Astazi, la Centrul Cultural "Jean Bart", Festivalul "Natalia Serbanescu"- prima editie!

   

Astazi incepe prima editie a Festivalului- concurs National de Interpretare a Muzicii Populare "Natalia Serbanescu", festival organizat de Ansamblul Artistic "Baladele Deltei" si, respectiv, Primaria municipiului.
Din juriul festivalului fac parte prof. Steluta Popa, de la Catedra de Folclor a Academiei de Muzica "George Enescu" Bucuresti, prof. Mihai Hagiu, redactor la Radio Romania "Antena satelor", prof. Mihaita Gutu, prof. Nichita Dragomira, inspector la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Olt, prof. Aurelian Croitoru, dirijorul orchestrei Ansamblului Artistic "Baladele Deltei" si Stefan Coman, directorul festivalului.
Vor sustine recitaluri in calitate de invitati interpretii Marius Cristinel Marin si Stefan Vlad, Floarea Tanasescu, Andreea Chisalita si Steliana Sima.
Concursul se va derula astazi si maine, cu incepere de la ora 18.00, in sala de spectacole a Centrului Cultural "Jean Bart". Accesul in sala se face pe baza de invitatii, acestea putand fi procurate de la agentia de bilete a Centrului Cultural.
Marti, 16 Noiembrie 2010, ora 13:18
Sursa: Obiectiv

Articol citit de 753 ori

Cele mai citite stiri
Luni se opreste furnizarea apei in municipiu,timp de patru ore!
Aqaserv Tulcea anunta sistarea furnizarii apei potabile in municipiul Tulcea in data de luni ...
PETRE BADEA, VALIDAT PENTRU FUNCTIA DE VICEPRESEDINTE AL CONSILIULUI JUDETEAN
Delegatia permanenta a Partidului Alianta Liberalilor si Democratilor Tulcea a votat azi desemnarea ...
RECE PIERDE IN INSTANEsA PRELUNGIREA CONCESIUNII DIN AMENAJAREA SIREASA. SITUAEsIA RAZBOIULUI DE 33 DE DOSARE DINTRE C.J.SI CONCESIONARI
"Razboiul "dintre Consiliul Judetean Tulcea si cei mai importanti concesionari, pentru terenurile ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor