Marul PMP, plagiat de peste Prut? Afisele Elenei Udrea, contestate: A noastra e mai frumoasa!

Miercuri, 29 Octombrie 2014, ora 19:16
5053 citiri
Marul PMP, plagiat de peste Prut? Afisele Elenei Udrea, contestate: A noastra e mai frumoasa!
Foto: PPRM

Partidul Popular din Republica Moldova (PPRM) sustine ca si-a ales marul ca simbol electoral inainte ca PMP-ul de la Bucuresti sa faca acelasi lucru si spune ca orice confuzie cu partidul Elenei Udrea ii este "defavorabila".

"Vrem sa spulberam o confuzie care s-a creat de-a lungul acestei campanii. Dupa cum stiti simbolul nostru electoral este marul. Exista in Romania un candidat prezidential care are ca simbol electoral tot marul. Este vorba despre doamna Elena Udrea, care reprezinta Partidul Miscarea Populara si care candideaza ca reprezentant al actualului presedinte Traian Basescu.

PPRM declara ca nu exista nicio legatura intre cele doua partide politice, partidul nostru si partidul doamnei Elena Udrea. Noi am ales drept simbol Marul in februarie anul trecut, cu cateva luni inainte de aparitia partidului doamnei Udrea, care s-a infiintat pe 18 mai 2013" a declarat, miercuri, Alexandru Oleinic, presedintele PPRM, in cadrul unei conferinte de presa, conform unui comunicat remis Ziare.com.

In plus, Oleinic a explicat ca partidul lui "militeaza pentru o schimbare politica radicala in Republica Moldova, pe cand doamna Elena Udrea reprezinta, in Romania, o politica de continuitate".

"Pentru noi orice confuzie intre PPRM si partidul doamnei Elena Udrea, este in defavoarea noastra si protestam impotriva oricarei tentative de a ne compromite prin asociere cu doamna Udrea." a mai declarat liderul Partidului Popular din Republica Moldova.

In plus, acesta a tinut sa precizeze ca Elena Udrea ca "nu e buna si pentru Moldova", in replica la sloganul acesteia.

"Si ca lucrurile sa fie si mai clare, va invitam sa priviti si sa comparati afisele noastre cu ale doamnei Elena Udrea. Iata, putem spune fara nicio indoiala ca fetele noastre sunt mai frumoase decat ale lor. Iar daca doamna Udrea se considera 'Buna pentru Romania' asa cum e sloganul domniei sale, noi putem spune, prin comparatia cu afisul nostru, ca doamna Udrea 'Nu e Buna si pentru Moldova'. A noastra e mai frumoasa", a incheiat Alexandru Oleinic, liderul PPRM.

Elena Udrea s-a mai confruntat cu acuzatii similare si in vremea cand era ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, cand "frunza" din logo-ul brandului de tara al Romaniei - "Explore the Carpathian garden" - a fost reclamata pentru plagiat.

C.B.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#mar Udrea Moldova plagiat, #mar partid Moldova Udrea , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014
Comentarii
Poza Carbon
Carbon
rank 5
Poza albacazapada
albacazapada
rank 5
maru verde are miezu portocaliu