Rezultatele 31 - 60 din 1000 (0.766 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Vernisajul expozitiei Lvem Est Omen - Arta, Istoria si Spiritualitatea Iluminatului Artificial

Vineri, 10 Octombrie 2014, ora 07:14

Vernisajul expozitiei Lvem Est Omen - Arta, Istoria si Spiritualitatea Iluminatului Artificial Joi, 16 octombrie 2014, ora 14.00, la sediul Muzeului de Istorie si Arheologie din str. Gloriei - Parcul Monumentul Independentei va avea loc vernisajul expozitiei "LVMEN EST OMEN- Arta, istoria si spiritualitatea iluminatului artificial".

Cititi amanunte in editia tiparita a cotidianului Obiectiv!

Life Show / stiri Life Show 16 vizite [ Obiectiv ]

Fotbal juniori: Rivalitatea dintre Delta Dobrogea si Granitul Babadag continua la juniori

Vineri, 10 Octombrie 2014, ora 07:14

Fotbal juniori: Rivalitatea dintre Delta Dobrogea si Granitul Babadag continua la juniori Cele doua echipe au meciuri directe sambata, de la 1000 si 1115, pe stadionul Bididia, la juniori C si D

Meciul dintre Delta Dobrogea si Granitul Babadag continua si in acest sezon la nivel de juniori cu cele doua echipe avand meciuri directe sambata, de la 10.00 si de la 11.15, pe stadionul Bididia.

Cititi amanunte in editia tiparita a cotidianului Obiectiv!

Sport / stiri Sport 37 vizite [ Obiectiv ]

Nava esuata la intrarea pe Canalul maritim Sulina

Joi, 09 Octombrie 2014, ora 09:16

Nava esuata la intrarea pe Canalul maritim Sulina Cargoul Fortuna S., o nava de 3450 tdw, sub pavilion Republica Moldova, cu destinatia port Giurgiulesti, incarcata cu 2650 tone sare, din Siria, a esuat in aceasta dimineata la intrarea pe canalul maritim Sulina.

Actualitate / stiri Actualitate 214 vizite [ Obiectiv ]

Incep discutiile pentru Ordinul de prohibitie de anul viitor

Joi, 09 Octombrie 2014, ora 08:15

Incep discutiile pentru Ordinul de prohibitie de anul viitor Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii va declansa, incepand cu saptamana viitoare, un studiu prin care va stabilita situatia resursei piscicole din delta. In functie de concluziile acestui studiu, va fi realizat Ordinul privind prohibitia in RBDD, in anul viitor.

Cititi amanunte in editia tiparita a cotidianului Obiectiv!

Business / stiri Business 17 vizite [ Obiectiv ]

Atentie la posibile inundatii in apartamente: Probele pentru furnizarea agentului termic incep de pe 15 octombrie

Joi, 09 Octombrie 2014, ora 08:12

Atentie la posibile inundatii in apartamente: Probele pentru furnizarea agentului termic incep de pe 15 octombrie Probele pentru furnizarea agentului termic incep la mijlocul acestei luni, in jurul datei de 15 octombrie.

Chiar daca incasarile de la populatia sunt sub orice asteptari, cei doi furnizori de agent termic din municipiu au declarat ca pretul gigacaloriei ramane neschimbat fata de anul trecut, respectiv 165 de lei pentru populatie si 335 de lei, pentru productie.

Actualitate / stiri Actualitate 66 vizite [ Obiectiv ]

La Tulcea, 34 de asistenti medicali raman pe loc

Joi, 09 Octombrie 2014, ora 07:14

Legea 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii a fost modificata: asistentii medicali generalisti, moasele si asistentii medicali se vor putea pensiona la 65 de ani.

Actualitate / stiri Actualitate 41 vizite [ Obiectiv ]

Automate pentru cumpararea permiselor de acces in Delta Dunarii

Joi, 09 Octombrie 2014, ora 07:14

Automate pentru cumpararea permiselor de acces in Delta Dunarii Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii va achizitiona automate pentru eliberarea permiselor de acces in Delta Dunarii. Potrivit declaratiei guvernatorului RBDD, Lucian Simion, automatele vor putea fi folosite atat cu bani, cat si cu carduri.

Business / stiri Business 36 vizite [ Obiectiv ]

Fotbal, Liga a V-a: Partizanul Luncavita isi pastreaza fotoliul de lider, chiar si dupa un egal cu Sarica

Joi, 09 Octombrie 2014, ora 07:13

Fotbal, Liga a V-a: Partizanul Luncavita isi pastreaza fotoliul de lider, chiar si dupa un egal cu Sarica Duminica dupa amiaza, la Luncavita, doua echipe neinvinse in campionat, Partizanul Luncavita si Sarica Niculitel si-au disputat cele trei puncte puse in joc, pana la urma fiind doar doua, cate unul pentru fiecare echipa. Fara niciun gol dupa 90 de minute de joc aprig disputat intre cele doua echipe, fiecare s-a multumit cu cate un punct, desi dupa finalul meciului mai degraba gazdele ar fi meritat victoria.

Cititi amanunte in editia tiparita a cotidianului Obiectiv!

Sport / stiri Sport 25 vizite [ Obiectiv ]

Turiste din Germania, salvate de frontieristii tulceni

Miercuri, 08 Octombrie 2014, ora 08:18

Turiste din Germania, salvate de frontieristii tulceni Apelul a fost dat luni, la ra 16.40: un yacht sub pavilion Germania se afla in pericol.

Conform celor declarate de purtatorul de cuvant al Garzii de Coasta, Marius Niculescu, politistii de frontiera au primit in dispeceratul de la Isaccea un apel tip "S.O.S.", pe frecventa canalului 16 international, din partea unui yacht sub pavilion Germania, care naviga pe fluviul Dunarea.

Actualitate / stiri Actualitate 55 vizite [ Obiectiv ]

In curand, Studiu de fundamentare pentru reintroducerea vanatorii sacalilor si mistretior in Delta Dunarii

Miercuri, 08 Octombrie 2014, ora 08:17

In curand, Studiu de fundamentare pentru reintroducerea vanatorii sacalilor si mistretior in Delta Dunarii Guvernatorul Deltei Dunarii, Lucian Simion, a declarat ca va solicita realizarea unui studiu privind situatia speciilor de animale din Delta Dunarii, studiu ce ar putea sta la baza reluarii vanatorii sacalilor sau mistretilor, actiune necesara pentru reglarea acestor specii care se dezvolta excesiv.

Cititi amanunte in editia tiparita a cotidianului Obiectiv!

Business / stiri Business 11 vizite [ Obiectiv ]

Discutiile privind construirea adaposturile pescaresti din delta au fost reluate

Miercuri, 08 Octombrie 2014, ora 08:17

Discutiile privind construirea adaposturile pescaresti din delta au fost reluate Adaposturile pescaresti din Delta Dunarii vor putea fi realizate doar daca administratorii suprafetelor de teren unde acestea urmeaza sa fie construite vor fi de acord si daca vor dori sa colaboreze cu Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Cititi amanunte in editia tiparita a cotidianului Obiectiv!

Business / stiri Business 25 vizite [ Obiectiv ]

Fotbal juniori: Angelo Granitul Greci, surpriza de la juniorii D

Miercuri, 08 Octombrie 2014, ora 08:14

Fotbal juniori: Angelo Granitul Greci, surpriza de la juniorii D La prima participare in competitie, echipa din Greci a invins Progresul Isaccea

Sambata si duminica, la Tulcea pe stadionul Bididia, la Turda si la Luncavita s-au disputat meciurile din prima etapa a campionatului de juniori C si D, etapa in care cea mai placuta surpriza a fost echipa din comuna Greci.

Sport / stiri Sport 15 vizite [ Obiectiv ]

Fotbal, Liga a IV-a: Granitul Babadag ramane lider in clasament si fara doua jocuri disputate

Miercuri, 08 Octombrie 2014, ora 08:14

Fotbal, Liga a IV-a: Granitul Babadag ramane lider in clasament si fara doua jocuri disputate * Duminica, la Casimcea, derby de zile mari intre fostii si actualii jucatori de la Babadag

Cu doar trei jocuri disputate duminica, Liga a IV-a tulceana si-a pastrat liderul, Granitul Babadag, chiar daca echipa antrenata de Alempe Pantelie nu a jucat.

Cititi amanunte in editia tiparita a cotidianului Obiectiv!

Sport / stiri Sport 20 vizite [ Obiectiv ]

Planul de management al Deltei Dunarii a primit acordul ITI

Miercuri, 08 Octombrie 2014, ora 07:14

Planul de management al Deltei Dunarii a primit acordul ITI Planul de management pentru Delta Dunarii, document ce stabileste, printre altele, activitatile permise sau interzise in perimetrul rezervatiei, va fi inaintat spre aprobare Ministerului Mediului, urmatoarea etapa fiind cea de dezbatere publica.

Business / stiri Business 28 vizite [ Obiectiv ]

Din nou pe stalp Un localnic din Babadag ameninta ca se sinucide

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 08:21

Din nou pe stalp Un localnic din Babadag ameninta ca se sinucide Este vorba despre un barbat de 44 de ani care a recurs la acelasi gest in repetate randuri in ultimele luni

Sambata dupa amiaza, oamenii legii au fost sesizati ca un barbat din Babadag a urcat pe un stalp din centrul orasului Babadag, amenintand ca se arunca daca nu vine primarul. A coborat in aproximativ doua ore si a primit amenda din partea politistilor.

Actualitate / stiri Actualitate 79 vizite [ Obiectiv ]

Strategia de dezvoltare durabila a Deltei Dunarii, in dezbateri

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 08:20

Reprezentantii mai multor institutii ale statului, printre care Ministerul Mediului, Agriculturii, Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii sau ai Dezvoltarii Regionale, dar si cei ai Bancii Mondiale, s-au reunit recent la Bucuresti pentru a discuta despre Strategia de dezvoltarea durabila integrata a Deltei Dunarii.

Business / stiri Business 9 vizite [ Obiectiv ]

Dealurile si Rezervatia Geologica Agighiol au un plan de management

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 08:20

In cursul acestei saptamani, va avea loc, la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Tulcea, prezentarea versiunii finale a Planului de Management Integrat pentru Dealurile Agighiolului si Rezervatia Geologica Agighiol.

Business / stiri Business 9 vizite [ Obiectiv ]

Programa scolara pentru invatamantul preuniversitar va fi simplificata

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 08:12

Programa scolara pentru invatamantul preuniversitar ar putea fi modificata prin scoaterea mai multor materii de studiu, anunta reprezentantii Ministerului Educatiei. La ora actuala se lucreaza la simplificarea programelor scolare.

Actualitate / stiri Actualitate 30 vizite [ Obiectiv ]

Bilant la cinci ani pentru Asociatia de Dezvoltare Durabila a Judetului Tulcea

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 08:12

Finantari de aproape zece milioane de lei, accesate pentru dezvoltarea mediului rural Asociatia de Dezvoltare Durabila a Judetului Tulcea (ADDJT) a facut saptamana trecuta un bilant al activitatii proprii din ultimii cinci ani pentru dezvoltarea mediului rural din judetul nostru iar rezultatul este accesarea de fonduri nerambursabile in valoare de aproape zece milioane de lei.

Business / stiri Business 13 vizite [ Obiectiv ]

Liberalii reformatori au conducere interimara

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 07:37

Liberalii reformatori au conducere interimara Reprezentantii tulceni ai Partidului Liberal Reformator s-au infatisat opiniei publice printr-o conferinta organizata vinerea trecuta.

Cea mai recenta organizatie judeteana a unui partid politic s-a infiintat intr-un timp scurt, iar din conducerea interimara fac parte oameni cunoscuti pentru activitatea lor politica.

Actualitate / stiri Actualitate 98 vizite [ Obiectiv ]

Liber la demararea lucrarilor pentru microdelta CNSC a respins contestatia pentru atribuirea contractului de ecologizare a Polderului Zaghen

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 07:14

Liber la demararea lucrarilor pentru microdelta CNSC a respins contestatia pentru atribuirea contractului de ecologizare a Polderului Zaghen Preluarea amplasamentului se poate face dupa ce expira termenul pentru ca decizia sa poata fi atacata in instanta

Telenovela "Polderul Zaghen" si-a mai consumat saptamana trecuta un episod: Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a decis sa respinga contestatia depusa de firma din Galati, cea care tine proiectul blocat de circa doi ani.

Business / stiri Business 57 vizite [ Obiectiv ]

Pentru completarea functiilor politice, PNL si PDL ii exclud pe alesii plecati la alte partide

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 07:14

Pentru completarea functiilor politice, PNL si PDL ii exclud pe alesii plecati la alte partide Conducerile PNL Tulcea si PDL Tulcea au decis sa-i excluda pe acei alesi locali care au optat, de la intrarea in vigoare a OUG nr. 55/2014, pentru alte partide politice. Deciziile conducerilor celor doua partide se bazeaza, in lipsa unor demisii depuse la secretariate, pe declaratiile publice ale celor care si-au schimbat preferinta. Liberalii si democrat - liberalii vor putea sa procedeze, astfel, la ocuparea functiilor politice vacantate.

Actualitate / stiri Actualitate 120 vizite [ Obiectiv ]

Fotbal, Liga a III-a: Victorie la limita in deplasarea cu Dinamo II

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 07:14

Fotbal, Liga a III-a: Victorie la limita in deplasarea cu Dinamo II Golul victoriei, ca si la precedentul meci, a fost inscris de Nicu Cretu in debutul reprizei secunde

La sfarsitul saptamanii trecute, pe terenul Romprim din Bucuresti, Delta Dobrogea Tulcea a disputat un meci de palmares contra unuia dintre cele mai reprezentative cluburi din tara, Dinamo, cu echipa secunda inscrisa in seria a doua a Ligii a III-a.

Sport / stiri Sport 71 vizite [ Obiectiv ]

Lucrarile de decolmatare din Delta Dunarii, partial oprite

Luni, 06 Octombrie 2014, ora 11:13

Lucrarile de decolmatare din Delta Dunarii, partial oprite Lucrarile de decolmatare din Delta Dunarii sunt partial oprite din cauza nivelelor ridicate ale Dunarii. Potrivit declaratiei guvernatorului RBDD, Lucian Simion, acestea ar fi trebuit sa se incheie pana la sfarsitul anului, avand in vedere ca navigatia pe anumite canale si lacuri din delta este periodic blocata sau ingreunata.

Business / stiri Business 25 vizite [ Obiectiv ]

Delta Dunarii si Rezervatia Naturala Seban din Armenia ar putea deveni partenere

Luni, 06 Octombrie 2014, ora 11:13

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii ar putea colabora cu Rezervatia Naturala Seban din Armenia, colaborare ce va fi inscrisa in cadrul unui parteneriat ce urmeaza sa fie incheiat intre judetele Tulcea si Tavush.

Cititi amanunte in editia tiparita a cotidianului Obiectiv!

Business / stiri Business 5 vizite [ Obiectiv ]

Oficial din Liverpool, in vizita la Consiliul Judetean Tulcea: "Conectarea tuturor investitiilor in cadrul unei strategii clare este muzica pentru urechile Uniunii Europene!"

Luni, 06 Octombrie 2014, ora 10:14

Oficial din Liverpool, in vizita la Consiliul Judetean Tulcea: "Conectarea tuturor investitiilor in cadrul unei strategii clare este muzica pentru urechile Uniunii Europene!" Cinci delegati din Liverpool au ajuns, vineri dimineata, la sala Dobrogea a Consiliului Judetean Tulcea, acolo unde s-au intalnit cu presedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu, vicepresedintele Vasile Strat, cu prefectul Marin Badita, respectiv cu guvernatorul ARBDD, Lucian Simion.

Actualitate / stiri Actualitate 60 vizite [ Obiectiv ]

Pescarii din delta vor folosi un singur document in loc de sase

Luni, 06 Octombrie 2014, ora 10:14

Pescarii din delta vor folosi un singur document in loc de sase Guvernatorul Deltei Dunarii, Lucian Simion, a declarat ca in aceasta perioada se lucreaza la crearea unui document unic pe care pescarii din delta ar urma sa il foloseasca atunci cand isi desfasoara activitatea.

Business / stiri Business 28 vizite [ Obiectiv ]

Pronuntare intr-un dosar de coruptie cu fonduri europene Fostul primar de Macin, Ichim Andone: 4 ani de inchisoare

Luni, 06 Octombrie 2014, ora 07:14

Pronuntare intr-un dosar de coruptie cu fonduri europene Fostul primar de Macin, Ichim Andone: 4 ani de inchisoare * "Trec prin cele mai grele momente ale vietii mele pentru lucruri pe care nu le-am facut"- declara Andone

In 2 octombrie a.c., o instanta a Tribunalului Tulcea s-a pronuntat in dosarul de coruptie cu fonduri europene, privind pe fostul primar al orasului Macin, Ichim Andone si functionarul public de la primarie, Constantin Maria. Ambii au fost condamnati la cate 4 ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi.

Cititi amanunte in editia tiparita a cotidianului Obiectiv!

Actualitate / stiri Actualitate 270 vizite [ Obiectiv ]

Sambata, in Sala Polivalenta, "Cupa Aegyssus" la tenis de masa

Sambata, 04 Octombrie 2014, ora 00:13

Sambata, in Sala Polivalenta, "Cupa Aegyssus" la tenis de masa * Organizator: Asociatia Sportiva Tenis de Masa "Delta Dunarii"

Sambata, 4 octombrie, incepand cu ora 10.00, in Sala Polivalenta din municipiu este programat un nou turneu de tenis de masa.

"Cupa Aegyssus" este o competitie dedicata seniorilor, punctajul realizat de acestia cumulandu-se la clasamentul general al acestui an, postat dupa fiecare competitie pe pagina de facebook "Tenis de Masa Tulcea".

Cititi amanunte in editia tiparita a cotidianului Obiectiv!

Sport / stiri Sport 35 vizite [ Obiectiv ]

Hramul bisericii din Floresti, Horia

Sambata, 04 Octombrie 2014, ora 00:12

Hramul bisericii din Floresti, Horia Vicepresedintele Consiliului Judetean Tulcea, Vasile Strat, a participat saptamana trecuta, la hramul bisericii din localitatea tulceana Floresti, comuna Horia, alaturi de primarul comunei, Marian Taifas.

Cititi amanunte in editia tiparita a cotidianului Obiectiv!

Life Show / cultura 67 vizite [ Obiectiv ]


Prima   1   2   3   4   5   6   7   >>   Ultima