Experientele Elenei Udrea in arest: Celula umilitoare, lagar de concentrare - avocat

Vineri, 13 Februarie 2015, ora 07:36
18690 citiri
Experientele Elenei Udrea in arest: Celula umilitoare, lagar de concentrare - avocat
Foto: Hepta.ro

Conditiile de detentie din celula in care sta temporar Elena Udrea sunt umilitoare si demne de un lagar de concentrare, sustine unul dintre avocatii sai, Marius Striblea, care a fost joi dupa-amiaza sa o viziteze in arestul Politiei Capitalei.

"Din ce am vazut, apreciez ca aceste conditii de arest inseamna injosire. Ceea ce se intampla in ultimul timp este o exagerare grava in ceea ce priveste acest concept de arest preventiv. Masura preventiva s-a transformat intr-o umilinta, intr-un circ fara margini. E un prejudiciu de imagine urias.

Nu poti fi de acord cu conditii de lagar de concentrare. Nu conditiile din penitenciar sunt problema, ci nerespectarea conditiilor in care intri in penitenciar", a declarat avocatul Marius Striblea, citat de Stiri pe surse.

Avocatul a mai spus ca nu e cea mai confortabila situatie, dar Elena Udrea e "un om luptator care incearca sa-si faca apararea". Striblea spera ca "aceasta expunere la o situatie deranjanta va fi sfarsita de contestatia" la arestul preventiv, care se judeca luni la completul de cinci judecatori de la Inalta Curte.

Anterior declaratiilor avocatului Elenei Udrea, in presa au aparut informatii cum ca deputatul ar fi cazat in aceeasi celula in care a stat si "vrajitoarea" Vanessa in arestul Politiei Capitalei. Aceasta a declarat pentru Kanal D ca este o camaruta minuscla, unde gasesti gandaci si sobolani.

"Se spune ca este o camera VIP. Este o camera de 2 pe 2, nu poti sta doua persoane in picioare in acelasi timp. Nu exista nicio usa, e o perdea care delimiteaza zona. (...) Sunt paianjeni, gandaci, sobolani. Nu vine nimeni sa iti faca ordine si curatenie. Elena Udrea o sa faca singura curatenie. Cel mai greu de suportat este spatiul. E mic si sufocant. Acolo nu se stinge niciodata lumina. Camera e plina de igrasie. In camera se spala lucrurile", a spus asa-zisa vrajitoare, inchisa dupa ce a fost acuzata pentru ca a santajat-o pe Oana Zavoranu.

Avocat, detalii despre Elena Udrea: Conditiile din arest si starea de spirit

Avocatul Elenei Udrea, suparat pe denunturi: Nu stiu ce credibilitate pot sa aiba

Udrea, arestata preventiv in dosarul Microsoft

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) au decis, miercuri seara, ca Elena Udrea sa fie arestata preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzata de trafic de infuenta in dosarul Microsoft.

Elena Udrea a fost arestata (Video)

Decizia, nedefinitiva, a fost atacata de avocatii Elenei Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Udrea conditii arest, #Udrea arest preventiv, #Udrea celula arest , #arestata