Bani pentru firmele de casa: in loc sa plateasca abonamentele elevilor, excedentul merge spre diverse afaceri bune in an electoral!

Miercuri, 03 Februarie 2016, ora 06:21
80 citiri
Dupa ce au refuzat sa suplimenteze bursele pentru elevii tulceni, sa suplimenteze numarul abonamentelor gratuite pentru elevii tulceni ba chiar si sa ofere o mica donatie pentru victimele din clubul Colectiv, cei care conduc Primaria si Consiliul Local Tulcea, consilierii PNL, au descoperit brusc ca au multi bani de cheltuit, un excedent bugetar de peste 14, 7 milioane lei!

Deci probabil stiau ca bani exista, au refuzat sa ajute diverse categorii de populatie, cu un scop precis; banii vor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.