DEPUTATUL ANISOARA RADU: "PROBLEMELE DISCUTATE CU TULCENII SUNT IMPORTANTE PENTRU DEZBATERILE DIN PARLAMENT ", CE MAJORARI SALARIALE S-AU APROBAT IN SEDINTA DE MARTI

Miercuri, 14 Iunie 2017, ora 09:15
86 citiri
Camera Deputatilor a adoptat, cu 246 voturi pentru, 28 impotriva si o abtinere, OUG 99/2016 privind unele masuri pentru salarizarea personalului platit din fonduri publice, prorogarea unor termene, precum si unele masuri fiscal bugetare, stabilind majorari salariale pentru anumite categorii de salariati.

Amendamentele au fost discutate si aprobate in cadrul Comisiei pentru Munca si Protectie Sociala, comisie din care face parte si deputatul de Tulcea Anisoara Radu (PSD).

"Am aprobat aceste ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.