Ponta, comparat cu "pigmeul" Kim Jong Un: Isi construieste cultul maretului conducator

Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 18:53
8706 citiri
Ponta, comparat cu "pigmeul" Kim Jong Un: Isi construieste cultul maretului conducator
Foto: Facebook/ Elena Udrea

Elena Udrea, candidatul PMP la presedintie, a criticat evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta, declarand ca acesta face eforturi de a se ridica la statura de pigmeu a dictatorului nord-coreean Kim Jong Un.

"Prin lansarea candidaturii pe fostul stadion 23 august, Victor Viorel Ponta face eforturi sa se ridice la statura de pigmeu a lui Kim Jong Un. Numai in Coreea de Nord mai au loc astfel de manifestatii.

E evidenta dorinta sa de a incepe construirea cultului maretului conducator. Toti strainii care vor vedea imaginile cu Ponta se vor intreba daca Romania s-a intors in comunism", potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a Elenei Udrea.

Ponta, lansare faraonica la prezidentiale - vezi cele mai importante momente si declaratii - LIVE

Mai mult de atat, Elena Udrea a postat o fotografie prelucrata, in care liderul nord-corean a fost inlocuit cu premierul Romaniei.

Ulterior, presedintele PMP a comentat evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale, desfasurat pe Arena Nationala, criticand costurile ridicate ale acestuia.

"De mult nu am mai vazut ceva mai penibil, lipsit de responsabilitate si decenta decat lansarea de astazi a candidatului Victor Viorel Ponta. A blocat Bucurestiul, aducand din tara 1.000 de autocare cu 70.000 de oameni, si a organizat o manifestare ale carei costuri intrec orice imaginatie: 2 milioane de euro. Adica 8,8 milioane de lei, 10.884 de pensii medii, 9.783 de salarii minime pe economie, 210.000 de alocatii pentru copii sau 536.000 de abecedare.

Asta in conditiile in care a inceput anul scolar, iar copiii de clasa I nu au avut abecedare. Totul pentru a potoli setea de imagine si adulatie a lui Victor Ponta, acest Kim Jong Un al Romaniei. O astfel de lansare nu poate fi sortita decat dezastrului si respingerii din partea populatiei", a mai scris Elena Udrea pe reteaua de socializare.

Presedintele PSD Victor Ponta si-a lansat oficial candidatura la prezidentiale, sambata, pe Arena Nationala, dupa alte doua evenimente de amploare in care, pe rand, a cerut sprijinul colegilor social-democrati si a fost validat candidat al partidului.

Premierul a fost sustinut la eveniment de un numar cuprins intre 50 si 70 de mii de social-democrati adusi cu peste 1.000 de autocare din toata tara.

De asemenea, Victor Ponta a implinit 42 de ani, sambata, el declarand in repetate randuri ca vrea sa fie primul presedinte care nu avea 18 ani la Revolutie, primul presedinte fost premier si primul presedinte care a facut parte din organizatia de tineret a unui partid.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#candidatura Victor Ponta Elena Udrea, #Udrea mesaj candidatura Ponta, #Ponta comparatie dictator Coreea de Nord , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014