DEPUTATUL SISCU SOLICITA DEBLOCAREA SITUATIEI DE LA SERVICIUL PERMISE AUTO: "TULCENII ASTEAPTA DOUA LUNI PENTRU O REEXAMINARE! "

Miercuri, 23 August 2017, ora 22:15
57 citiri
"Am luat cunostinta, prin intermediul unei petitii semnate de instructorii auto independenti din Tulcea, mare parte din ei, de situatia dificila cu care se confrunta atat ei cat si elevii pe care ii instruiesc. La nivelul instructorilor, consider ca ordinul reclamat este aberant, desemenea voi solicita abrogarea prevederii din Ordinul Ministerului Transporturilor nr.733/2013, ordin ce prevede ca instructorii autorizati care lucrau ca persoane fizice autorizate nu vor mai putea sa isi exercite ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.