UN FOST SENATOR P.S.D. CERE PREMIERULUI TUDOSE DEMITEREA GUVERNATORULUI A.R.B.D.D., SUBSECRETAR DE STAT IN GUVERNUL P.S.D.!

Joi, 05 Octombrie 2017, ora 12:16
184 citiri
Marti, 3 octombrie, Sala "Mihail Kogalniceanu" a Consiliului Judetean a gazduit o dezbatere publica cu privire la problemele legate de turism, pescuit si celelalte activitati economice din zona Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. La aceasta intalnire deosebit de importanta atat pentru oamenii Deltei cat si pentru viitorul si imaginea judetului nostru au participat factori de decizie la nivel judetean locuitori ai Deltei, agenti economici, Consiliul Judetean fiind reprezentat, cu acest prilej, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.