Tanarul care castiga jumatate de milion de dolari din postari pe retelele sociale

Vineri, 13 Februarie 2015, ora 21:40
10047 citiri
Tanarul care castiga jumatate de milion de dolari din postari pe retelele sociale
Foto: Twitter/Kris Sanchez

Un american in varsta de 23 de ani obtine 500.000 de dolari pe an din postarile publicate pe retelele sociale.

Kris Sanchez si-a facut cont de Twitter in 2009, iar atunci nu se gandea ca isi va castiga existenta din aceasta sursa, relateaza Business Insider.

"M-am inscris pe reteaua de micro-blogging pentru ca voiam sa fiu la curent cu tot ce posteaza Britney Spears. Sunt un mare fan al ei", a marturisit tanarul.

Insa la scurt timp dupa ce si-a creat un cont pe Twitter, a realizat ca viata lui nu este atat de interesanta, asa ca nu prea avea ce sa posteze.

In consecinta, a inceput sa distribuie lucruri interesante pe care le gasea pe Net.

"Prin 2011 am decis sa postez extrem de des. In medie, distribuiam ceva la fiecare 15 minute", a mentionat acesta. Si asa a luat nastere UberFacts.

In 2012, contul de Twitter cu acest nume ajunsese la 200.000 de prieteni, printre care se numarau si vedete precum Paris Hilton sau Khloe Kardashian. La scurt timp, pe fir a intrat o companie ce vindea publicitate.

"M-a ajutat sa imi dau seama cum pot face bani din UberFacts. Primeam 600 sau 800 de dolari pe saptamana. Nu imi venea sa cred", a rememorat Kris Sanchez.

In prezent, contul de Twitter are 9,4 milioane de fani, pagina de Facebook are mai mult de 1,27 de milioane de like-uri, iar postarile de pe Instagram sunt urmarite de 468.000 de utilizatori.

Astfel, el a castigat 500.000 de dolari anul trecut. Dar odata cu aplicatia UberFacts, lansata de curand, veniturile sale ar putea creste cu 60.000 de dolari pe saptamana.

Mai mult, americanul a angajat o echipa care sa verifice veridicitatea lucrurilor care vor fi postate si sa programeze cand vor aparea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#tanar bani postari Twitter, #tanar bani postari retele sociale , #utilizatori