Udrea ar fi dat bani din spaga pentru PDL - Ce spune Boc

Joi, 09 Aprilie 2015, ora 14:43
4753 citiri
Udrea ar fi dat bani din spaga pentru PDL - Ce spune Boc
Foto: voceatransilvaniei.ro

Fostul premier Emil Boc sustine ca nu este la curent cu sumele pe care le primea PDL Bucuresti, in contextul in care Elena Udrea este acuzata de DNA ca o parte din banii primiti din spaga au ajuns la filiala democrat-liberala din Capitala.

Boc a spus, pentru Stiri pe Surse, ca el nu stia decat de banii inregistrati oficial.

"Dupa cum stiti, este vorba despre o organizatie a unei filiale, careia nu am cum sa ii cunosc situatia financiara. Nu am informatii in acest sens, pentru ca nu cunosc situatiile financiare ale fiecarei filiale din Romania. Acestea se prezinta, la sfarsit de an, in rapoartele oficiale", a declarat Emil Boc.

Udrea, acuzata si de spalare de bani - DNA extinde urmarirea penala in "Gala Bute"

Procurorii DNA au anuntat miercuri ca au extins acuzatiile aduse Elenei Udrea in dosarul Gala Bute. Udrea este acuzata acum si de infractiuni de spalare de bani. Deputatul este acuzat ca a directionat o parte din banii pe care i-ar fi primit ca spaga catre PDL pentru finantarea unor campanii.

Elena Udrea isi petrece Pastele in spatele gratiilor, dupa ce magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au hotarat, in urma cu o saptamana, mentinerea arestului preventiv, in dosarul Gala Bute. Verdictul este final.

In arest preventiv raman si Rudel Obreja si Tudor Breazu, iar Gheorghe Nastasia va sta in continuare in arest la domiciliu, decizia instantei fiind definitiva.

In dosarul Gala Bute, Elena Udrea a fost acuzata initial de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si luare de mita. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infractiuni de luare de mita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#Udrea bani PDL Boc, #reactie Boc Udrea, #Udrea spalare bani PDL , #arestata