Raport favorabil FIVA pentru Danube Delta Rally: TULCEA pregatita sa intre in randul raliurilor internationale de categorie A incepand cu anul 2018!

Sursa: Obiectiv
Marti, 08 August 2017, ora 05:19
96 citiri
Azi, la Sala Dobrogea din cadrul Consiliului Judetean Tulcea, a avut loc conferinta de presa organizata cu ocazia primirii raportului final al observatorului FIVA (Federatia Internationala a Vehiculelor Istorice).

Asa cum a fost conceput inca din faza initiala, Danube Delta Rally 2017 a fost un adevarat Festival de Motorsport, la start aliniindu-se atat masini istorice (cea mai veche masina inscrisa in concurs a fost un Austin 20 Tourer din 1924), cat si masini moderne de raliu (Ford Fiesta R5, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.