"U" Cluj realizeaza surpriza pe terenul lui Dinamo

Miercuri, 02 Mai 2012, ora 23:20
3160 citiri
"U" Cluj realizeaza surpriza pe terenul lui Dinamo

Universitatea Cluj a realizat o adevarata surpriza, miercuri seara, pe terenul celor de la Dinamo. "Sepcile rosii" au remizat cu fostul lider al Ligii 1, scor 2-2, si au scos echipa lui Bonetti din lupta pentru titlu.

Inainte de fluierul de start, o parte din membrii galeriei dinamoviste a fost evacuata de jandarmi dupa ce "ultrasii" s-au luat la bataie intre ei!

Debutul partidei a fost unul destul de anost, fara ocazii de poarta. Dinamo a deschis scorul in minutul 20, oarecum neasteptat, Alex Curtean marcand cu un sut plasat din pasa lui Alexe.

Oaspetii au acuzat socul primirii golului si, chiar daca au dominat zona mediana, nu si-au creat ocazii reale pana la pauza.

Debutul partii secunde a apartinut celor de la Dinamo, care au cautat golul care sa le risipeasca emotiile. Ocaziile au fost insa irosite de Alexe iar clujenii au detonat bomba in minutul 62.

Vlad Morar a profitat de o respingere gresita si a marcat cu un sut perfect.

Desi remiza ii scotea practic pe dinamovisti din lupta pentru titlu, acestia nu au reusit sa se apropie periculos de poarta lui Bornescu. Asta pana in minutul 85, atunci cand fostul stelist Cosmin Matei a marcat si parea ca a adus cele 3 puncte in Stefan cel Mare.

"Printul" Cristea, fostul idol al "cainilor", nu a fost de acord si a restabilit egalitatea cu un minut inainte de final cu un sut de zile mari.

Merita remarcat faptul ca atacantul brazilian Michel Platini a rezistat doar un sfert de ora pe teren, el fiind schimbat de Bonetti dupa ce l-a scos din sarite cu jocul sau pe tehnicianul italian.

Dinamo: Balgradean - Scarlatache, Dr. Grigore, Moti, Pulhac - Stratila, Rus, Tames, Curtean - Alexe, Niculae.

Rezerve: Naumoski, Andrei Nitu, Cosmin Matei, Platini, Tucudean, Musat, Bucsa.

Antrenor: Dario Bonetti

U Cluj (4-4-2): Bornescu - Dorinel Popa, Szukala, Galamaz, Mendy - Cojocnean, Adrian Cristea, Hoban, Bostina - Cristescu, Grozav.

Rezerve: Bosneag, Abrudan, Morar, Draghici, Busca, Neag, Marinescu.

Antrenor: Claudiu Niculescu.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Universitatea Cluj surpriza Dinamo, #Dinamo Universitatea Cluj rezultat, #rezultate Dinamo Liga 1 , #Liga 1