Emotii pentru Elena Udrea: Cand afla daca poate merge acasa (Video)

Joi, 05 Martie 2015, ora 12:40
5819 citiri
Emotii pentru Elena Udrea: Cand afla daca poate merge acasa (Video)
Foto: Facebook/Elena Udrea

Elena Udrea a vorbit joi in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), incercand sa ii convinga pe magistrati sa o elibereze din arestul preventiv.

Fosta sefa a PMP va afla daca a reusit acest lucru la ora 18.00, cand instanta suprema va anunta ce decizie a luat, potrivit Antena 3.

Avocatul deputatului, Marius Striblea, a declarat ca Udrea le-a oferit judecatorilor suficiente argumente pentru combaterea acuzatiilor DNA.

Intrebat de jurnalisti daca Elena Udrea si-a amintit daca s-a aflat la Ministerul Turismului in ziua in care DNA o acuza ca ar fi luat o geanta cu bani, avocatul a spus ca "e greu sa iti aduci aminte, dupa atata timp, daca ai fost sau nu in minister, dar parerea mea e ca la acea data nu a fost (la minister - n.red.) ".

Reprezentantul legal al Elenei Udrea a repetat ca acuzatiile referitoare la clienta sa se bazeaza doar pe denunturi.

De asemenea, avocatul a dezvaluit ca fosta sefa a PMP "a invocat ca judecatorul de fond s-a pronuntat mult prea mult asupra fondului si mai putin pe oportunitatea arestarii preventive", in momentul in care s-a decis arestarea sa in dosarul Gala Bute, pe 25 februarie.

Mai mult, Udrea a subliniat, potrivit avocatului, ca ceilalti suspecti din dosar suporta masuri mai blande, dar si ca arestarea preventiva nu se justifica pentru buna desfasurare a procesului penal.

Referitor la confruntarea pe care Udrea a cerut-o cu denuntatorii sai, Striblea a declarata ca procurorii DNA sunt cei care vor decide daca si cand va avea loc intalnirea, adaugand ca anchetatorii nu au niciun motiv sa refuze solicitarea.

Stefan Lungu a acceptat confruntarea cu Elena Udrea, in dosarul Gala Bute (Video)

Marius Striblea a mai spus ca nu crede ca DNA a primit vreun raspuns de la SPP in legatura cu programul Elenei Udrea din ziua in care ar fi luat geanta cu bani.

"Nu cred ca s-a primit vreun raspuns. Daca era in favoarea procurorilor, sigur era in dosar", a mentionat acesta.

Dupa ce a vorbit in fata judecatorilor de la Inalta Curte, Elena Udrea s-a intors in arestul Politiei Capitalei, unde asteapta verdictul.

Elena Udrea a ajuns joi dimineata la instanta suprema, care va decide daca redevine libera sau ramane in arestul Politiei Capitalei.

Elena Udrea a ajuns la Inalta Curte. Azi afla daca scapa de arest (Video)

Deputatul PMP a fost arestat preventiv in dosarul Gala Bute, pe 25 februarie, iar magistratii de la Inalta Curte au stabilt sa judece pe 5 martie recursul depus de avocatii fostului ministru al Turismului.

Daca judecatorii decid ca Udrea poate fi cercetata in libertate, aceasta va avea posibilitatea sa paraseasca celula din arestul Politiei Capitalei si sa mearga acasa.

Magistratii ar putea inlocui masura arestului preventiv cu arestul la domiciliu, cum s-a intamplat si in cazul dosarului Microsoft.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Elena Udrea arest, #Elena Udrea Inalta Curte, #Elena Udrea arestata , #arestata