Dupa ce ca este scump si se practica in multe cazuri "la negru", Turismul din Delta Dunarii sanctionat si de Protectia Consumatorilor!

Sursa: Obiectiv
Joi, 18 Iulie 2013, ora 00:13
208 citiri
Desi este considerat scump si de regula practicat "la negru", turismul in Delta Dunarii a facut obiectul verificarilor comisarilor de la Protectia Consumatorului Tulcea.

Potrivit Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Tulcea de la inceputul sezonului turistic doar doua persoane au reclamat institutiei calitatea serviciilor. Nu de alta, dar din inima deltei si din zone izolate e mai greu cu reclamatiile. Prima dintre reclamatii s-a referit la faptul ca nu s-a respectat o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.