Rezultatele 31 - 60 din 1000 (0.482 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Ansamblul Artistic "Baladele Deltei" lupta pentru finala "La Maruta"

Marti, 20 Februarie 2018, ora 11:12

Ansamblul Artistic "Baladele Deltei" lupta pentru finala "La Maruta"Ansamblul Artistic "Baladele Deltei" din Tulcea, va participa astazi, intre orele 15.00-17.00, la o noua editie a concursului "Duelul Ansamblurilor" al postului de televiziune PRO TV, avandu-l ca realizator pe Catalin Maruta. Adversarul ansamblului tulcean va fi, de aceasta data, Ansamblul "Doina Bascovului" din judetul Arges. Alaturi de membrii "Baladelor Deltei", sustinandu-i in studioul emisiunii, se va afla o personalitate tulceana de notorietate nationala si internationala, a carei

Actualitate / stiri Actualitate47 vizite[ Obiectiv ]

Incep consultarile pentru semnarea Contractului-cadru pe anul in curs

Marti, 20 Februarie 2018, ora 11:12

Incep consultarile pentru semnarea Contractului-cadru pe anul in cursCalendarul consultarilor a fost afisat deja pe site-ul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), iar prima zi de discutii va fi joi, 22 februarie 2018.

Conform acestui calendar, joi se va discuta cu reprezentanti ai asistentei medicale primare, ai asistentei medicale ambulatorii de specialitate pentru specialitati clinice, paraclinice si pentru reabilitare medicala, iar vineri sunt invitati la discutii oficiali din asistenta medicala spitaliceasca, asistenta medicala de reabilitare si

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Obiectiv ]

Pacientii urmaresc modul de indeplinire a Contractului-cadru din Sanatate

Marti, 20 Februarie 2018, ora 11:12

Pacientii urmaresc modul de indeplinire a Contractului-cadru din SanatateConform unui comunicat de presa transmis la finalul saptamanii trecute, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) urmeaza sa semneze, cu asociatiile de pacienti, protocoale de parteneriat pentru urmarirea modului de implementare a noutatilor din viitorul Contract-cadru si din normele metodologice de aplicare a acestuia, proiecte de acte normative care urmeaza sa intre in vigoare la 1 aprilie.

"Ne dorim ca asociatiile de pacienti sa constituie o "veriga de legatura" intre noi si pacienti,

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Obiectiv ]

Programul saptamanii la Teatrul Jean Bart

Marti, 20 Februarie 2018, ora 11:12

Programul saptamanii la Teatrul Jean BartTeatrul "Jean Bart" prezinta joi, 22 februarie, ora 19.00, spectacolul "Angajare de clovn" dupa Matei Visniec, regia: Aurel Palade.

Piesa a fost scrisa in 1986, inainte de plecarea dramaturgului din Romania. In 1991 a primit Premiul UNITER pentru cea mai buna piesa romaneasca a anului 1990.

Nicollo, Filippo si Peppino sunt trei clovni (in varsta, in textul original) care se regasesc in fata unui anunt de angajare. Ei sunt gata sa dea totul pentru ultimul truc peste care poate cadea cea din

Life Show / stiri Actualitate8 vizite[ Obiectiv ]

Colegiul Dobrogean Spiru C. Haret, centru de excelenta pentru judetul Tulcea

Marti, 20 Februarie 2018, ora 11:12

Colegiul Dobrogean Spiru C. Haret, centru de excelenta pentru judetul TulceaIn urma selectiei in vederea infiintarii la nivelul fiecarui judet din tara a centrelor de excelenta din cadrul proiectului "Promovarea si sustinerea excelentei in educatie prin dezvoltarea competentelor in disciplina Tehnologia Informatiei", Colegiul Dobrogean Spiru C. Haret a fost desemnat CETI (Centru de Excelenta in Tehnologia Informatiei) pentru judetul Tulcea.

Rezultatele selectiei au fost facute publice la sfarsitul saptamanii trecute, din fiecare judet fiind selectat cate un liceu sau

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Obiectiv ]

A cincea editie "Tulcea va multumeste", in organizarea EUROFAN

Marti, 20 Februarie 2018, ora 11:12

A cincea editie "Tulcea va multumeste", in organizarea EUROFANAflata la cea a cincea editie, "Tulcea va multumeste" este o activitate de suflet a EUROFAN dedicata seniorilor tulceni, care va avea loc in salonul albastru al hotelului Europolis miercuri, 21 februarie 2018, incepand cu orele 16.00.

Un mic omagiu adus pensionarilor tulceni

Evenimentul isi propune sa aduca un omagiu unei mici parti din marea masa a pensionarilor tulceni care si-au adus contributia, fiecare prin specificul muncii, la prosperitatea municipiului si a judetului nostru.

"Exista,

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Obiectiv ]

Buget de austeritate pentru Municipiul Tulcea, aprobat in extraordinara de vineri

Luni, 19 Februarie 2018, ora 11:16

Buget de austeritate pentru Municipiul Tulcea, aprobat in extraordinara de vineriConsilierii locali tulceni au aprobat, f
ara prea multe comentarii, bugetul de venituri si cheltuieli al Municipiului Tulcea pentru anul 2018, unul de austeritate in conditiile in care veniturile preconizate vor fi de numai 123.772.000 lei, in timp ce cheltuielile se estimeaza ca vor ajunge la 162.472.000 lei. Diferenta de 38.700.000 lei dintre cheltuieli si venituri se va compensa cu excedentul bugetar din anii trecuti, altfel spus din economiile cu care s-a inchis anul 2017.

Comparativ cu ce

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Obiectiv ]

Consiliul Judetean Tulcea a aprobat cel mai mic buget de dupa Revolutie!

Luni, 19 Februarie 2018, ora 11:16

Consiliul Judetean Tulcea a aprobat cel mai mic buget de dupa Revolutie!In prima parte a zilei de vineri, la Sala Mihail Kogalniceanu, consilierii judeteni tulceni au avut de aprobat bugetul de venituri si cheltuieli al Judetului Tulcea pentru anul 2018. Un buget-record, insa nu pozitiv ci negativ deoarece, asa cu avea sa sublinieze la finalul sedintei presedintele Horia Teodorescu, s-a aprobat "cel mai mic buget de dupa Revolutie"!

"Pot afirma ca este cel mai slab buget de dupa Revolutie si daca e sa ne referim strict la cheltuieli de functionare situatia este

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Obiectiv ]

Prima parte a sesiunii examenului national de Bacalaureat, in desfasurare

Luni, 19 Februarie 2018, ora 11:16

Prima parte a sesiunii examenului national de Bacalaureat, in desfasurarePrima sesiune a examenului national de Bacalaureat 2018 a inceput lunea trecuta, 12 februarie 2018, cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana (proba A). Conform calendarului aprobat prin ordin de fostul ministru al Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, proba a continuat in data de 13 februarie si a fost urmata de evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna (14 - 15 februarie). In zilele de 16, precum si 19 si 20 februarie

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Obiectiv ]

Patru ore fara apa in tot municipiul: se schimba o vana la statia de captare!

Luni, 19 Februarie 2018, ora 11:16

Reprezentantii operatorului regional de apa si apa uzata Aquaserv SA Tulcea au anuntat ca in cursul zilei de azi, 19 februarie 2018, vor efectua o lucrare de inlocuire a unei vane la Statia de captare a apei din apropierea Ceatal Chilia - Mila 42, ceea ce inseamna ca alimentarea cu apa a municipiului va fi oprita cel mult patru ore.

"Interventia de schimbare a vanei se va face de la primele ore ale diminetii. Sigur, va trebui pregatita interventia din caminul de vizitare, oprita statia de

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Obiectiv ]

Unde sunt banii de care e mare nevoie

Luni, 19 Februarie 2018, ora 11:16

Unde sunt banii de care e mare nevoieVineri, in sedinta Consiliului Judetean, s-a votat bugetul judetului pentru anul 2018.

Este, dup
a cum o spun in unanimitate toti membrii Consiliului Judetean, cel mai prost buget din istoria CJ Tulcea. N-o fi avand aceasta istorie decat aproape 30 de ani, dar tot e rusinos pentru un buget sa se claseze pe ultimul loc, mai ales in aceasta perioada fasta pentru economia Romaniei, cand avem cea mai mare crestere din UE.

Bugetul CJ Tulcea pentru 2018

nu este prost pentru ca n-ar fi avut parte

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Obiectiv ]

Doua evenimente serbate de Comunitatea Elena din Municipiu

Luni, 19 Februarie 2018, ora 11:12

Doua evenimente serbate de Comunitatea Elena din MunicipiuLa sediul din str. Trandafirilor, nr. 2, membrii Comunitatii Elene din Municipiul Tulcea (C.E.M.T.) s-au reunit ieri pentru a sarbatori doua evenimente: Taierea Vasilopitei si Carnavalul premergator Postului Sfintelor Pasti.

Taierea Vasilopitei (sau Placinta Sfantului Vasile) este un obicei crestinesc: intr-o placinta sau intr-un cozonac se introduce o moneda, iar cel in bucata caruia se nimereste banutul este castigator, in sensul in care anul nou ii va aduce noroc si belsug, in primul rand

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Obiectiv ]

Schimburi culturale romano-chineze

Luni, 19 Februarie 2018, ora 11:12

Schimburi culturale romano-chinezeIn cursul s
aptamanii trecute, studenta Li Yangsun din China a participat la activitatile cercurilor din cadrul Palatului Copiilor Tulcea, in contextul derularii proiectului "CHIna and ROmania - partnership for multilingualism and interculturality (CHI_RO, China - Romania - parteneriat pentru multilingvism si interculturalitate)", un proiect de parteneriat international organizat in contextul unei colaborari de peste doua decenii intre Judetul Tulcea si Orasul Suzhou, China.

"Elevii din

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Obiectiv ]

Noi cabinete medicale scolare stomatologice deschise la Tulcea

Luni, 19 Februarie 2018, ora 11:12

Noi cabinete medicale scolare stomatologice deschise la TulceaIncepand cu luna in curs, Direc
tia de Asistenta si Protectie Sociala a deschis doua noi cabinete medicale scolare stomatologice: este vorba despre unul care va functiona la Colegiul "Anghel Saligny" (Liceul Naval) si unul deschis la Scoala "I.L. Caragiale".

Total: trei cabinete la Tulcea

Astfel, la momentul de fata, in municipiul Tulcea exista trei cabinete de medicina dentara (inclusiv cel din Corpul B al Liceului "George Georgescu" de pe
strada Babadag) care asigura elevilor tulceni

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Obiectiv ]

Masuri pentru prevenirea aparitiei gripei

Luni, 19 Februarie 2018, ora 11:12

Masuri pentru prevenirea aparitiei gripeiPana saptamana trecuta, judetul Tulcea a fost ferit de astfel de probleme de sanatate publica, dar masurile instituite de Ministerul Sanatatii se aplica si pentru zona noastra.

Astfel, dat fiind numarul mare de cazuri de gripa inregistrate la nivel national, pentru prevenirea imbolnavirilor, Ministerul Sanatatii a solicitat directiilor de sanatate publica sa se asigure ca unitatile sanitare din subordine instituie toate masurile necesare pentru protectia personalului si a pacientilor.

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Obiectiv ]

Cultura isacceana, incotro?, dezbatere la Biblioteca Isaccea

Luni, 19 Februarie 2018, ora 11:11

Cultura isacceana, incotro?, dezbatere la Biblioteca IsacceaAceasta intrebare a prilejuit o ampla si aprinsa dezbatere organizata de Primaria Isaccea, Casa de Cultura si Biblioteca oraseneasca si desfasurata la ultima dintre aceste institutii.

Joia trecuta, numerosi participanti au abordat problematica trecutului, prezentului si viitorului actului cultural din oras.

Trei proiectii au starnit interesul si au desteptat mandria participantilor: participarea ansamblului folcloric "Egreta" din Isaccea la Festivalul
de folclor din Besikduzu - Turcia;

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Obiectiv ]

S-a aprobat Ordonanta care "ne da voie sa folosim autobuzele imprumutate"

Vineri, 16 Februarie 2018, ora 11:16

S-a aprobat Ordonanta care "ne da voie sa folosim autobuzele imprumutate"Ieri, in sedinta de Guvern prezidata de premierul Viorica Dancila, doua au fost proiectele de ordonanta supuse aprobarii ministrilor prezenti si anume proiect de ordonanta de urgenta privind modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 3/2015 pentru aprobarea schemelor de plati care se aplica in agricultura in perioada 2015-2020 si pentru modificarea art.2 din Legea nr. 36/1991 privind societatile agricole si alte forme de asociere in agricultura si - ce ne interesa cel mai

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Obiectiv ]

Institutia Prefectului - Judetul Tulcea si-a prezentat sinteza activitatii din anul 2017

Vineri, 16 Februarie 2018, ora 11:16

Institutia Prefectului - Judetul Tulcea si-a prezentat sinteza activitatii din anul 2017Intr-un cadru festiv, la Sala Mihail Kogalniceanu a Consiliului Judetean Tulcea, in prezenta sefilor serviciilor deconcentrate din coordonarea Institutiei Prefectului, dar si a primarilor din judet, a reprezentantilor organizatiilor patronale, sindicale si ai persoanelor varstnice, prefectul judetului Tulcea, Lucian Furdui a prezentat o sinteza a activitatii din anul 2017.

La evenimentul de bilant au mai fost prezenti din partea Consiliului Judete
an, presedintele Horia Teodorescu si

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Obiectiv ]

Vali Ursu despre handbal: Te-nvata sa stai in picioare - azi iei un pumn, maine dai un gol!

Vineri, 16 Februarie 2018, ora 11:16

Vali Ursu despre handbal: Te-nvata sa stai in picioare - azi iei un pumn, maine dai un gol!Stiu ca am mai zis-o, insa merge si de data asta: ca orice tulcean care se respecta, Valentin Ursu s-a nascut in... Moldova. Intr-o localitate care nu mai exista, zice, Gheorghe Gheorghiu - Dej, actualmente Onesti, pe 11 februarie 1967. Tata era maistru specializat in "a.m.c.-uri, aparate de masura si control" la Combinatul Borzesti, iar mama era casnica. Alerga inca de la gradinita, adica fugea de acolo si venea acasa; crede ca acolo si-a inceput cariera de sportiv. In Onesti, langa Scoala

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ Obiectiv ]

Centrul Militar Judetean Tulcea implineste jumatate de secol

Vineri, 16 Februarie 2018, ora 11:16

Centrul Militar Judetean Tulcea implineste jumatate de secolAzi, 17 februarie 2018, se implinesc 50 de ani de cand, prin ordinul ministrului Fortelor Armate nr. M 10 din 17.02.1968, a fost infiintat Centrul Mi-litar Judetean Tulcea, cu sediul in strada Victoriei, nr. 45 din municipiul Tulcea.

In toti acesti ani de existenta, Centrul Militar Judetean Tulcea a desfasurat o activitate sustinuta pentru indeplinirea obiectivelor si sarcinilor incredintate, reusind sa puna in valoare sistemul de mobilizare prin corelarea incorporarii recrutilor cu nevoile de

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Obiectiv ]

Comunitatea Rusilor Lipoveni din Romania, la ceas aniversar

Vineri, 16 Februarie 2018, ora 11:11

Comunitatea Rusilor Lipoveni din Romania, la ceas aniversarIeri, comunitatea rusilor lipoveni din Tulcea a g
azduit
o serie de manifestari dedicate aniversarii "Zilei Comunitatii Rusilor Lipoveni din Romania". In acest an s-au implinit 28 de ani de la recunoasterea personalitatii juridice a organizatiei.

La Centrul Cultural "Vicol Ivanov" din municipiu, reprezentantii comunitatii au primi oaspeti de seama. Alaturi de Presedintele Comunitatii Rusilor Lipoveni din Romania, Silviu Feodor, au luat cuvantul si reprezentanti ai Ambasadei Federatiei Ruse la

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Obiectiv ]

Anul Nou Chinezesc, marcat la Palatul Copiilor din Tulcea

Vineri, 16 Februarie 2018, ora 11:11

Astazi, la sala de festivitati a Palatului Copiilor din municipiu, vor avea loc o serie de manifestari organizate de reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean, cu ocazia intrarii in Noul An Chinezesc.

Evenimentul este organizat in contextul in care in curand vor incepe, la Tulcea, o serie de cursuri de limba chineza (pentru copii, dar si pentru adulti), implementate de Institutul Confucius, realizate in baza parteneriatului dintre Judetul Tulcea si Orasul Suzhou, China.

Chinezii

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Obiectiv ]

Continua campania de vaccinare antigripala: peste 4.000 de doze, disponibile la nivelul judetului Tulcea

Vineri, 16 Februarie 2018, ora 11:11

Numarul cazurilor de viroza inregistrate la nivelul judetulului este in crestere, anunta oficialii Directiei Judetene de Sanatate Publica, dar vestea buna este aceea ca inca nu avem cazuri confirmate de gripa in Tulcea. Judetul inca mai are resurse pentru imunizarea pacientilor care fac parte din grupele de risc, astfel ca tulcenii sunt sfatuiti sa se indrepte spre cabinetele medicilor de familie, in vederea vaccinarii.

Vor fi vaccinate persoanele cu risc ridicat de imbolnavire, mai precis

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Obiectiv ]

Inspectoratul Judetean de Politie si-a prezentat bilantul pe anul 2017

Joi, 15 Februarie 2018, ora 11:16

In cadrul unei conferinte de presa organizate la sediul Inspectoratului Judetean de Politie al Judetului Tulcea, comisarul sef de politie Dumitru Daniel Gradinaru - imputernicit sef al Inspectoratului de Politie Judetean Tulcea si comisar sef Aurel Lefterache - seful Serviciului Rutier au prezentat un raport al activitatii din anul 2017.

Potrivit raportului prezentat de comisarul sef de politie Dumitru Daniel Gradinaru, in anul 2017, pentru prevenirea criminalitatii, politistii tulceni au

Life Show / stiri Actualitate6 vizite[ Obiectiv ]

In 2017: spor natural negativ la Tulcea

Joi, 15 Februarie 2018, ora 11:16

In 2017: spor natural negativ la TulceaNum
arul nasterilor a scazut simtitor, in timp ce numarul deceselor inregistrate anual a crescut. Asa se face ca judetul nostru inregistreaza, an de an, un spor natural negativ.

Iata cum sta situatia, centralizata de oficialii Directiei Judetene de Sanatate Publica Tulcea, la nivelul anului 2017: 1.296 de nasteri si 2.589 de decese au fost inregistrate in primele 11 luni ale anului anterior.

Astfel, sporul natural calculat de specialisti pentru anul trecut este -5,36 (fata de -1,5, cat era,

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Obiectiv ]

Obiectiv, mai aproape de maturitate

Joi, 15 Februarie 2018, ora 11:16

Obiectiv, mai aproape de maturitateIarna lui 2001 a fost cam ca asta. Una cald
a, nehotarata, cu multe ploi, putin soare, si mai putina zapada, insa multa incredere. Mult mai important, un inceput. Atunci, pe 14 februarie, redactia ziarului nostru functiona intr-un imobil care acum vreun secol si o decada era sediul Palatului Pescariilor.

In 2001, pe piata presei scrise erau "Delta" (in ordine strict istorica) si "Acum". Publicatii cu aparitie zilnica. S-a tot vorbit ca tulcenii nu mai inghit un nou cotidian. Iata ca timpul a

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Obiectiv ]

Spitalul Judetean plateste aproape 1,5 milioane lei prime de stabilitate si tichete de masa restante

Joi, 15 Februarie 2018, ora 11:16

Spitalul Judetean plateste aproape 1,5 milioane lei prime de stabilitate si tichete de masa restanteSpitalul Judetean de Urgenta Tulcea va plati, pentru marea majoritate a salariatilor, o parte din drepturile de natura salariala pentru care au fost castigate procese in instante prin hotarari judecatoresti ramase definitive. Suma totala a acestor restante este una uriasa, de aproape un milion si jumatate de lei, si se va achita pe parcursul anilor 2018, 2019 si 2020.

"Nu stiu daca este o stire faptul ca vom plati acum aceasta suma de aproape un milion si jumatate de lei cat mai cu seama mi se

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Obiectiv ]

Actiuni antibraconaj si de combatere a faptelor ilegale la regimul silvic

Joi, 15 Februarie 2018, ora 11:16

Actiuni antibraconaj si de combatere a faptelor ilegale la regimul silvicIn anul 2017, potrivit Raportului de activitate prezentat ieri la sediul IPJ Tulcea, activitatile pentru prevenirea si combaterea faptelor de braconaj piscicol s-au desfasurat in baza Planului de actiune "STOP BRACONAJULUI
2017", precum si a protocoalelor de cooperare incheiate intre Inspectoratul de Politie Judetean Tulcea si celelalte institutii cu atributii in domeniu de

pe raza judetului. Astfel, anul trecut, politistii tulceni au ridicat in vederea confiscarii 3.160,82 kg peste, 11 kg

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Obiectiv ]

O duzina de EUdivers!

Joi, 15 Februarie 2018, ora 11:12

O duzina de EUdivers!In urma cu 12 ani, pe data de 15 februarie 2006, lua fiinta la Tulcea Asociatia Centrul European pentru Diversitate. EUdivers, pe scurt. Membrii fondatori, in numar de 5, dintre care cei mai statornici s-au dovedit Veronica Petrichei si Andrei Luchici, si-au asumat drept viziune o Tulce multiculturala, cunoscuta la nivel national, cu tineri activi si dornici sa revina in urbea de bastina.

Anii au trecut, structura de conducere s-a mai schimbat pe alocuri, conditiile de finantare, asijderea,

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Obiectiv ]

"Baladele Deltei" s-a calificat in seminifinalele "Duelului ansamblurilor"!

Joi, 15 Februarie 2018, ora 11:12

"Baladele Deltei" s-a calificat in seminifinalele "Duelului ansamblurilor"!Ansamblul Artistic Profesionist "Baladele Deltei" s-a infruntat ieri, in direct, la PRO Tv, la emisiunea "Duelul ansamblurilor", cu "Izvorul Borcutului" din Neamt.

In urma voturilor, ansamblul tulcean s-a calificat in

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Obiectiv ]


Prima   1   2   3   4   5   6   7   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
RAPORT: CE NEREGULI A CONSTATAT CAMERA DE CONTURI IN PRIMARIILE TULCENE
In anul 2017, Camera de Conturi Tulcea a realizat un numar de 21 actiuni de audit financiar, in ...
Aquaserv, vinovata pentru plombarea strazilor cu piatra cubica
In ultima luna, mai multe strazi din municipiul Tulcea au fost "plombate" cu piatra cubica, spre ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor