DNA o vrea pe Udrea dupa gratii, fostul ministru reactioneaza: Trunchieri si denaturari. Kafka

Vineri, 20 Martie 2015, ora 16:49
4211 citiri
DNA o vrea pe Udrea dupa gratii, fostul ministru reactioneaza: Trunchieri si denaturari. Kafka
Foto: Facebook/Elena Udrea

Elena Udrea considera ca cererea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv este demna de o opera a lui Kafka. Mai mult, deputatul PMP sustine ca anchetatorii au prezentat trunchiat declaratiile facute la confruntarile cu denuntatorii din dosarul Gala Bute.

"Elementele invocate in cererea DNA de prelungire a masurii arestului preventiv reprezinta doar parti minore ale declaratiilor facute la confruntarile de ieri.

Sunt trunchieri si denaturari menite sa inventeze un narativ public de culpabilizare a Elenei Udrea. Documentul DNA pare sa faca parte din categoria 'povesti nemuritoare'", transmite pe Facebook Elena Udrea.

Elena Udrea ar putea sta mai mult dupa gratii: DNA cere prelungirea arestului preventiv in Gala Bute

Echipa de comunicare a fostului ministru isi exprima insa increderea ca "vor aparea public informatii care sa faca lumina cu privire la continutul real al confruntarilor dintre Udrea si denuntatorii sai".

"Ar fi fost de dorit ca DNA sa prezinte in intregime declaratiile", se mai arata in mesajul Elenei Udrea, care se incheie cu hashtagul ‪#Kafka.

Procurorii DNA le-au solicitat vineri judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie prelungirea cu 30 de zile a masurii arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul "Gala Bute".

Udrea a fost arestata preventiv in acest dosar pe data de 25 februarie iar mandatul expira pe 26 martie.

Stenograme de la intalnirea lui Udrea cu denuntatorii: Cum ajungea mita la PDL si cu cat erau platiti postacii

Potrivit Romania TV, cererea procurorilor de prelungire a arestului preventiv se va judeca luni, pe 23 martie.

Confruntarile dintre Elena Udrea si denuntatorii sai din dosarul Gala Bute au scos la iveala noi detalii despre cum ajungeau spagile la PDL.

Potrivit stenogramelor din timpul confruntarilor, care au avut loc joi la sediul DNA din Capitala, postacii care ii sustineau pe democrat-liberali erau platiti cu mii de euro in fiecare luna, transmit televiziunile de stiri.

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Udrea reactie stenograme confruntari, #Udrea arest Gala Bute, #Udrea DNA gala Bute , #arestata