Elena Udrea, fotografiata la Paris cu sefa DIICOT: Liderul PMP acuza serviciile secrete

Joi, 30 Octombrie 2014, ora 18:07
7762 citiri
Elena Udrea, fotografiata la Paris cu sefa DIICOT: Liderul PMP acuza serviciile secrete
Foto: Realitatea Tv

Presedintele PMP si candidat la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, spune ca serviciile secrete au fost implicate in fotografierea sa alaturi de Alina Bica, sefa DIICOT, in luna februarie, la Paris, si ca a fost vorba despre "un filaj".

"Nu ma bat numai cu contracandidatii mei la presedintie, cu partidele care se afla in spatele lor, ma bat cu reprezentanti ai serviciilor secrete care au ales sa sustina unul sau altul dintre cei doi contracandidati aflati pe primele doua locuri.

Reprezentanti ai serviciilor secrete au ales sa intre in campanie si sa joace ocult in favoarea unuia sau altuia dintre candidati. Miza o reprezinta voturile pe care le va avea Elena Udrea in turul 1, daca voturile nu ma trimit in finala.

Pentru cei care stau in spatele electoratului ACL, miza o reprezinta ducerea acestui electorat in spatele ACL", a declarat Udrea, joi, intr-o conferinta de presa, acuzand "o lucratura tipica a SIE".

Udrea, fotografiata la Paris cu sefa DIICOT? (Foto)

Aceasta a explicat ca a vazut, marti, fotografii care o arata intr-o ipostaza privata, in luna februarie, alaturi de alte doua femei, "doua prietene, intr-un weekend in afara tarii, intr-o capitala europeana".

"Sunt doua femei de varsta mea, din profesia mea, pe care le cunosc de ani de zile. Nu vad nimic vinovat din a fi cu o prietena la masa. Alina Bica este o femeie de varsta mea, procuror, am fost colege in Guvernul Romaniei, avem o relatie de prietenie, o relatie buna", a mai spus candidatul PMP la prezidentiale, subliniind ca Alina Bica s-a aflat o singura zi in trecere prin Paris, mergand la Haga in acel weekend din luna februarie, dar si ca fiecare si-a platit singura deplasarea.

Udrea, fotografiata cu sefa DIICOT la Paris - blogul pe care au aparut pozele a disparut

Elena Udrea spune ca in excursia la Paris a fost vorba despre trei femei avand o relatie buna de prietenie, avand o relatie apropiata cu cele doua, cu care mai obisnuieste sa iasa la film si la teatru.

"Au fost fotografiate profesionist. A fost un filaj al serviciilor. Ne-au fotografiat timp de 48 de ore. Nu vad relevanta pe care o are aceasta situatie, astazi, la 9 luni de cand au fost facute fotografiile.

Nu poate fi vorba de paparazzi, suntem fotografiate in masina, peste drum de hotelul in care am locuit, fotografiate la intrare in metrou", a mai afirmat presedintele PMP.

Totodata, Elena Udrea a acuzat si faptul ca s-au cerut facturi de la hotelul in care a stat, care au fost date de la receptie, insa de-abia dupa ce si-a anuntat candidatura la prezidentiale.

"Posibila teorie ca poate un ospatar a dat fotografia cu ce am mancat cade. Sunt facturi date de la receptia hotelului, pe care il voi da in judecata, care nu puteau fi date decat unei institutii care le-a cerut.

Fotografiile s-au facut in weekend-ul de Valentine's Day, pe 13 februarie, iar nota de la receptia hotelului a fost facuta pe 29 septembrie 2014. Niciun ziarist nu putea lua facturile, aici e vorba de o colaborare intre reprezentanti ai serviciilor secrete", a mentionat candidatul PMP la prezidentiale.

Aceasta sustine ca nu are niciun dosar in lucru la DIICOT si ca fotografiile date publicitatii reprezinta "tehnica de manipulare clasica - in ultima joi de campanie, spun manuale de manipulare, iesi cu o bomba, nu inteleg care este bomba".

Udrea: Am fost fotografiata in propria casa, pe 27 octombrie

"Temerea pe care o am este legata de ce se poate intampla in conditiile in care avem un candidat in campanie impotriva caruia joaca nu doar contracandidatii, ci si reprezentanti ai serviciilor secrete, care ar trebui sa stea departe de jocul politic, de jocul electoral. Evident ca exista o lupta, cine sa preia cu adevarat puterea in Romania", a mai spus Elena Udrea.

Presedintele PMP a acuzat si ca a fost fotografiata in propria casa, aproape de miezul noptii de luni spre marti, adaugand ca, in ciuda presiunilor, nu se retrage din cursa prezidentiala.

Elenei Udrea i s-a propus sa renunte la candidatura: Nu stau in genunchi in fata nimanui!

Elena Udrea si Alina Bica, procurorul-sef DIICOT, ar fi fost fotografiate impreuna la Paris, in luna februarie. Alaturi de cele doua mai apare, in fotografiile postate pe blogul Jos cenzura, si Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii. Intre timp, blogul cu pricina a disparut.

"Fetele s-au distrat foarte bine si au spart cateva zeci de mii de euro. O apropiere intre un om politic controversat, Elena Udrea, o fosta sefa de institutie de stat cu buget dirijat discretionar si o procuroare-sefa pusa politic care ar trebui sa lupte impotriva coruptiei politice si a crimei organizate. Aceste imagini zac in mai multe redactii din Bucuresti. Au fost tinute la sertar in urma unor presiuni de neimaginat", se arata pe sursa citata.

Pe langa fotografii, autorul a mai publicat niste documente din care rezulta ca Elena Udrea a fost cazata la Hotel Le Bistro Paris in perioada 13-16 februarie 2014, iar Alina Bica - in perioada 14-16 februarie 2014.

UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#Udrea fotografiata Paris, #Udrea fotografii sefa DIICOT, #Elena Udrea fotografia Alina Bica, #Udrea Bica Paris, #Udrea fotografii servicii secrete , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014