Patronul Petrolului, "saltat" de politisti si audiat 11 ore la DIICOT

Marti, 27 Noiembrie 2012, ora 18:14
3319 citiri
Patronul Petrolului, "saltat" de politisti si audiat 11 ore la DIICOT

Patronul celor de la Petrolul Ploiesti, Florian Walter, a fost "saltat" de pilitisti marti dimineata si dus la sediul DIICOT din Cluj, acolo unde a fost audiat aproximativ 11 ore.

Walter, care a plecat de la Universitatea Cluj in vara tocmai pentru a merge la Petrolul, a fost citat de mai multe ori de procurorii DIICOT care instrumenteaza cazul in care sunt vizate cele doua formatii de Liga 1, insa a refuzat sa se prezinte la audieri de frica galeriei "sepcilor rosii", sustine Ziua de Cluj.

Astfel ca, marti dimineata, in jurul orei 06.00, politistii s-au prezentat la usa lui Walter caruia i-au prezentat un mandat de aducere.

Omul de afaceri a fost dus la Cluj, acolo unde a petrecut 11 ore dand explicatii procurorilor DIICOT.

"M-au adus la Cluj pentru a-mi prezenta invinuirile care mi se aduc. Ei considera ca am prejudiciat clubul cu 11 milioane de euro, dar tot ramane o enigma cum au ajuns ei la aceasta suma. Eu as fi foarte bucuros sa stiu cum iau eu pe un jucator, sa zicem Marinescu, 800.000 de euro, la cum e evaluat el. Nu am emotii, stiu ca sunt nevinovat, am judecat dupa regulamentele sportive.

Jucatorii aceia nu sunt bunuri ca in orice societate. Tu ai doar drepturile federative, iar ei pot pleca liberi daca nu le platesti contractul. Tot ce ii tine pe ei de un anumit club e contractul. Daca ei nu se prezinta la antrenamente, nu poti decat sa ii amendezi, nu sa-i duci cu forta.

Daca e sa ne luam dupa site-ul acela (transfermarkt - n.red.), Universitatea Cluj valoreaza 6 milioane de euro. Oare cine plateste aceasta suma pentru jucatorii care sunt acum la Universitatea? Oamenii s-au purtat frumos cu mine, nu mi-au spus cand voi mai fi chemat. Eu cred in continuare ca se doreste distrugerea acestui club", a declarat Walter, potrivit sursei citate.

Spre seara, patronul Petrolului a fost lasat sa plece din sediul institutiei, el urmand a parasi si Clujul marti seara.

DIICOT ancheteaza cazul transferului cu titlu gratuit a 15 jucatori de la U Cluj la Petrolul, formatia ardeleana fiind prejudiciata cu aproximativ 11 milioane de euro, potrivit oamenilor legii.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Florian Walter DIICOT, #Florian Walter audiat Cluj, #ancheta DIICOT Petrolul U Cluj, #transfer jucatori Petrolul U Cluj , #Florian Walter