Record de ineficienta la Sulina: Un contribuabil a primit raspuns la o solicitare oficiala adresata Primariei dupa aproape doi ani de zile!

Luni, 25 Mai 2015, ora 09:17
190 citiri
Administratorul unei firme din Sulina, Aurel Bajenaru, a solicitat in iulie 2013 prelungirea valabilitatii unui contract de inchiriere, transmitand in acest sens o adresa oficiala ce a primit numar de intrare la Primaria Sulina.

A urmat o pauza de aproape doi ani, pana cand, spre marea surprindere si emotie, contribuabilul a primit si raspuns. Practic, desi distanta intre zona in care functioneaza firma lui Bajenarul si sediul Primariei poate fi parcursa in aproximativ doua minute, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.