Octavian Popa: "Cu fiecare iesire publica, Daniel Constantin se afunda in plasa propriilor intrigi ce vor duce in final la disparitia sa de pe scena politica"

Sambata, 08 Aprilie 2017, ora 22:15
32 citiri
"Sub aparenta unei persoane de buna credinta, copresedintele ALDE Daniel Constantin a pornit o veritabila campanie a dezinformarii opiniei publice, in speranta ca mai poate castiga de partea sa doi-trei acoliti care sa i se alature pana la congresul extraordinar al partidului. Opiniile lansate periodic, la interval de cateva zile, par a fi calculate dupa o teorie securistica a manipularii. Dar nu cred ca este un avantaj de partea domnului Constantin. Ci dimpotriva. Iar rationamentul este foarte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.