Culmea contractelor la Macin: Primaria plateste "boroboatele" Liceului "Murgoci" *Desi n-a fost parte in contract, orasul va plati penalitatile liceului pentru contractul de modernizare cu bani de la minister

Sursa: Obiectiv
Luni, 26 Noiembrie 2012, ora 11:12
424 citiri
Daca mai sunt si primarii in judet care au ajuns la executare silita pentru lipsa de vigilenta si pricepere a edililor, de regula fosti, iata ca judetul Tulcea se poate mandri si cu o premiera in materie de bun de plata pentru "boroboatele" altora, evident din unitatea administrativ teritoriala.

Cazul orasului Macin se poate spune ca atinge culmea contractelor din moment ce de la bugetul local se vor plati unele penalitati ale unui contract in care orasul Macin ...n-a fost parte.

"Exista ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.