Elena Udrea: Adevarul despre denuntul "prietenei" Topoliceanu

Vineri, 27 Martie 2015, ora 10:10
8819 citiri
Elena Udrea: Adevarul despre denuntul "prietenei" Topoliceanu
Foto: Faceboo/Elena Udrea

Elena Udrea, prin intermediul echipei sale de comunicare, continua seria dezvaluirilor despre denuntatorii sai in dosarul "Gala Bute" si povesteste cum a negat "prietena" Topoliceanu la confruntari acuzatiile pe care le facea in denuntul initial.

Fosta sefa PMP sustine ca totul a pornit dupa ce Stefan Lungu a fost prins ca a luat bani in 2010, impreuna cu Gheorghe Nastasia, de la Adrian Gardean.

Avocatul Elenei Udrea: Confruntarile au demontat in intregime acuzatiile procurorilor

Elena Udrea spune "povestea gentii cu 900.000 de euro"

"Pentru ca perspectiva puscariei nu ii surade, Lungu face, la randul sau, o dezvaluire despre cum a luat bani impreuna cu Ana Maria Topoliceanu de la un prieten al lui Gardean. Alertata de acuzatiile lui Lungu, in aceeasi zi, cu totul "intamplator" (!!!), Ana Maria Topoliceanu face un denunt la DNA pe acelasi subiect.

Acuzata de Lungu ca a luat banii, ea sustine ca i-a dat, de fapt, Elenei Udrea - parte prin firma lui Tudor Breazu, prietenul ei cel mai bun de 20 de ani, parte cash (290.000 RON) - cu totul. Cu alte cuvinte, ea nu a luat nici macar un leu, totul a mers la Udrea", se arata pe pagina de Facebook Elena Udrea.

Elena Udrea, noi acuzatii la adresa DNA si a judecatorilor care i-au decis arestarea

Apoi, sustine Udrea, "derularea declaratiilor este halucinanta - Lungu si Breazu sustin ca banii nu erau pentru Udrea, Topoliceanu isi schimba declaratiile".

"Stefan Lungu a afirmat explicit ca a vorbit direct doar cu Ana Maria Topoliceanu. La fel cum spunea Gardean in cazul mitei ca a vorbit doar cu Nastasia. Tudor Breazu a declarat ca niciodata nu a fost vorba ca banii erau "mita pentru Udrea", ci doar ca i-a cheltuit cu Ana Maria Topoliceanu in excursii si cu alte imprejurari.

Topoliceanu isi schimba declaratiile - dupa ce constata ca banii nu au fost vreodata retrasi din banca, vine cu varianta ca, de fapt, ii dadea ea in cash Elenei Udrea si si-i recupera de la Tudor Breazu (sub forma de excursii si altele). (!!!) Interesant: procurorii nu au intrebat-o de unde avea resurse sa ii dea "bani la punga" lui Udrea ca sa-i "recupereze" mai tarziu. Practic, pasa mita cu imprumut", precizeaza fosta sefa PMP.

Elena Udrea, inca 30 de zile in arest - nu i-a convins pe judecatorii de la ICCJ (Video)

Mai mult, spune Udrea, dupa ce Tudor Breazu a prezentat filmarea unei convorbiri pe FaceTime cu Topoliceanu, in care aceasta incerca sa-l determine sa-i sustina denuntul si sa o acuze ca banii erau pentru Udrea, "procurorii o cred pe ea ca incerca sa-l determine sa spuna adevarul".

Avocat: Cand a aflat numele judecatorului, Elena Udrea a fost sigura ca ramane in arest

"Ati inteles bine: Topoliceanu nu incerca sa influenteze ancheta sau sa constranga un martor sa declare intr-un anumit fel, ci voia sa se faca lumina. Avea spirit de justitiar - gandeste ca doamna Kovesi. Deci, in afara de Topoliceanu, care declara ca a luat banii si i-a dat Elenei Udrea, nici Stefan Lungu, care a venit cu afacerea, si nici Tudor Breazu, care a incasat banii de la Lungu pe firma lui, nu declara nimic impotriva Elenei Udrea. Si nu exista nicio proba ca Udrea ar fi stiut ori luat vreun ban", mai scrie Elena Udrea prin intermediul echipei sale de comunicare.

In ceea ce priveste declaratia initiala ca masa de ziua Elenei Udrea, din decembrie 2012 (la doi ani de la presupusa afacere), a fost platita de Tudor Breazu din acesti bani, fosta sefa PMP spune ca este contrazisa chiar de Ana Maria Topoliceanu la confruntare, aceasta amintindu-si ca Udrea si-a platit singura masa.

Elena Udrea a aflat luni ca nu scapa de arestul preventiv. Aceasta va ramane inca 30 de zile dupa gratii, in dosarul Gala Bute, potrivit deciziei magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Astfel, mandatul de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute a fost prelungit pana pe 25 aprilie.

I.O.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Elena Udrea denuntatori, #Elena Udrea dezvaluiri dosar Bute, #Elena Udrea Ana Maria Topoliceanu , #arestata