Astazi, la Centrul Cultural "Jean Bart", Festivalul "Natalia Serbanescu"- prima editie!

   

Astazi incepe prima editie a Festivalului- concurs National de Interpretare a Muzicii Populare "Natalia Serbanescu", festival organizat de Ansamblul Artistic "Baladele Deltei" si, respectiv, Primaria municipiului.
Din juriul festivalului fac parte prof. Steluta Popa, de la Catedra de Folclor a Academiei de Muzica "George Enescu" Bucuresti, prof. Mihai Hagiu, redactor la Radio Romania "Antena satelor", prof. Mihaita Gutu, prof. Nichita Dragomira, inspector la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Olt, prof. Aurelian Croitoru, dirijorul orchestrei Ansamblului Artistic "Baladele Deltei" si Stefan Coman, directorul festivalului.
Vor sustine recitaluri in calitate de invitati interpretii Marius Cristinel Marin si Stefan Vlad, Floarea Tanasescu, Andreea Chisalita si Steliana Sima.
Concursul se va derula astazi si maine, cu incepere de la ora 18.00, in sala de spectacole a Centrului Cultural "Jean Bart". Accesul in sala se face pe baza de invitatii, acestea putand fi procurate de la agentia de bilete a Centrului Cultural.
Marti, 16 Noiembrie 2010, ora 13:18
Sursa: Obiectiv

Articol citit de 747 ori

Cele mai citite stiri
Incendiu in centrul Tulcei!
Detasamentul de pompieri Tulcea a intervenit pentru limitarea efectelor unui incendiu care se ...
Iarna, luata prin surprindere de autoritatile tulcene
Pentru ca peste cateva zile vom intra oficial in perioada de iarna, principala tema a sedintei ...
Fostii concesionari provoaca pierderi de milioane
Pe 14 si 15 octombrie 2017 au expirat trei dintre cele mai mari contracte de concesiune ale unor ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor