Declaratie politica a deputatului Gudu Vasile: "Sustinerea fermelor de familie si facilitarea accesului la finantare al fermierilor"

Sursa: Obiectiv
Joi, 24 Octombrie 2013, ora 03:44
100 citiri
Deputatul democrat - liberal Vasile Gudu a sustinut ieri, de la tribuna Camerei Inferioare a Parlamentului, o noua declaratie politica.

Parlamentarul critica un proiect legislativ al Guvernului, adoptat in ideea sustinerii fermelor de familie, dar care nu rezolva nici pe departe problematica.

"In sedinta din 15 octombrie 2013, plenul Camerei Deputatilor a adoptat proiectul de lege referitor la aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.43/2013 privind unele masuri pentru dezvoltarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.