Consilierii locali, criticati de un fost coleg: "Fereste-ne Doamne de prostii care au puterea de a face legi si reguli "

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 22:16
168 citiri
Fost consilier local, omul de afaceri Nicolae Bibu critica si el deciziile luate de Consiliul Local Tulcea cu privire la taxele si impozitele locale. Reamintim ca si Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), confederatie patronala reprezentativa la nivel national solicita solicita impetuos, Primariei respectiv Consiliului Local Tulcea sa revina asupra H.C.L. nr. 204/17.12.2015 Privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2016, in caz ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.