Cristian Diaconescu s-a razgandit: Merge la vot in turul 2

Joi, 23 Octombrie 2014, ora 20:20
2964 citiri
Cristian Diaconescu s-a razgandit: Merge la vot in turul 2

Fostul consilier prezidential si fost candidat la Presedintia Romaniei Cristian Diaconescu a explicat ca va merge la vot in turul al doilea si ca o va sustine pe Elena Udrea, dupa ce in vara spusese ca nu va vota intr-un scrutin la care el nu participa.

Intrebat daca merge la vot in turul al doilea, daca nu va castiga Elena Udrea, candidatul si presedintele PMP, Diaconescu a raspuns: "Da, merg pentru a nu-mi folosi altcineva votul, chiar daca nu castiga. Sper insa ca va castiga Elena Udrea".

Invitat la Adevarul Live, fostul consilier prezidential a precizat ca nu l-au convins alti candidati, dar a recunoscut ca este "un om deschis".

"O sustin pe Elena Udrea pentru ca sustine proiectul de tara, justitie si stat de drept, al presedintelui Traian Basescu, pe care si eu l-am promovat. (...) Elena Udrea este credibila atunci cand vorbeste de sustinerea proiectului de tara a presedintelui Traian Basescu", a mai spus Cristian Diaconescu.

Prezidentiabilul care ar vota doar pentru el: Daca nu intru in turul doi nu ma mai duc la vot

De asemenea, intrebat daca ii pare rau ca nu a candidat la prezidentiale, acesta a replicat: "Nu-mi pare rau ca nu mai candidez atata vreme cat mesajul este continuat de Elena Udrea. Am avut ocazia sa cunosc tara si sa vorbesc despre agenda cetateanului".

Cristian Diaconescu renunta la candidatura la prezidentiale si o sprijina pe Udrea (Video)

Declaratiile lui Cristian Diaconescu au fost facute dupa o perioada de aproape doua luni in care acesta si-a rarit aparitiile publice, el anuntand, la sfarsitul lunii august, ca renunta la candidatura la prezidentiale si ca o sustine pe Elena Udrea, care anterior fusese desemnat candidat oficial al PMP pentru Cotroceni.

Diaconescu: SUA, preocupate de evolutiile din dosarele de coruptie, inclusiv dupa prezidentiale

De asemenea, la sfarsitul lunii iulie, cand inca era candidat al PMP la prezidentiale, Cristian Diaconescu a spus ca "probabil" nu va mai merge la vot in turul doi al alegerilor, daca nu va trece de primul tur, in calitate de candidat.

"Nu stiu, probabil ca nu. (...) Stiu cat ne-a costat ca tara ce au facut oamenii astia. Stiu cat ne-a costat ca tara banii investiti in credibilitate, in garantii de securitate, in tot felul de astfel de lucruri", a afirmat atunci Diaconescu.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Cristian Diaconescu vot Udrea, #Cristian Diaconescu vot turul 2, #Elena Udrea alegeri prezidentiale, #Elena Udrea candidat prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014
Comentarii
Poza Salamcusoia
Salamcusoia
rank 5
O, ce veste minunata!