Marele Razboi Nordic de pe Twitter: Suedia si Danemarca se lupta-n glume spumoase - cine a cucerit Internetul?

Vineri, 08 Iulie 2016, ora 21:05
4760 citiri
Marele Razboi Nordic de pe Twitter: Suedia si Danemarca se lupta-n glume spumoase - cine a cucerit Internetul?
Foto: Ziare.com

Un veritabil razboi s-a pornit, ca din senin, joi, intre conturile oficiale de Twitter ale Suediei si Danemarcei, prilej cu care am aflat la ce apeleaza utilizatorii de Twitter din cele doua tari pentru a rade pe seama rivalilor nordici.

Totul a fost permis, pornind de la glume pe seama faunei, via jucarii LEGO si ajungand pana la presupusa dominatie daneza pe piata mondiala a bancilor de sperma, conform unui material publicat de vox.com.

Inca de joi dimineata, contul de Twitter al Danemarcei, administrat de Ministerul de Externe al acestei tari, a retransmis un tweet deloc provocator de pe contul Suediei, in care se sustinea ca danezii si suedezii au foarte mult lucruri in comun - cu referire, de aceasta data, la aversiunea lor comuna pentru... mochete.

Parea un subiect nevinovat, insa situatia a degenerat rapid dupa ce Suedia a raspuns luand in gluma marimea Danemarcei. Si astfel a fost trasa prima salva de tun in Marele Razboi Nordic de pe Twitter din 2016.

Continuarea tine deja de istorie: Danemarca a raspuns la comentariul cu privire la dimensiunile sale reduse invocand faptul ca suedezii sunt obligati sa respecte mult prea multe legi si reguli. Apoi lucrurile au scapat rapid de sub control.

Dintre comentariile care au circulat intre conturile de Twitter ale celor doua tari le mentionam pe cele cu privire la un elan care a inotat din Suedia in Danemarca si in cele din urma a murit pe tarmul danez, cele despre un politist suedez care a crezut ca un compatriot de-al sau in stare de ebrietate ar fi vorbit daneza, despre un tata suedez care si-a botezat copilul Lego (dupa numele celebrelor jucarii daneze) si, poate cele mai bizare comentarii dintre toate, cele cu privire la un material publicat de Vice conform caruia Danemarca domina piata globala a donatorilor de sperma.

Spre deosebire de perioadele din trecut, cand feudele dintre vikingi erau rezolvate cu sabia si cu toporul, de aceasta data cele doua natiuni nordice s-au mentinut in limitele spatiului virtual.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#Suedia Danemarca razboi Twitter, #Suedia Danemarca glume Twitter , #stiri Twitter