Gafa uriasa la Twitter - ce legatura are cu Justin Bieber

Miercuri, 26 Noiembrie 2014, ora 10:37
3248 citiri
Gafa uriasa la Twitter - ce legatura are cu Justin Bieber
Foto: infochannel.com.mx

Directorul financiar (CFO) al Twitter a publicat din greseala pe reteaua de socializare un mesaj care continea informatii legate de achizitia unei companii, iar primele zvonuri arata ca ar fi vorba de o firma in care a investit cantaretul Justin Bieber.

Anthony Noto, CFO al retelei de micro-blogging, a facut o gafa uriasa, noteaza BBC.

In loc sa ii scrie un mesaj privat unui coleg de-al sau pe Twitter, el l-a facut public pe contul sau.

Desi l-a sters la scurt timp, acesta nu a trecut neobservat, mai ales ca era vorba de achizitia unei companii.

"Cred ca ar trebui sa ii cumparam. E in program pentru 15-16 decembrie - vom fi nevoiti sa-l vindem, am un plan", a fost continutul mesajului.

Nu ar fi pentru prima data cand Twitter cumpara firme mai mici care au creat functii utile ce au legatura cu reteaua de socializare.

Iar de data aceasta ar putea fi vorba de Shots, o aplicatie pentru selfie-uri sustinuta de firma unde a investit cantaretul canadian Justin Bieber, sau de Secret, o aplicatie prin care poti sa trimiti mesaje anonime unui grup mare de utilizatori.

Zvonurile mai indica si site-ul de stiri Mic, dedicat tinerilor.

Totusi, se pare ca prima varianta ar fi cea mai plauzibila. Surse apropiate companiei le-au precizat jurnalistilor de la CNBC ca reprezentantii Twitter au purtat deja discutii cu Shots, companie creata de John Shahidi si Sam Shahidi.

In prezent, aceasta aplicatie are 3 milioane de utilizatori, iar mai mult de doua treimi sunt femei cu varste sub 24 de ani.

Shots a fost intens promovata de Justin Bieber, care a si contribuit la finantarea companiei cu 1,1 milioane de dolari, arata TechCrunch.

HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat recent trei noi smartphone-uri sub marca proprie: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse. În cadrul unei întâlniri online care a avut loc pe 17 aprilie, Adam Ferguson,...
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
#greseala sef Twitter, #Twitter achizitie aplicatie Bieber, #achizitie aplicatie Bieber , #utilizatori