La Primaria Valea Nucarilor, Incompatibilitati si conflicte de interese in familie *Pavel - fiul, asociat fondator in 4 firme.In traducere: incompatibil *Pavel-tatal, functionar public si membru in CA la Gloria Agighiol

Sursa: Obiectiv
Vineri, 21 Septembrie 2012, ora 13:11
1259 citiri
Poate n-am fi observat oaresce nereguli printre functionarii publici de la Valea Nucarilor, daca n-ar fi fost treaba cu demisia "deindata" a secretarului.

Tanar, slujba buna, stare materiala frumusica, cu decizia lui, Georgian Marius Pavel i-a surprins chiar si pe colegii de munca. De altfel, secretarul ne-a mai dat de lucru la ziar, si anul trecut, cand l-am prins cu o incompatibilitate.

El aparea atunci drept consilier juridic si purtator de cuvant la firma Imogroup Eolian Energy SRL, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.