Udrea vrea sa bage locuintele ANL in Prima Casa

Marti, 16 Februarie 2010, ora 13:33
1743 citiri
Udrea vrea sa bage locuintele ANL in Prima Casa
Foto: Realitatea TV

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a anuntat marti ca in sedinta de Guvern de miercuri va fi data o Ordonanta de Urgenta prin care se vor schimba criteriile pentru cumpararea locuintelor ANL.

Ministrul a adaugat ca s-a decis stimularea tinerilor pentru a cumpara locuintele construite prin Agentia Nationala de Locuinte.

"In sedinta de maine (miercuri N.R.) avem o ordonanta prin care modificam prevederile Legii 152, in incercarea de a facilita accesul tinerilor care locuiesc in casele ANL de a le cumpara. (...) Dorinta noastra a fost ca cei care au posibilitatea, indeplinesc conditile si vor sa cumpere locuintele ANL sa poata beneficia de Prima Casa", a declarat Elena Udrea, marti, la Realitatea TV.

MDRL a mai luat decizia sa impulsioneze cumpararea acestor locuinte pentru a putea construi alte locuinte, sustine Elena Udrea. Obiectivul ar fi construirea a 100.000 de locuinte in mandatul de trei ani.

In timpul unei conferite de presa, Udrea a anuntat si preturile pentru locuintele ANL. Astfel, pentru o garsionera de pana la 45 de metri patrati, se va plati 19.140 de euro, iar pentru doua camere, pe aceeasi suprafata, pretul urca la 26.950 de euro.

Apartamentele cu trei camere si 70 de metri patrati vor avea un pret de 36.014 euro, preturile fiind stabilite in functie de licitatiile de construire pentru 2009 - 2010.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Elena Udrea, #Udrea modifica legea, #ANL Prima Casa , #ANL