Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Twitter a introdus un nou buton: Ce faci cu el

Miercuri, 06 Aprilie 2016, ora 20:52
2030 citiri
Twitter a introdus un nou buton: Ce faci cu el
Foto: Arhiva Ziare.com

Reteaua de socializare Twitter, care incearca sa castige cat mai multi utilizatori, a anuntat marti adaugarea unui nou buton, care ofera posibilitatea transferului automat al unui mesaj tweet de pe platforma digitala ca mesaj privat catre alt utilizator al retelei.

"In prezent, cu ajutorul a doar cateva click-uri, utilizatorul poate distribui continutul unic de pe platforma Twitter direct din pagina sa de mesaje intr-o conversatie privata cu un alt utilizator", arata Somas Thyagaraja, administrator de produs, intr-un mesaj postat pe site-ul internet al companiei, scriu AFP si recode.net.

Facilitatea raspunde interesului puternic al utilizatorilor de Twitter pentru functia ce vizeaza mesajele directe, si prin urmare private, spre deosebire de marea parte a continutului postat pe reteaua de socializare, milioane de astfel de mesaje fiind transmise zilnic pe aceasta platforma.

Twitter a imbunatatit deja treptat functia sa de mesaje directe private, permitand de exemplu utilizatorilor sa adauge imagini animate (GIF) sau sa trimita mesaje mai lungi decat limita admisa in retea.

Mesajele directe intre utilizatorii Twitter au crescut in popularitate, iar responsabilii retelei sustin ca acest lucru se vede in cresterea cu peste 60% a mesajelor trimise in 2015 fata de anul 2014. Introducerea acestui nou buton are rolul de a spori si mai mult trimiterea de mesaje intre utilizatorii retelei, scrie recode.net.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#buton nou Twitter, #buton Twitter mesaj privat , #utilizatori