noastra inca mai exceleaza la nivel european si international, a fost si meritul conducerii Inspectoratului Scolar

Actualitate / stiri Actualitate42 vizite[ Obiectiv ]

Peste o suta de controale efectuate anual de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Tulcea

Joi, 12 Aprilie 2018, ora 08:16

Peste o suta de controale efectuate anual de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate TulceaIn anul 2017, spun oficialii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Tulcea, echipa de control formata in cadrul compartimentului a efectuat un numar de 122 de controale, din care 22 controale tematice, 84 controale operative si 16 controale inopinate. In total, s-au imputat furnizorilor de servicii medicale sau asiguratilor sume in valoare de 463.000 lei, pana la finele anului 2017.

"Esinand cont de specificul judetului Tulcea, intindere mare si mai greu accesibila in zona Deltei

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Obiectiv ]

Rata somajului la sfarsitul lunii martie 2018

Joi, 12 Aprilie 2018, ora 08:14

Rata somajului la sfarsitul lunii martie 2018La nivelul judetului Tulcea, rata somajului la 31 martie 2018 este de 3,78%, mai mica cu 1,43 pp fata de luna martie 2017 (5,18%) si in scadere cu 0,46 pp fata de cea din luna anterioara, cand se inregistra valoarea de 4,24%.

Numarul de someri aflati in evidenta la sfarsitul lunii martie 2018 (3.180 persoane) este mai mic cu 1.198 persoane fata de luna martie 2017 (4.378 someri) si in scadere cu 383 persoane fata de luna februarie 2018 (3.563 persoane), urmare a fluxului de intrari si iesiri

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Obiectiv ]

Peste 150.000 de zile de concediu medical pentru asiguratii tulceni

Joi, 12 Aprilie 2018, ora 08:14

La nivelul anului 2016 au fost efectuate peste 150.000 de zile de concediu medical (aici sunt cuprinse toate zilele acordate asiguratilor din judet Tulcea- pentru certificate medicale eliberate atat de catre medici din judet cat si din tara). Peste 11 milioane de lei reprezinta valoarea integrala a concediilor medicale suportate de catre angajator din fondul de salarii, sume deduse de angajator prin compensarea cu obligatia de plata, cat si sume restituite de catre Casa Judeteana de Asigurari

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Obiectiv ]

Conferinta despre importanta asistentului social in zilele noastre

Joi, 12 Aprilie 2018, ora 08:14

Pe 13 aprilie, Consiliul Judetean Tulcea, in colaborare cu Sucursala Teritoriala Tulcea a Colegiului National al Asistentilor Sociali din Romania (C.N.A.S.R.), organizeaza Conferinta "Importanta parteneriatului public - privat si rolul asistentului social in furnizarea si dezvoltarea serviciilor sociale la nivel comunitar - oportunitati si provocari".

Conferinta, prilejuita de campania nationala de promovare si valorizare a profesiei de asistent social, intitulata "Romania se ridica in

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Obiectiv ]

In Delta a inceput campania ilegala de primavara

Joi, 12 Aprilie 2018, ora 07:41

In Delta a inceput campania ilegala de primavaraGata, s-a terminat Pastele, s-a terminat vacanta, iar cei care au unde, s-au intors la lucru. Cineva ar fi trebuit, insa, sa-i anunte pe fostii concesionari agricoli din Delta Dunarii ca s-au intors de pomana, pentru ca, legal, ei nu mai au voie sa lucreze pe terenurile ale caror contracte de concesiune au expirat in toamna anului trecut.

Daca un copil din ciclul primar sau gimnazial

ar fi interpretat contractele de concesiune expirate in octombrie 2017 asa cum le interpreteaza fostii

Actualitate / stiri Actualitate66 vizite[ Obiectiv ]

E oficial primavara: Energoterm opreste caldura

Miercuri, 11 Aprilie 2018, ora 08:17

E oficial primavara: Energoterm opreste calduraEnergoterm SA a decis ca incepand de azi, miercuri, 11 aprilie 2018, sa sisteze furnizarea caldurii, ceea inseamna ca am iesit din iarna si am intrat oficial in primavara. Inca de saptamana trecuta conducerea Energoterm a hotarat sa sisteze caldura pe timpul zilei,
intre orele 10.00 si 18.00, ca urmare a cresterii temperaturii inregistrate pe timpul zilei.

"Desi temperaturile diurne erau destul de ridicate inainte de Paste, nu puteam opri furnizarea caldurii. Dar pentru ca puneam in pericol

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Obiectiv ]

Din toamna, Trecerea RO-RO Isaccea - Orlovca devine operationala

Miercuri, 11 Aprilie 2018, ora 08:17

Din toamna, Trecerea RO-RO Isaccea - Orlovca devine operationalaIn cel mult jumatate de an judetul Tulcea, singurul judet de frontiera fara trecere de frontiera, va avea deschis un punct de trecere a frontierei cu Ucraina, dupa ce Guvernul a aprobat, in sedinta sa de saptamana trecuta, o hotarare in acest sens.

Punctul de trecere a frontierei va face legatura peste Dunare, cu bacul, intre Isaccea si localitatea ucraineana Orlivka si va fi deschis si traficului pietonal, cu autovehiculele si tranzitului de marfuri.

Activitatea se va realiza "in oglinda" de

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Obiectiv ]

Calendarul semnarii contractelor pe perioada determinata in invatamantul tulcean

Miercuri, 11 Aprilie 2018, ora 08:14

In ceea ce priveste prelungirea duratei contractelor individuale de munca in anul scolar 2018-2019 pentru personalul didactic angajat cu contract individual de munca pe perioada determinata, Inspectoratul Scolar Tulcea a transmis, catre toate unitatile scolare, o circulara de informare cu privire la faptul ca pe data de 2 mai trebuie transmise datele referitoare la numele cadrelor didactice - suplinitori calificati/ titulari care vor beneficia de continuitate, posturile / catedrele acoperite,

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Obiectiv ]

Se cauta profesori romani pentru Scolile Europene

Miercuri, 11 Aprilie 2018, ora 08:14

Conform Ordinului MEN 3.475/2018 privind aprobarea metodologiei de selectie pentru posturi didactice din cadrul sistemului Scolilor Europene, selectia personalului pentru posturi didactice din cadrul sistemului Scolilor Europene, la diverse discipline/sectii lingvistice, se realizeaza de catre ministerele educatiei din tarile membre ale Uniunii Europene, prin proceduri specifice, in baza unui centralizator de posturi aprobat de catre Consiliul Superior al Scolilor Europene, si in conformitate

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Obiectiv ]

Adela Gradinaru, bronz la Olimpiada Nationala de Matematica!

Miercuri, 11 Aprilie 2018, ora 08:14

Adela Gradinaru, bronz la Olimpiada Nationala de Matematica!La Olimpiada Nationala de Matematica, aflata la a cea de-a 69-a editie, echipa tulceana a fost formata din patru participanti: Ioana Steliana Barbu, eleva in clasa a V-a la Colegiul Dobrogean "Spiru Haret", avand ca indrumator pe prof. dr. Liliana Anastasiu, si elevele Raisa Georgiana Bahaciu, clasa a VI-a, Adela Victoria Gradinaru si Miruna Maria Paraschiv, ambele din clasa a VII-a. Ultimii trei copii sunt elevi la Liceul Teoretic "Grigore Moisil", profesor indrumator fiind Lucian Petrescu,

Actualitate / stiri Actualitate56 vizite[ Obiectiv ]

Prohibitie la pescuit pana pe 5 iunie 2018!

Miercuri, 11 Aprilie 2018, ora 07:41

Prohibitie la pescuit pana pe 5 iunie 2018!De la sfarsitul saptamanii trecute, mai precis de pe data de 7 aprilie 2018, in conformitate cu Ordinul comun al Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si al Ministrului Mediului cu nr. 8/174 februarie 2018 privind stabilirea perioadelor si zonelor de prohibitie a pescuitului, precum si a zonelor de protectie a resurselor acvatice vii in anul 2018, s-au instituit masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee,

Actualitate / stiri Actualitate66 vizite[ Obiectiv ]

Actiuni umanitare ale Partidului National Liberal

Sambata, 07 Aprilie 2018, ora 21:14

Actiuni umanitare ale Partidului National LiberalCu ocazia Sarbatorilor Pascale, Organizatia Femeilor Liberale (O.F.L.) Tulcea a organizat o serie de actiuni umanitare. Alaturi de toate structurile interne ale Partidului National Liberal, O.F.L. a reusit sa aduca zambete si bucurii pe chipurile multor copii, adulti si persoane varstnice din judet. S-au pregatit si oferit pachete cu produse alimentare (inclusiv cozonaci), haine, dulciuri, imbracaminte, jucarii.

Prima vizita a fost la Centrul de Plasament in Mahmudia, unde s-a desfasurat

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Obiectiv ]


Prima   1   2   3   4   5   6   7   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Ministrul Turismului, la inaugurarea navei de croaziera "Mon Jardin I"
La invitatia comuna a managerului Complexului Hotelier "Mon Jardin" Mahmudia, precum si a ...
Inca o suta de locuri de parcare cu plata in centrul municipiului Tulcea
Primaria Tulcea a amenajat in ultima saptamana inca un spa tiu de parcare, foarte generos, de peste ...
In sfarsit, e Ordin de ministru: Pensiuni agroturistice si pentru oamenii deltei!
O prima veste exceptionala pentru oamenii din localitatile izolate din Delta Dunarii: la o luna de ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor