CLIENTII SI ANGAJATII MAGAZINULUI FRAHER NEPTUN RECLAMA TEROAREA LA CARE SUNT SUPUSI DE CATRE GASTILE DE TIGANI DIN ZONA!

Sambata, 26 August 2017, ora 15:15
254 citiri
Tulcenii din zona supermarketului Fraher din cartierul Neptun au ajuns din nou in pragul disperarii din cauza grupurilor de tigani care actioneaza acolo. Vorbim de angajatii supermarketului, care sunt amenintati, de clientii care sunt agresati, buzunariti, de familiile din zona care sunt terorizate, de o intreaga comunitate afectata de un grup care incalca orice norme de convietuire sociala.

"In numele grupului de firme Fraher, al angajatilor acestor societati, dar mai ales in numele miilor de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.