Vanzarile Twitter de publicitate, sub asteptari

Duminica, 02 Octombrie 2011, ora 17:19
3235 citiri
Vanzarile Twitter de publicitate, sub asteptari
Foto: Webnews

Desi cifrele relevate de analisti evidentiaza faptul ca veniturile pe care Twitter le-a inregistrat din publicitate au crescut cu 210% fata de anul trecut, randamentul nu corespunde previziunilor.

Potrivit raportului elaborat de eMarketer, o companie cu experienta in domeniul cercetarilor de piata din sectorul web, in 2011, publicitatea reprezinta pentru Twitter un segment care activeaza mult sub previziuni, relateaza Webnews.

Este vorba, mai exact de faptul ca inregistrarile contabile releva vanzari de "numai" 139,5 milioane de dolari, fata de nivelul prevazut, care era de 150 de milioane, precizeaza sursa.

Principalul motiv care sta la baza nerealizarii obiectivului vizand randamentul obtinut din publicitate este constituit de intarzierea lansarii platformei "self-service" care, potrivit analistului Aho Williamson, ar fi cantarit mult in balanta, contribuind la o crestere semnificativa a profiturilor.

La nivel general insa, raportul prezinta un orizont luminos pentru Twitter, apreciind ca valoarea facturata anuala a acestuia ar putea atinge pragul de 400 milioane de dolari pana in 2013, subliniaza sursa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Twitter incasari publicitate, #raport eMarketer Twitter , #stiri Twitter