Elena Udrea spune "povestea gentii cu 900.000 de euro"

Joi, 26 Martie 2015, ora 20:11
7303 citiri
Elena Udrea spune "povestea gentii cu 900.000 de euro"
Foto: Facebook/ Elena Udrea

Deputatul PMP Elena Udrea face precizari cu privire la geanta cu 900.000 de euro pe care, potrivit procurorilor DNA, ar fi primit-o de la Adrian Gardean, prin intermediul lui Gheorghe Nastasia.

"Povestea gentii cu 900.000 de euro. Asa cum am promis, vom prezenta adevarul despre acuzatiile care i-au fost aduse Elenei Udrea de catre procurorii lui Kovesi. Vom incepe cu povestirea nemuritoare intitulata 'geanta cu 900.000 de euro'.

Exista un singur om pe acest pamant care sustine ca aceasta geanta a ajuns la Elena Udrea: Gheorghe Nastasia (fost secretar general in MDRT). Atentie! Nu cel de la care a pornit mita (Adrian Gardean), care sustine ca nu stia ca banii sa ajunga la Udrea", scrie echipa de comunicare a fostului presedinte PMP pe pagina de Facebook Elena Udrea.

Elena Udrea, inca 30 de zile in arest - nu i-a convins pe judecatorii de la ICCJ (Video)

Aceasta arata ca, pentru a se ajunge la respectiva acuzatie, a fost nevoie de 9 declaratii ale lui Nastasia "in care acesta s-a contrazis si sustine ca a mintit in cele initiale".

"Acesta sustine in toamna lui 2014 ca nu il cunoaste pe Gardean, nu a primit niciun ban de la acesta si cu atat mai putin ca i-ar fi dat bani Elenei Udrea, iar in 2015 a ajuns sa spuna ca a luat geanta si i-a dat-o fostului ministru. De unde rezulta inconsecventa si lipsa de credibilitatea a unui martor pus sub presiune", se mai arata pe pagina Elenei Udrea.

Echipa de comunicare a deputatului sustine ca la confruntari s-au intampla lucruri interesante, insa "procurorii nu au vrut sa afle judecatorii si opinia publica".

Elena Udrea, noi acuzatii la adresa DNA si a judecatorilor care i-au decis arestarea

"

  • Nastasia a spus ca nu a deschis geanta si nu stie daca erau bani inauntru.
  • Tot Nastasia a sustinut ca nu stie cand i-a dat geanta lui Udrea si se contrazice la confruntari, afirmand ca nu a mai vorbit cu Gardean despre o 'diferenta'. Asta dupa ce in 13 februarie a declarat ca i-a mai si transmis mituitorului initial ca mai este nevoie de inca 3 milioane de lei.
  • Cel care a dat mita (Adrian Gardean) a spus ca banii erau pentru Nastasia si ca nu s-a discutat niciodata ca geanta ar trebui sa ajunga la Udrea
", se arata pe pagina Elenei Udrea.

Stenograme de la confruntarea lui Udrea cu denuntatorii: Cum ajungea mita la PDL si cu cat erau platiti postacii

"Deci, avem doar declaratia unui om cu un comportament contradictoriu total, cu o atitudine procesuala inconsecventa si cel putin dubioasa pe care procurorii isi bazeaza intreaga argumentatie legata de geanta cu 900.000 de euro.

Nastasia, la diferenta de doar doua ore, in 13 februarie, da a opta si a noua declaratie. In a opta spune ca 'niciodata nu am luat bani de la Gardean si nu i-am dus lui Udrea' - atunci urma sa fie arestat si avea calitatea de suspect. Dupa trei ore distanta, declara 'am luat geanta cu banii si i-am dus-o Elenei Udrea' - si astfel a plecat acasa", se mai noteaza pe reteaua de socializare, unde echipa de comunicare a deputatului PMP promite alte dezvaluiri pe care "procurorii lui Kovesi nu vor ca nimeni sa stie".

DNA: Nu exista o condica la MDR care sa ateste prezenta Elenei Udrea in ziua in care a primit geanta

Luni, Elena Udrea a aflat ca nu scapa de arestul preventiv. Aceasta va ramane inca 30 de zile dupa gratii, in dosarul Gala Bute, potrivit deciziei magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Astfel, mandatul de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute a fost prelungit pana pe 25 aprilie.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
Ultimul studiu elaborat de Parlamentul European care analizează sumele încasate de top 100 beneficiari din PNRR-urile fiecărui stat membru UE ne plasează pe ultimul loc din Europa în ceea ce...
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
#Elena Udrea geanta euro, #Udrea precizari geanta Nastasia, #Udrea geanta 900000 euro , #arestata
Comentarii
Poza cristoiu
cristoiu
rank 5
se pare ca NUCA numita Elena Udrea este prea tare pentru
Poza Te-o
Te-o
rank 5