Satul de atatea lucruri negative? Iata o serie de stiri pozitive din 2017

Duminica, 31 Decembrie 2017, ora 22:50
8061 citiri
Satul de atatea lucruri negative? Iata o serie de stiri pozitive din 2017
Foto: Twitter

Satul de atatea evenimente cu conotatie negativa care s-au petrecut in 2017, un utilizator de Twitter s-a hotarat sa incheie anul intr-un ton pozitiv, asa ca a publicat o serie de intamplari fericite ce au avut loc in ultimele 12 luni.

Intre razboaie, acte de terorism, Brexit, scandaluri diplomatice iscate de Donald Trump, amenintari nucleare facute de Coreea de Nord, proteste si multe alte lucruri de acest gen, vestile bune ne-au captat cu greu atentia.

Asa ca Jacob Atkins (foto) a decis sa publice pe Twitter o serie de lucruri pozitive petrecute in 2017, potrivit Bored Panda.

- Oamenii de stiinta au descoperit o metoda pentru regenerarea cu succes a recifului din Marea Bariera de Corali.

- Cel mai nou sediu central al Amazon va include un spatiu pentru cazarea a 200 de oameni fara adapost.

- Leopardul de zapada a fost scos de pe lista animalelor in pericol de disparitie.

- HIV/SIDA nu mai reprezinta cea mai raspandita cauza a deceselor survenite in Africa de Sud.

- Populatia de albine a crescut cu 27% si a fost realizat un insecticid care nu le omoara.

- O companie din Argentina fabrica incaltaminte din cauciuc reciclat si angajeaza doar femei care provin din zone rurale.

- A fost incheiat un acord potrivit caruia 73 de milioane de copaci vor fi plantati in padurea tropicala amazoniana in urmatorii 6 ani. Mai mult, viitorul premier al Noii Zeelande vrea sa planteze nu mai putin de 100 de milioane de copaci.

- Poate parea ireal, dar nivelul criminalitatii a scazut cu 2,7% la nivel global in acest an.

- Exploatarea prin munca a minorilor este la un nivel de doua ori mai mic ca in 2000.

- In Lexington, Kentucky, soferii care primesc amenzi de parcare le pot achita prin donarea de conserve bancilor locale de alimente.

- Ultima stire, dar nu cea din urma este ca la finalul primei reprize fanii echipei de fotbal a Universitatii din Iowa se ridica in picioare si le fac cu mana copiilor aflati in spitalul de vizavi de stadion.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, joi, 18 aprilie, la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere...
#stiri pozitive 2017, #evenimente pozitive 2017 , #utilizatori