Udrea se plange pe Facebook - dusa in catuse, cu forta, la ginecolog

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 19:42
17900 citiri
Udrea se plange pe Facebook - dusa in catuse, cu forta, la ginecolog
Foto: Hepta.ro

Elena Udrea revine cu un nou mesaj din spatele gratiilor. De acesta data, echipa de comunicare a acesteia anunta, pe o reteta de socializare, ca deputatul PMP va fi dus la ginecolog in catuse, impotriva vointei sale.

Sub titlul "in catuse la ginecolog", in postarea de pe Facebook se arata ca joi dimineata, la ora 10:00, "impotriva vointei sale, Elena Udrea va fi dusa la Spitalul Dimitrie Gerota pentru control ginecologic".

Elena Udrea, mesaj din arest, de Ziua Femeii: Este trist si dureros

"Desi a declarat ca nu vrea sa faca acest control, va fi totusi dusa in catuse pentru a-si exercita dreptul de a refuza in fata medicului de la spital.

Ce regulament inept poate obliga femeile la o asa situatie umilitoare? Pe langa jena de a se trezi in fata ginecologului in catuse, de ce este nevoie sa se cheltuiasca atatia bani cu plimbatul cu duba pana la spital si inapoi, atata timp cat isi pot exercita dreptul de a refuza in fata medicului de la arest?", mai scrie pe Facebook Elena Udrea.

Elena Udrea se afla in arest preventiv in dosarul Gala Bute, dupa ce, in urma cu o saptamana, judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) au respins recursul formulat de avocatul fostei sefe a PMP.

Arestul nu o frange pe Udrea: Nu s-a dat cu mir, nu a citit acatiste, nu a gasit din senin boli

Discursul cu sutienul

In urma cu doua saptamani, Elena Udrea a sustinut un discurs in Parlament, cerandu-le colegilor deputati sa nu voteze pentru incuviintarea arestarii preventive in dosarul Gala Bute.

Udrea a vorbit, de la tribuna, despre conditiile de detentie, cu apa calda pe sponci, sobolani, toaleta turceasca, curent si fara foen.

Udrea, in Parlament: Nu ma voi da cu mir. In arest m-au dezbracat si mi-au luat sutienul

"Pe 9 februarie ati votat, pe 10 am fost retinuta, pe 11 arestata preventiv. Am fost dusa in arestul Politiei Capitalei, am fost verificata la sange, am fost dezbracata, mi-au luat sutienul si am fost dusa intr-o camera de 3 pe 3, unde erau patru paturi, cate doua suprapuse. Apa calda era doar dimineata si noaptea, iar WC-ul era de tip turcesc, fara usa, dar dotat cu un dus pe care sa il folosim cand trageam apa.

In el puneam, cand nu-l folosea nimeni, un PET, ca sa nu vina sobolanii", declara la acea vreme Udrea. Deputatii au incuviintat, insa, cererea procurorilor DNA, iar fostul ministru a ajuns din nou in arestul Politiei Capitalei.

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#Elena Udrea ginecolog, #Udrea arestata ginecolog, #Udrea arestata Gala Bute , #arestata