FRF, data in judecata

Sambata, 08 Iunie 2013, ora 08:15
3737 citiri
FRF, data in judecata
Foto: Rtv

Federatia Romana de Fotbal se confrunta cu o noua problema uriasa. Forul condus de Mircea Sandu risca sa plateasca un prejudiciu urias deoarece va fi data in judecata de o formatie retrogradata din Liga 1.

Dupa problemele cu Universitatea Craiova, FRF este data in judecata si de Universitatea Cluj, echipa care nu a primit licenta pentru a evolua in sezonul urmator.

Presedintele Ioan Marginean sustine ca ardelenii au un prejudiciu de 1,5 milioane de euro, pe care il vor recupera dupa ce FRF va fi data in judecata.

"Un creditor al unei societati are dreptul sa se constituie parte civila ca si pagubit, pentru ca ni s-au furat 1,5 milioane de euro din buzunar, pentru ca noi ne-am realizat obiectivul pe plan sportiv. Administratorul nu are alta solutie decat sa mearga pe civil dupa ce termina toate posibilitatile pe plan sportiv, ia in calcul sa dea in judecata Administratia de Licentiere, iar apoi specialistii si organele competente sa verifice toate licentele de la Liga 1", a spus Marginean, conform Digi Sport.

In plan sportiv, ardelenii au atacat decizia la TAS, iar raspunsul va veni pana pe 22 iunie.

"TAS va da un verdict pana pe 22 iunie, cu 30 de zile inaintea startului Ligii I. La TAS ne-a ridicat domnul Duru mingea la fileu, pentru ca se pare ca s-au schimbat regulile, ca Bistrita a luat licenta. Am cerut TAS sa ceara si hotararea prin care Bistrita a luat licenta, pentru ca era in aceeasi procedura ca si noi. Nu avea nici bani in cont ca sa garanteze cum am garantat noi cu milionul de euro de la domnul Mitica de la Liga din drepturile de televiziune. Noi nu ne-am atins de ei, dar noi nu aveam cadrul legal ca sa-i platim. Culmea, dupa ce s-a aprobat planul de reorganizare pe 29 mai, domnul Duru a iesit pe toate posturile de televiziune ca e un plan fantezist. Noi aveam semnat un contract de confidentialitate", a mai spus Marginean.

Rapid a fost retrogradata din Liga 1 din acelasi motiv, insa giulestenii nu au mers la TAS.

C.S.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#FRF data judecat U Cluj, #proces FRF U Cluj , #Liga 1