Liga 1: Rapidul castiga la Cluj

Luni, 12 Noiembrie 2012, ora 22:20
3802 citiri
Liga 1: Rapidul castiga la Cluj

In ziua in care George Copos a fost condamnat la 5 ani de inchisoare, Rapidul a obtinut prima victorie cu Marian Rada pe banca tehnica, "feroviarii" invingand in deplasare pe Universitatea Cluj, scor 2-1.

Partida de pe Cluj Arena a inceput bine pentru gazde, puternic motivate de noul antrenor, Marius Sumudica. Din pacate pentru ardeleni, dominarea teritoriala nu a fost concretizata si pe tabela de marcaj, astfel ca bucurestenii au putut reveni in meci.

In minutul 26 defensiva Universitatii gafeaza nepermis si Ovidiu Herea deschide scorul cu un sut bine plasat, pe coltul lung, din 6 metri.

Pana la pauza, doi jucatori ai gazdelor au plonjat in careul Rapidului solicitand penalti, fara a avea castig de cauza, in timp ce Pancu l-a intins serios, la cealalta poarta, pe Balauru.

Repriza secunda a fost mai fragmentata si mai violenta, Pancu si Dos Santos fiind eliminati in minutul 57 in urma unui meleu ce putea degenera in bataie generala.

Stefan Grigorie a marcat pentru 2-0 in minutul 81, in urma unui contraatac letal al Rapidului, pentru ca Draghici sa stabileasca scorul final in prelungiri, dupa o gafa a lui Pecanha.

Meciul de la Cluj a fost transmis in format LIVE SCore pe site-ul Ziare.com:

"U" Cluj - Rapid 1-2

Min.90+3 Draghici inscrie golul de onoare in prelungiri, dupa o mare gafa a lui Pecanha.

Min.81 Grigorie duce scorul la 2-0 si incheie conturile in aceasta partida.

Min.54 Tensiune extrema la Cluj, acolo unde mai multi jucatori au fost pe punctul de a se lua la bataie. Meleul este linistit de arbitru, cel care le arata cartonasele rosii lui Dos Santos, de la gazde, si Pancu, de la oaspeti.

Min.26 Ovidiu Herea deschide scorul cu un sut la coltul lung din sase metri.

RAPID: Pecanha - Coman, Glauber, Abrudan, Milisavljevic - Grigore, Pavlovic - Renan, Teixeira, Herea - Pancu. Antrenor: Marian Rada

Rezerve: Albut, Codrea, Roman, Grigorie, Goga, Surdu, Burca

U. CLUJ: Balauru - Ciupe, Christou, Erico, V. Lupu - V. Gheorghe, Fl. Patrascu - Paulinho, Dos Santos, Nastasie - V. Dinu. Antrenor: Marius Sumudica

Rezerve: Bosneag, Krumov, D. Popa, Muzac, Draghici, Roman, Nicola

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#U Cluj Rapid rezultat Liga 1, #Liga 1 live, #meciuri Liga 1 , #Liga 1