PRESEDINTELE TEODORESCU: "ZI ISTORICA PENTRU TULCEA! SEMNAREA CONTRACTULUI PENTRU CONSTRUIREA PODULUI PESTE DUNARE E UN VIS DEVENIT REALITATE "

Luni, 15 Ianuarie 2018, ora 15:15
108 citiri
Azi la sediul Ministerului Transportului a fost semnat contractul pentru proiectarea si executia obiectivului "Pod suspendat peste Dunare ", un pod despre care tulcenii aud de foarte multi ani si nu credeau ca se va realiza vreodata.

Practic incepand de azi impedimentele birocratice au ramas in urma si se poate trece direct la munca, la proiectare si construire!

"Pot spune ca pentru mine si pentru tulceni este o zi istorica, din acest moment se trece la treaba, la construit, fara alte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.