Singur impotriva apelor *I s-au dat pe mana un excavator, un buldoexcavator, doua Volvo 6, 2 tone de motorina si 5.000 de lei, ca sa salveze de la inundatii 4 sate. Si un indemn mobilizator: esti primar, descurca-te!

Sursa: Obiectiv
Marti, 02 Aprilie 2013, ora 16:15
599 citiri
La Ceatalchioi, Patlageanca, Plaur si Salceni, pericolul de inundatii e la fel de mare ca in 2012. Nu stim ce resurse s-au alocat atunci la "prevenire", cand a scapat apa peste casele oamenilor si culturile lui Rece, insa de data asta, pana sambata, cand am vazut pericolul 2013, primarul de Ceatalchioi, Toader Cernega conta pe 5.000 de lei, promisi, si 2 tone de motorina.

Digurile de aparare a satelor Patlageanca, Plaur, Salceni si Ceatalchioi masoara 12 km, din care doar 4 km sunt diguri ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.