Ministrul Stanescu raspunde interpelarii deputatului Anisoara Radu cu privire la granita de hotar dintre Turcoaia si Greci

Miercuri, 22 Noiembrie 2017, ora 22:15
142 citiri
Deputatul PSD Tulcea Anisoara Radu a adresat o interpelare cu privire la problema stabilirea granitei de hotar a UAT comuna Turcoaia, acolo unde exista o situatie juridica ce incurca practic contribuabilii.

Comuna Turcoaia incearca de ani buni sa-si modifice granita de hotar in acord cu suprafata pe care o detinea anterior anilor 1963-1964.

Reprezentantii comunei Turcoaia sustin ca din averea funciara in proprietate, in anul 1966 a comunei de 5347,00 ha arabil, aceasta a ramas cu doar 1501,57 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.