Twitter isi va tripla veniturile pana in 2014

Miercuri, 01 Februarie 2012, ora 07:20
2758 citiri
Twitter isi va tripla veniturile pana in 2014
Foto: Webnews

In ciuda recentelor polemici legate de cenzura, Twitter isi continua evolutia spectaculoasa la nivel international, specialistii estimand triplarea veniturilor provenite din publicitate pana in 2014.

Potrivit previziunilor publicate de eMarketer, pana la sfarsitul anului in curs, in vistieria Twitter vor intra 260 de milioane de dolari provenite din advertising, urmand ca in alti doi ani sa se inregistreze venituri de 540 de milioane, relateaza Webnews.

Serviciul de microblogging cunoaste o perioada de expansiune, cu o puternica tendinta de cucerire a publicului de pe toate meridianele lumii, de pe urma careia va avea fara indoiala de castigat.

Potrivit sursei citate, pana in prezent, 90% din veniturile publicitare ale Twitter au fost incasate din portofelele investitorilor americani, in timp ce alte tari au contribuit cu numai 10 procente.

Perspectivele sunt insa complet diferite, pietele externe rezervandu-si un rol in continua crestere in acest context, astfel incat, in 2014, situatia s-ar putea prezenta sub forma unei descresteri a cotei veniturilor provenite din rezervorul local la 83%.

Procesul de extindere a activitatii la nivel international a determinat in paralel revizuirea modului de gestionare a continuturilor: cu doar cateva zile in urma, Twitter a anuntat posibilitatea de a fi cenzurate mesajele considerate inadecvate, in functie de legile unui anumit stat.

HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat recent trei noi smartphone-uri sub marca proprie: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse. În cadrul unei întâlniri online care a avut loc pe 17 aprilie, Adam Ferguson,...
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
#Twitter tripleaza veniturile, #expansiune Twitter nivel international , #stiri Twitter