Ziare.com

Vezi cine a doborat recordul de cele mai multe tweet-uri pe secunda

de Alexandra Ilie
Vineri, 07 Ianuarie 2011, ora 20:34

   

Vezi cine a doborat recordul de cele mai multe tweet-uri pe secunda
La doar patru secunde dupa intrarea Japoniei in noul an, pe 1 ianuarie, utilizatorii japonezi ai serviciului Twitter au doborat recordul de cele mai multe mesaje pe secunda.

In momentul in care au intrat in 2011, japonezii au trimis intr-o singura secunda 6.939 de tweet-uri, urandu-le prietenilor si familiei "Akemashite omedetou gozaimasu" ("Un an nou fericit!"), potrivit Twitter.

De Oshogatsu (Anul Nou Japonez), Japonia ia o "pauza" in timp ce oamenii isi petrec ziua cu cei dragi. Este o traditie deja sa isi sune prietenii sau membrii familiei de cum bate ceasul ora 12:00.

Cu o populatie de peste 127 de milioane de persoane, retelele de telefonie mobila adesea se "prabusesc" de Anul Nou. De aceea, in 2011, multe persoane s-au gandit sa le ureze celor dragi "La multi ani!" prin intermediul retelei de socializare Twitter.

Noul record este de doua ori mai mare decat cel precedent, de 3.283 de mesaje pe secunda. De fapt, de Anul Nou, acel record a fost depasit in 68 de momente diferite intr-o perioada de doar 3 minute.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 517 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor