Directia Agricola, in vid de putere Gudu si-a luat bagajele, Budrala de la Sibiu inca nu a venit *Pentru urmatoarele 4 luni de zile, noul sef peste agricultura tulceana va fi un specialist "de import"

Sursa: Obiectiv
Joi, 04 Octombrie 2012, ora 11:12
437 citiri
Un sibian pe nume Gheorghe Budrala, din cate am inteles, unul dintre cei mai apreciati directori pe care i-a avut DADR Sibiu. Trebuia sa ia postul in primire la DADR Tulcea in 3 zile de la emiterea Ordinului 271 al ministrului Agriculturii, la fel ca si Vasile Gudu la Buzau, ca si multi alti directori de Directii Agricole detasati dintr-un judet intr-altul, la distante cat mai mari.

Daca al nostru de la Tulcea a preferat demisia in locul surghiunului, Gheorghe Budrala de la Sibiu s-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.