Astazi, la Centrul Cultural "Jean Bart", Festivalul "Natalia Serbanescu"- prima editie!

   

Astazi incepe prima editie a Festivalului- concurs National de Interpretare a Muzicii Populare "Natalia Serbanescu", festival organizat de Ansamblul Artistic "Baladele Deltei" si, respectiv, Primaria municipiului.
Din juriul festivalului fac parte prof. Steluta Popa, de la Catedra de Folclor a Academiei de Muzica "George Enescu" Bucuresti, prof. Mihai Hagiu, redactor la Radio Romania "Antena satelor", prof. Mihaita Gutu, prof. Nichita Dragomira, inspector la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Olt, prof. Aurelian Croitoru, dirijorul orchestrei Ansamblului Artistic "Baladele Deltei" si Stefan Coman, directorul festivalului.
Vor sustine recitaluri in calitate de invitati interpretii Marius Cristinel Marin si Stefan Vlad, Floarea Tanasescu, Andreea Chisalita si Steliana Sima.
Concursul se va derula astazi si maine, cu incepere de la ora 18.00, in sala de spectacole a Centrului Cultural "Jean Bart". Accesul in sala se face pe baza de invitatii, acestea putand fi procurate de la agentia de bilete a Centrului Cultural.
Marti, 16 Noiembrie 2010, ora 13:18
Sursa: Obiectiv

Articol citit de 755 ori

Cele mai citite stiri
Strada care duce la cer...
Fotografie actuala cu strada 9 mai, fosta Paul Statescu... o strada care duce la cer Misterele ...
Nedin Geanbai, un om in care au intrat multe mestesuguri
Inainte de a fi mester popular, Nedin Geanbai e si mester, e si popular. Nu trebuie s-o arate: o ...
Maine dimineata incep lucrarile la trecerea RO RO Isaccea - Orlivka
Dupa "lupte seculare", de maine dimineata, incepand cu ora 8.00, SC Navrom Bac SRL Galati a ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor