Articole despre "schema tribunalului tulcea"

Rezultatele 1 - 11 din 11 (0.248 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Fostul viceprimar din Vacareni, trimis in judecata de DNA

Luni, 14 Mai 2018, ora 08:11

Fostul viceprimar din Vacareni, trimis in judecata de DNAProcurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Constanta au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a inculpatilor Stelian Nastase si Cornel Nastase, primul dintre ei fost viceprimar al comunei Vacareni.

Potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie, Nastase Cornel, a fost trimis in judecata pentru comiterea a doua infractiuni de folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca

Actualitate / stiri Actualitate68 vizite[ Obiectiv ]

Procuroarea Olteanu, un nou refuz de transfer, ultimul, la Bucuresti

Marti, 24 Octombrie 2017, ora 11:13

Fosta prim procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Tulcea, procuroarea Magdalena Iuliana Olteanu incearca de ceva vreme un transfer la Bucuresti insa, de fiecare data, din varii motive cererea de transfer ii este refuzata.

Ultima tentativa de transfer a fost de pe pozitia de procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 2, Bucuresti, din motive de ordin personal.

Procurorul Magdalena Iuliana Olteanu are gradul profesional

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ Obiectiv ]

Parchetul de la Macin mai vrea un procuror. Nu i s-a dat

Joi, 14 Aprilie 2016, ora 14:12

La solicitarea prim procurorului Parchetului de pe langa Tribunalul Tulcea de ocupare, pe perioada nedeterminata, a unui post temporar vacant de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Macin, CSM a dat, recent,

Actualitate / stiri Actualitate65 vizite[ Obiectiv ]

In sfarsit: Tribunalul Tulcea, cu schema completa

Joi, 04 Iunie 2015, ora 11:20

In sfarsit: Tribunalul Tulcea, cu schema completa* In 2014, din cele 66 de posturi disponibile la Tribunalul Tulcea, toate au fost ocupate * In ceea ce priveste numarul de judecatori, situatia sta destul de bine si in judet * Judecatoria Tulcea ar mai avea nevoie de cadre

Conform celor prezentate de conducerea Tribunalului Tulcea in raportul

Actualitate / stiri Actualitate107 vizite[ Obiectiv ]

In atentie, dosarele de achizitii publice mai vechi de un an: Control al Inspectiei Judiciare la Parchetele Tulcea si Macin

Joi, 05 Decembrie 2013, ora 16:11

In atentie, dosarele de achizitii publice mai vechi de un an: Control al Inspectiei Judiciare la Parchetele Tulcea si MacinMai multe unitati de parchet din tara, printre acestea Parchetul de pe langa Tribunalul Tulcea si Parchetul de pe langa Judecatoria Macin, au fost controlate de Inspectia Judiciara privind masurile luate de procurori si conducerea parchetelor in vederea solutionarii dosarelor penale mai vechi de 1 an de la data sesizarii, ce au avut ca obiect infractiunile savarsite in legatura cu procedurile de desfasurare a achizitiilor publice, precum si masurile dispuse pentru recuperarea prejudiciilor. La ambele parchete tulcene, ca de altfel la toate parchetele supuse controlului tematic, s-au facut verificari la dosarele mai vechi de 1 an de la data sesizarii, avand ca obiect infractiuni la achizitiile publice aflate in lucru la parchete si la organele de politie, urmarindu-se eficienta activitatii in investigarea acestor tipuri de infractiuni, celeritatea efectuarii urmaririi penale si luarea masurilor asiguratorii pentru recuperarea prejudiciilor.

Procurorii inspectori spun ca sefii de parchete si-au facut treaba

Si-au facut treaba in sensul ca prim procurorii au emis ordine de repartizare a procurorilor pe compartimente de activitate si a formatiunilor de politie pe procuror * au fost stabilite in programele de activitate din 2012 si primul semestru al acestui an obiective ce vizau verificarea situatiei cauzelor mai vechi de 1 an de la sesizare si 6 luni de la inceperea urmaririi penale, implicit a dosarelor avand ca obiect infractiuni savarsite in legatura cu procedurile de ...

Actualitate / stiri Actualitate245 vizite[ Obiectiv ]

Schimbari la conducerea Ambulantei: Balanica, inlocuit cu Dumitrache *Dr. Militaru, seful Directiei de Sanatate Publica (DSP): "Masura a fost recomandata de Minister"

Vineri, 30 August 2013, ora 00:14

Schimbari la conducerea Ambulantei: Balanica, inlocuit cu Dumitrache *Dr. Militaru, seful Directiei de Sanatate Publica (DSP): "Masura a fost recomandata de Minister"* Dr. Florea Dumitrache este noul sef al Serviciului Judetean de Ambulanta Tulcea

Petrus Balanica, cel care a ocupat postul de manager al Serviciului Judetean de Ambulanta (SJA) Tulcea in ultimii doi ani, a plecat de la conducerea institutiei, iar locul sau a fost luat de dr. Florea Dumitrache, ginecolog.

Decizia a fost luata in urma unui control efectuat in luna iunie la nivelul Serviciului Judetean de Ambulanta Tulcea. In urma acestuia s-a transmis in teritoriu raportul de control si cu abaterile constatate.

Dr. Militaru, seful Directiei de Sanatate Publica (DSP): "Masura a fost recomandata de Minister"

Directorul DSP Tulcea, dr. Laura Militaru, spune ca a primit la nivelul institutiei raportul de control, in care erau indicate, punctual, abaterile constatate in managementul Serviciului Judetean de Ambulanta Tulcea.

"In actul respectiv sunt trecute atat abaterile, cat si masurile ce trebuie luate. Inlocuirea managerului de la Serviciul Judetean de Ambulanta Tulcea a fost o recomandare a Ministerului".

Petrus Balanica: "Nu am primit raportul de control"

Contactat telefonic, fostul manager al SJA Tulcea, Petrus Balanica (care a asigurat conducerea Ambulantei din octombrie 2011) ne-a spus ca va contesta decizia de eliberare din functia de conducere la Tribunalul Tulcea.

"Eu nu am primit niciun fel de raport, nu stiu despre ce incalcari ale legislatiei in vigoare sunt acuzat. Cand am venit eu la Ambulanta, salariile angajatilor erau taiate, nu aveau ...

Actualitate / stiri Actualitate355 vizite[ Obiectiv ]

De ce nu se poate transfera judecatorul Boerescu

Joi, 14 Februarie 2013, ora 13:10

De ce nu se poate transfera judecatorul BoerescuJudecatorul Ciprian Boerescu de la Tribunalul judetean vrea sa plece de la Tulcea, invocand in cererea de transfer, printre altele, motive de ordin personal.

Domnia sa a cerut transfer la una dintre judecatoriile din Bucuresti, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5 sau Sector 6, insa Sectia pentru judecatori a CSM, prin Hotararea 850 din 20 noiembrie 2012, i-a respins solicitarile de transfer.

Domnia sa, insa, a contestat sustinand motive de ordin personal si invederand faptul ca la solutionarea cererii de transfer Sectia nu a tinut seama de avizele favorabile exprimate de instantele implicate si de faptul ca schema Tribunalului Tulcea este complet ocupata. Din pacate pentru domnia sa, a fost refuzat inca o data, Plenul CSM explicand de ce nu se poate, tinandu-se cont de motivele invocate, dar si de unele criterii prevazute in Regulamentul privind transferul si detasarea judecatorilor si procurorilor (...) Printre acestea, au cantarit greu in respingerea contestatiei criteriile privind volumul de activitate si gradul de incarcare/judecator la instantele implicate, cat si imprejurarea ca, desi in prezent cele 14 posturi de judecator din schema Tribunalului Tulcea sunt ocupate, instanta tulceana s-a confruntat in mod constant cu dificultati de ocupare a posturilor de judecator, spre deosebire de judecatoriile de sector pentru care se formuleaza frecvent numeroase cereri de transfer sau cereri de ocupare de catre judecatori si procurori stagiari. Mai mult, Plenul CSM a ...

Actualitate / stiri Actualitate270 vizite[ Obiectiv ]

La Parchetul de pe langa Judecatoria Tulcea, un procuror are de solutionat peste 2.000 de dosare pe an

Miercuri, 27 Februarie 2013, ora 13:14

La Parchetul de pe langa Judecatoria Tulcea, un procuror are de solutionat peste 2.000 de dosare pe anCei mai aglomerati procurori tulceni sunt cei de la Parchetul local Tulcea *Aici, un procuror are de solutionat, in medie, 2.198 de dosare pe an

Volumul de activitate in functie de numarul dosarelor de solutionat si solutionate a fost calculat la fiecare unitate de parchet din judetul Tulcea in functie de numarul de procurori din schema, fluctuatiile de personal, specializarea pe cele doua domenii de activitate si exercitarea atributiilor manageriale.

Cat de ocupati sunt procurorii tulceni

In 2012, la Parchetul de pe langa Tribunalul Tulcea un procuror avea 195 dosare de solutionat (din care a finalizat 114 dosare).

La Parchetul de pe langa Judecatoria Tulcea, un procuror avea 2.198 dosare, din care solutionate - 810 dosare.

La Parchetul de pe langa Judecatoria Babadag, fiecare procuror avea, in medie, 939 dosare (din care solutionale 296 dosare).

La Parchetul de pe langa Judecatoria Macin fiecare procuror avea de solutionat 728 dosare (din care 322 solutionate).

"Volumul de activitate a carui crestere se inregistreaza de la an la an, in conditiile unor scheme incomplete si subdimensionate de personal auxiliar de specialitate, la toate unitatile de parchet, a influentat negativ starea de sanatate a personalului din aceasta categorie, in anul 2012 inregistrandu-se concedii medicale pe perioade lungi de timp si chiar pensionari pe motive medicale", spune prim procuror, Iuliana Olteanu.

Actualitate / stiri Actualitate382 vizite[ Obiectiv ]

Bilant la parchete cu "foarte bine". Procurorii tulceni, in continuare cocosati de dosare

Miercuri, 16 Februarie 2011, ora 13:54

Bilant la parchete cu "foarte bine". Procurorii tulceni, in continuare cocosati de dosareAnaliza muncii parchetelor tulcene pe anul trecut s-a tinut recent, cum sta in obiceiul organelor de stat, in sanul familiei. A supervizat analiza sefa Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, Elena Grecu, cea care a dat si calificativul de "foarte bine" activitatii parchetelor tulcene pe anul 2010.

Munca multa, procurori putini
Cifrele prezentate in care a fost sintetizata intreaga activitate pe anul 2010 comparativ cu 2009 au aratat, in esenta, ca anchetatorii de la Tulcea reusesc sa faca fata cu brio numarului tot mai mare de cauze pe care le inregistreaza in conditiile unui flux de personal, de procurori si personal auxiliar, de scheme incomplete, cu exceptia Macinului, in care functioneaza parchetele din subordinea Parchetului judetean. In aceste conditii, procurorii tulceni au avut de solutionat 16.526 de cauze penale, cu 16% mai multe decat in anul precedent, iar numarul lor este tot in crestere. In 2010, Parchetul de pe langa Tribunalul Tulcea a solutionat 5.494 dosare penale, cu 19,7% mai mult decat in anul precedent, a inaintat instantelor 541 de rechizitorii, cu 10% mai mult decat in anul precedent si au trimis in judecata 726 de inculpati, cu 18% mai mult, iar peste 50% din cauze au fost rezolvate in mai putin de 6 luni de la sesizare.
Problema problemelor, "antica si de demult", cu care se confrunta parchetele tulcene este si in con-tinuare volumul foarte mare de munca, astfel ca in anul 2010, incarcatura de dosare pe procuror a fost de 870, fata de ..

Actualitate / stiri Actualitate276 vizite[ Obiectiv ]

Judecatorii tulceni si-au remediat deficientele Gasiti bine la control, in conditii de lucru precare

Vineri, 21 Decembrie 2007, ora 13:51

Tag it: O inspectie anterioara constata mai multe deficiente in activitatea Tribunalului si a Judecatoriei din Tulcea. De fapt, inspectia initiala a vizat mai multe instante de judecata din zona de competenta a Curtii de Apel Constanta, instante la care s-au constatat mai multe deficiente pentru care s-a dat si termen de remediere. Ne face placere sa observam, din Raportul de control dat publicitatii, ca judecatorii tulceni au fost cuminti si ascultatori si au pus neregulile la punct. Nu

Actualitate / lege188 vizite[ Obiectiv ]

Bilant. Parchetul numara dosarele.

Vineri, 13 Aprilie 2007, ora 12:08

Tag it: Parchetul a vorbit, in sfarsit, cu presa locala . Un inceput bun, cu statistici si probleme de personal, prezentate ieri intr-o conferinta de presa de Maria Axinte, prim procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul judetean si procurorul Gheorghe Popovici, purtatorul de cuvant al unitatii.
Ideea de baza subliniata de doamna prim este ca parchetele sunt sufocate de dosare, din mosteniri si curente, in timp ce schemele de personal, la toate unitatile de parchet din judet,

Actualitate / Macin282 vizite[ Obiectiv ]


Cele mai citite stiri
Focare noi de pesta porcina africana!
Geronimo Raducu Branescu, presedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta ...
Pesta porcina africana izolata in patru comune si in municipiu!
Geronimo Raducu Branescu, presedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta ...
Strada care duce la cer...
Fotografie actuala cu strada 9 mai, fosta Paul Statescu... o strada care duce la cer Misterele ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor