Dupa episodul Feral, Combinatul Alum e si el cu un picior in groapa *Potrivit liderului sindical, Gheorghe Dragu, in toate variantele analizate combinatul de la Tulcea nu si-ar mai justifica activitatea pentru Alro Slatina

Sursa: Obiectiv
Joi, 13 Martie 2014, ora 00:13
526 citiri
Previziunile sumbre facute anul trecut de presedintele Sindicatului Liber Alum Tulcea, Gheorghe Dragu, la o intalnire cu parlamentarii tulceni si cu reprezentantii la varf din administratia locala, sunt pe cale sa se adevereasca.

Combinatul Alum SA din Tulcea functioneaza, potrivit liderului sindical Dragu, sub spectrul inchiderii unor unitati de productie ale producatorului de aluminiu Alro Slatina, una dintre aceste unitati fiind Alum Tulcea, producatorul de alumina.

Cauza inchiderii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.