Elena Udrea, la vorbitor: Este o crima impotriva tuturor drepturilor si libertatilor

Sambata, 02 Mai 2015, ora 12:07
9776 citiri
Elena Udrea, la vorbitor: Este o crima impotriva tuturor drepturilor si libertatilor
Foto: monitorulexpres.ro

Ruxandra Dragomir, care a vizitat-o pe Elena Udrea la Penitenciarul Targsor, spune ca pentru prima data de cand merge la aceasta in arest a simtit ca intr-adevar ii este greu, precizand ca au putut vorbi doar din spatele unui panou de sticla, printr-un telefon, si ca a fost degradant si dezumanizant.

Intr-un mesaj postat pe Facebook si intitulat "In vizita la Targsor, Purgatoriul Elenei", Ruxandra Dragomir spune ca vineri si-a vizitat prietena la penitenciarul pentru femei de la Targsor, unde aceasta a fost transferata din Arestul Politiei Capitalei.

"Ma intreb cate umilinte trebuie sa mai suporte Elena din cauza acestui sistem absurd, care i-a bagat viata intr-un malaxor menit sa o distruga.

Elena Udrea a fost transferata la Penitenciarul de Femei Targsor

Pentru prima data cand am mers la ea, am simtit ca intr-adevar ii este greu si toate aceste nedreptati colosale m-au facut sa am un nod in gat pe parcursul celor aproape doua ore petrecute impreuna.

Nu am putut vorbi decat din spatele unui panou de sticla securizata, printr-un telefon, pe rand. De parca Elena ar fi fost un criminal care trebuie sa stea intr-o cusca, un om caruia trebuie sa i se interzica orice contact cu alta fiinta umana. A fost degradant si dezumanizant", scrie

Ruxandra Dragomir.

Ea mai spune ca se bucura ca mama Elenei Udrea nu a venit si nu si-a vazut fiica in aceasta situatie foarte dificila:

"Niciun parinte nu ar trebui sa-si vada copilul intr-o asemenea ipostaza, mai ales ca vorbim de un om nevinovat, pentru ca procesul nici macar nu a inceput. Ma gandesc la toti cei care joaca la alba-neagra destine si vieti...".

Ruxandra Dragomir mai spune ca mancarea pe care i-a dus-o Elenei Udrea "a fost controlata gram cu gram" si s-a intors acasa cu mai mult de jumatate din cat voia sa ii dea.

Avocat: Udrea nu are cum sa-si cumpere produse de igiena din inchisoare, pana marti

"Nici macar o prajitura nu am reusit sa-i lasam, de 1 Mai, pe motiv ca are crema. Niste prune uscate s-au transformat si ele intr-un produs interzis, iar apa a fost verificata si ea sticla cu sticla.

Elena ne-a povestit de conditiile din penitenciar, de faptul ca nu are acces la dosar si ca nu-si poate suna avocatii sau familia pana marti, cand are contestatia la prelungirea masurii de arestare preventiva.

Intr-o asemenea situatie, cu atatea piedici si oprelisti, ce sperante poti sa ai daca nu ti se permite nici macar sa-ti aperi cauza? Acest regim de penitenciar pentru un om care nu a fost condamnat este o crima impotriva tuturor drepturilor si libertatilor umane", adauga Ruxandra Dragomir.

Elena Udrea, arestata preventiv in dosarul "Gala Bute", a fost transferata, joi, la Penitenciarul pentru femei de la Targsor (Prahova), unde urmeaza sa stea 21 de zile in carantina in sectia speciala. Tot aici a fost incarcerata si fosta sefa a DIICOT Alina Bica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Udrea penitenciar Targsor, #Udrea vorbitor Dragomir, #Udrea penitenciar femei , #arestata