Deputatul social-democrat Ion Balan: "Nu este normal sa cumpar din raft produse de import si ale noastre, romanesti, sa se strice pe camp"

Sursa: Obiectiv
Joi, 08 Octombrie 2015, ora 11:11
46 citiri
In urma cu cateva zile, senatorii au aprobat un proiect de lege prin care obliga comerciantii ca 51% din carnea, legumele si fructele vandute de acestia sa fie procurate din lanturi alimentare scurte. Proiectul mai trebuie, insa, aprobat si de Camera Deputatilor, camera decizionala. Ce inseamna "lant alimentar scurt". Asa cum este definit in Politica Agricola Comuna a Uniunii, Europene, "comerciantii persoane juridice autorizate sa desfasoare activitati de comercializare pentru produse ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.